Prva Liga FBiH 2016/2017

Moderator/ica: GracanicaAA

ASD
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2016/2017

Post Postao/la ASD » 14 maj 2017, 16:19

KonjicBOY je napisao/la:Kako sam pohvatao,novi prvoligaši su NK TOŠK Tešanj (siguran),NK Slaven Živinice,FK Igman Konjic i u Drugoj ligi Zapad se bore Iskra,Vitez i Krajina.
Nisam upoznat sa situacijom u ostalim klubovima ali Igmanu predviđam ekspresan povratak u Drugu ligu,to je u nas nekako tradicija postala.
Nece ni Slaven dugo izdrzati, a ne vjerujem i da neko od ovih sa Zapada moze nesto napraviti, za Tosk nisam siguran koliko mogu.
Ko ostane ove sezone i sljedece ce s pola snage

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 maj 2017, 17:40

Normalno crveni Jedinstvu , nema zajebancije sa sisojem
Sjajna akcija gostiju i novi protesti. Naime, igrači Jedinstva su mišljenja da je jedan domaći igrač igrao rukom, ali glavni sudija Jasmin Varupa se nije oglasio.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 maj 2017, 17:48

paulus je napisao/la:Normalno crveni Jedinstvu , nema zajebancije sa sisojem
Sjajna akcija gostiju i novi protesti. Naime, igrači Jedinstva su mišljenja da je jedan domaći igrač igrao rukom, ali glavni sudija Jasmin Varupa se nije oglasio.
GOOLL... Sloga dolazi do preokreta. Nakon centaršuta sa desne strane Radovanović pogađa za 2:1. Gosti su mišljenja da se napadač Sloge našao u ofsajdu, ali Varupa je pokazao na centar.
Jedinstvo vodilo 1 0 i onda sve ovo u 15 min

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 14 maj 2017, 17:56

paulus je napisao/la:
paulus je napisao/la:Normalno crveni Jedinstvu , nema zajebancije sa sisojem
GOOLL... Sloga dolazi do preokreta. Nakon centaršuta sa desne strane Radovanović pogađa za 2:1. Gosti su mišljenja da se napadač Sloge našao u ofsajdu, ali Varupa je pokazao na centar.
Jedinstvo vodilo 1 0 i onda sve ovo u 15 min
Ma džaba im sve, neće se plasirat i završena priča...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 14 maj 2017, 17:57

Pa svaki drugi komentar o Husicu :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 maj 2017, 18:47

Tosk ako hoce moze i u pl.jer imaju jake ljude u klubu,hifa,madi,itd
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 maj 2017, 20:03

sodaacm je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Sve mi ovo vise lici na grcevitu borbu za ne ulazak u PL ove sezone..
@pastrmka druze ja stvarno ne znam u kojem svijetu ti zivis pa si umislio da ste vi jaka ekipa...Realno daleko ste vi od ozbiljne ekipe , sto se tice zelenog terena. Da me OPET ne shvatite pogresno kad sam rekao kod zelenog terena ne aludiram da nesto stelite nego zelim da kazem da ste organizacijski klub najjaci ali da vam je ekipa trenutna, tanka skroz.
Evo ne može pastrmka da ti odgovori, bacio si ga u pravu depru tumačenjem statistike i tabele pa je morao otići čak i kd doktora da vidi jel on vidi dobro ili mu se sve ovo čini. Uzmi pogledaj tabelu jesenjeg dijela, a evo ti sad tabela nakon 10 kola proljetnjeg dijela, samo da ti napomenem nijedan klub koji je gostovao u Mostaru nije uputio ni najmanju žalbu ni na jednu utakmicu. E haj ti sad nama objasni kako je moguće da najuspješniji tim proljeća je tako loša ekipa ko što ti kažeš. I kako jedna tako uspješna ekipa u 10 kola može biti tanka skroz? Uz to ia gola razliku 21:9. Eto haj molim te pokušaj nam objasniti kako ti to vidiš, a odmah da ti kažem da bog da uvijek ovako tanki bili a ovako igrali. Živio ti i tvoja statistika.
Kako vi ono kazete "brato" moj ja odgovorio na onaj njegov post na kojem on zeli da kaze da ste opasni po Bosnu V i Travnik kojima gostujete ako se ne varam, zato govorim na osnovu cega je on to zakljucio jer po mom vidjenju vaseg a gledao sam vase tri utakmice vi ste ekipa za sredine tabele ovog proljeca... Puno boljih ekipa ima od vas. Da osvojili ste bodove sto zbog rasporeda, srece znanja svega pomalo, zasluzeno, ali po mom misljenju da ste prosjek i da sa ovom ekipom nikada necete se vratiti nazad u PL .
Gdje su sad ovi iz vrapcica. Usutili se jer ste sami postali svjesni da ste prosjek mrtvi ove lige. Ako ne dogovorite bod iz Visokog biće borba sa Goraždem za ostanak.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2017, 18:43

Interesantno sad se u Rudar zali, kao preko navijaca. Akad je polusezona pocela kad je Bosni in Tuzla City sisoje kompany sjedio uslikan sa kontrolorom tekme, kad im je onaj smrad iz Orasja drugu zaredom sudio kuci a poslije i trecu . Kad se ustanovilo da ako Bosna predje pola ofsajd je a jedno 30 faula je svirano oko gola Bosne i vilo je smjeha kakvi su sve fauli svirani . Ja ko da se sjecam da svi ovi sto su se zalili poslije nisu podrzali taj zahtjev za koga se oba liga igra, cak sta vise bilo je podsmjeha , dok se njima nije slomilo o ledja, Znate li vi da u Simin han City u Barcelona ne moze bod uzet od proljecam kazu dobar tim , pa pustise ih na tv u protiv Veleza , satrase ih ljudi trevalo bit realno jedno 5 0 najmanje al eto 3 0 se zavrsi , vadiona bi Velez mocan , taj Velez jest dobar al izgubise od Capljine znaci nije to aman klasada vas onoliko razvale . i drugi put na tv u nista niste pokazali protiv Travnika , al kad ne ide ima sega penal. Uglavnom djaba se zalite svi dok se ne ujedinite , sve i jedan klub u neji vid organizacije koji ce konacno natjerat nehljebe da urade nes povodom sponzora , povodom sudjenja , povodom ispadanja 5 klubova ( gdje to ima , il se boris za titulu il za opstanak i povecava kriminalitet u ligi) . I mi moramo promjenit mentalitet , treba da je sramota da klub kupuje utakmice , i tu je veliki problem , mentalitet koji to odobrava ako je za njegov klub a zna da to unistava sport , da se vrati , kupi neko drugi . Mislim zamislite kako je tim mladim igracima , dodje momak navrijan da igra i nakon 2' minuta skonta da sa 10 Maradona ne moze nista. Ubijes ga u pojam.Oba liga koliko klubovi godinama sipaju para u nju je mogla da su sposobni ljudi u tom savezu nac sponzora i pucat derbije lige na nekom kanalu i sa pola para koji bi ostajalo klubovima bi mogli napravit tupave terene , infrastruktzru , posebno za mlade.Ne znam zalosno je sve to . Al ja sam rekao nek udje bilo ko osim sisoja , ako on opet kupi krkanski ulazak u PL , mislim ocito laiku da ima prste u svemu , ako on udje bukvalno za pare prestajem pratit sve .

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 maj 2017, 20:06

@paulus lupas pravo. Ovo je druže domaćinska liga posebno kada dođe pred kraj sezone. U zadnjih 5 kola je od 80 utakmica bilo 10 pobjeda gostiju ili 12.5%, 14 nerješeno ili 17.5% i 56 pobjeda domaćih ili 70%.

Također u dosadašnjem dijelu prvenstva Bosna ima uz GOSK najvise bodova kući 33, Zvijezda i Sloga 31, Goražde i Travnik 30. U gostima Bosna 15, Rudar 14, Sloga GOSK i Velež 13, Bratstvo Travnik i Orasje 12...

Ne lupaj bezveze malo pogledaj rezultate. Ipak Bosna i GOSK imaju najviše bodova kući.

Uci ce GOSK 99.9% ove godine i misliš da ulaze čisto ili u Goraždu ne može uzeti Juventus boda itd.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 maj 2017, 21:16

@bitni faktor alias babatunde vi ste Barca prve lige FBiH iz Vrapcica :thumbup:

Kad citiraš citiraj kompletno ne izvlači iz konteksta kao petorazredni novinar.

Prpa biće borba sa Goraždem i Jedinstvom. Sreća vaša pa su Bišćani bod iza. Nisu dobro računali kad su vama pustili bodEve kod kuće.

Sa ovom ekipom treba vam milion da uđete iduće godine, sa duplo jačom logično 500 milki.

Na kraju ce biti da ćete sa savezom s.**** Visoko jer vam treba bod a ulaze vaši športski prijatelji iz Gabele u PL.

Izbrisan babatunde hahaha

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 15 maj 2017, 23:11

sviunapad1010 je napisao/la:@bitni faktor alias babatunde vi ste Barca prve lige FBiH iz Vrapcica :thumbup:

Kad citiraš citiraj kompletno ne izvlači iz konteksta kao petorazredni novinar.

Prpa biće borba sa Goraždem i Jedinstvom. Sreća vaša pa su Bišćani bod iza. Nisu dobro računali kad su vama pustili bodEve kod kuće.

Sa ovom ekipom treba vam milion da uđete iduće godine, sa duplo jačom logično 500 milki.

Na kraju ce biti da ćete sa savezom s.**** Visoko jer vam treba bod a ulaze vaši športski prijatelji iz Gabele u PL.

Izbrisan babatunde hahaha
Dijete od 10 g alias svi u napad mi smo Velež koji igra u prvoj ligi FBiH.
Ja citiram kako ja hoću, jbg, mogu radit sta hoću s tvojim postovima, koji su u rangu djeteta koji ide u osnovnu školu. Pa da, ti i ides u osnovnu školu :lol:
Pustili nisu, pogledaj snimak kao sto ti govoris kada neko napada Slogu, onda se javi i reci je li pušteno ili smo uhavtili jedinstvo zato što nije proslo pripreme i jer su biki u neredu. Bice borba, da, sami smo krivi, ali riješit ćemo do zadnjeg kola.
S ovom ekipom necemo ući, doći ce 3-4 prava pojačanja i još 2 iskusna. Na postojeću ekipu koja ce dobiti iskustvo bit ce dovoljno za borbu za PL.
Necemo mi nikog sjebati, jer nemamo svoje predstavnike u savezu, ustvari imamo, ali rade protiv nas. Tako da fo otpada a i nikad to ne bi uradili. Pofajtat ćemo se i sa Bosnom i sa Goskom, ko bude od njih sretniji ući ce. Ako mi zaslužimo da ispadnemo ( sto je mala.mogućnost, nemoj se radovat ), necemo nikoga kriviti kao NEKI, pronaći ce se.
Babatunde je tu djecace. napisi zadaću iz historije pa.se vrati :lol: :lol:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 maj 2017, 08:53

Naguzit ćete se GOŠK-u naučili ste tako :guz:
Visoko će najvjerovatnije ispušit PL iako su najviše zaslužili ove godine da uđu po svemu i volio bih da oni uđu.
Pred nama je pa vidjeti ćemo šta će biti.
Vidim da ste se spustili na zemlju ne letite više visoko kao prije Čapljine, to je domet te ekipe koju trenutno imate prosjek totalni ove lige.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 maj 2017, 09:36

paulus je napisao/la:Interesantno sad se u Rudar zali, kao preko navijaca. Akad je polusezona pocela kad je Bosni in Tuzla City sisoje kompany sjedio uslikan sa kontrolorom tekme, kad im je onaj smrad iz Orasja drugu zaredom sudio kuci a poslije i trecu . Kad se ustanovilo da ako Bosna predje pola ofsajd je a jedno 30 faula je svirano oko gola Bosne i vilo je smjeha kakvi su sve fauli svirani . Ja ko da se sjecam da svi ovi sto su se zalili poslije nisu podrzali taj zahtjev za koga se oba liga igra, cak sta vise bilo je podsmjeha , dok se njima nije slomilo o ledja, Znate li vi da u Simin han City u Barcelona ne moze bod uzet od proljecam kazu dobar tim , pa pustise ih na tv u protiv Veleza , satrase ih ljudi trevalo bit realno jedno 5 0 najmanje al eto 3 0 se zavrsi , vadiona bi Velez mocan , taj Velez jest dobar al izgubise od Capljine znaci nije to aman klasada vas onoliko razvale . i drugi put na tv u nista niste pokazali protiv Travnika , al kad ne ide ima sega penal. Uglavnom djaba se zalite svi dok se ne ujedinite , sve i jedan klub u neji vid organizacije koji ce konacno natjerat nehljebe da urade nes povodom sponzora , povodom sudjenja , povodom ispadanja 5 klubova ( gdje to ima , il se boris za titulu il za opstanak i povecava kriminalitet u ligi) . I mi moramo promjenit mentalitet , treba da je sramota da klub kupuje utakmice , i tu je veliki problem , mentalitet koji to odobrava ako je za njegov klub a zna da to unistava sport , da se vrati , kupi neko drugi . Mislim zamislite kako je tim mladim igracima , dodje momak navrijan da igra i nakon 2' minuta skonta da sa 10 Maradona ne moze nista. Ubijes ga u pojam.Oba liga koliko klubovi godinama sipaju para u nju je mogla da su sposobni ljudi u tom savezu nac sponzora i pucat derbije lige na nekom kanalu i sa pola para koji bi ostajalo klubovima bi mogli napravit tupave terene , infrastruktzru , posebno za mlade.Ne znam zalosno je sve to . Al ja sam rekao nek udje bilo ko osim sisoja , ako on opet kupi krkanski ulazak u PL , mislim ocito laiku da ima prste u svemu , ako on udje bukvalno za pare prestajem pratit sve .
Prestani pratiti sve,molim te,iskljuci se sa drustvenih mreza...
Svaki komentar svodi se na Husica,i tvoje zalopojke....aferime tvoga kluba trebalo bi mjesec da se pobroje,pocevsi od finala kupa protiv Slobode,nekada davno kada ti nisi bio ni rodjen,utakmice kojima sam prisustvovao,i koje su,pored prodanog kupa Zrinjskom,najveca mrlja u Slobodinoj historiji.
Nigdje te nije bilo,dok ti je klubu glat islo....
Yebe se meni za Husica,ali jarane,10 igraca je covjek doveo,kakve njive i ledine su u federalnoj,imaju ekstra infrastrukturu,i ljudi igraju...
Nije moguce kolike komplekse vam je covjek nabio....cak i da je istina to sto pises,a po dobrom obicaju,bosanskome,pola baci u vodu,rekla kazala...kod nas cim neko ima vise,ili je bolji,otkud mu,ukro,prevario,kupio,podmitio.svi sve znaju...ne treba nam sipa,policija,sud,samo forum posjete ljudi i imaju informacije iz prve ruke,jbt :lol: ...eto ako tvoj klub udje,bice to najposteniji ulazak u PL u historiji u svijetu,je li :urnebes:
Da bi se desilo to o cemu pises,prvo se moraju ujediniti druge lige,pa je skratiti takodjer na 12 klubova,minimum,pa naci sponzora,u malo uloziti u samu ligu....jer jedino u cemu se slazemo,je da je ovakva,kakva je,leglo kriminala.....Ali znas kada ce to se desiti,nikada dok je ovakvog uredjenja same drzave...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 maj 2017, 11:40

solinas je napisao/la:
paulus je napisao/la:Interesantno sad se u Rudar zali, kao preko navijaca. Akad je polusezona pocela kad je Bosni in Tuzla City sisoje kompany sjedio uslikan sa kontrolorom tekme, kad im je onaj smrad iz Orasja drugu zaredom sudio kuci a poslije i trecu . Kad se ustanovilo da ako Bosna predje pola ofsajd je a jedno 30 faula je svirano oko gola Bosne i vilo je smjeha kakvi su sve fauli svirani . Ja ko da se sjecam da svi ovi sto su se zalili poslije nisu podrzali taj zahtjev za koga se oba liga igra, cak sta vise bilo je podsmjeha , dok se njima nije slomilo o ledja, Znate li vi da u Simin han City u Barcelona ne moze bod uzet od proljecam kazu dobar tim , pa pustise ih na tv u protiv Veleza , satrase ih ljudi trevalo bit realno jedno 5 0 najmanje al eto 3 0 se zavrsi , vadiona bi Velez mocan , taj Velez jest dobar al izgubise od Capljine znaci nije to aman klasada vas onoliko razvale . i drugi put na tv u nista niste pokazali protiv Travnika , al kad ne ide ima sega penal. Uglavnom djaba se zalite svi dok se ne ujedinite , sve i jedan klub u neji vid organizacije koji ce konacno natjerat nehljebe da urade nes povodom sponzora , povodom sudjenja , povodom ispadanja 5 klubova ( gdje to ima , il se boris za titulu il za opstanak i povecava kriminalitet u ligi) . I mi moramo promjenit mentalitet , treba da je sramota da klub kupuje utakmice , i tu je veliki problem , mentalitet koji to odobrava ako je za njegov klub a zna da to unistava sport , da se vrati , kupi neko drugi . Mislim zamislite kako je tim mladim igracima , dodje momak navrijan da igra i nakon 2' minuta skonta da sa 10 Maradona ne moze nista. Ubijes ga u pojam.Oba liga koliko klubovi godinama sipaju para u nju je mogla da su sposobni ljudi u tom savezu nac sponzora i pucat derbije lige na nekom kanalu i sa pola para koji bi ostajalo klubovima bi mogli napravit tupave terene , infrastruktzru , posebno za mlade.Ne znam zalosno je sve to . Al ja sam rekao nek udje bilo ko osim sisoja , ako on opet kupi krkanski ulazak u PL , mislim ocito laiku da ima prste u svemu , ako on udje bukvalno za pare prestajem pratit sve .
Svaki komentar svodi se na Husica,i tvoje zalopojke....aferime tvoga kluba trebalo bi mjesec da se pobroje,pocevsi od finala kupa protiv Slobode,nekada davno kada ti nisi bio ni rodjen,utakmice kojima sam prisustvovao,i koje su,pored prodanog kupa Zrinjskom,najveca mrlja u Slobodinoj historiji.
Yebe se meni za Husica,ali jarane,10 igraca je covjek doveo,kakve njive i ledine su u federalnoj,imaju ekstra infrastrukturu,i ljudi igraju...
Nije moguce kolike komplekse vam je covjek nabio....cak i da je istina to sto pises,a po dobrom obicaju,bosanskome,pola baci u vodu,rekla kazala...kod nas cim neko ima vise,ili je bolji,otkud mu,ukro,prevario,kupio,podmitio.svi sve znaju...ne treba nam sipa,policija,sud,samo forum posjete ljudi i imaju informacije iz prve ruke,jbt :lol: ...eto ako tvoj klub udje,bice to najposteniji ulazak u PL u historiji u svijetu,je li :urnebes:
Da bi se desilo to o cemu pises,prvo se moraju ujediniti druge lige,pa je skratiti takodjer na 12 klubova,minimum,pa naci sponzora,u malo uloziti u samu ligu....jer jedino u cemu se slazemo,je da je ovakva,kakva je,leglo kriminala.....Ali znas kada ce to se desiti,nikada dok je ovakvog uredjenja same drzave...
Cuj kad mene nije bilo lol , ta Bosna bi danas poderala ovu PL balo balavi , Tu je igrao Rahimic u toj Bosni , Beslija , Hota , Vazda , Geca( u Brazilu Ronalda cuvo za repku ) . Garant smo i Sarajevo dobili na foru i u na sred Koseva i uzeli kup i osvojili ligu za 11 poena da bi Pusina izmislio onaj nakav play off odjednom gdje Bosna U Sarajevu igra sa 4 a 2 sa 3. Ovo je forum jado , ne kucara tvoja. Tamo mozes mozda nekog sutkat. ovdje imas scrol i ****.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 16 maj 2017, 13:20

sviunapad1010 je napisao/la:Naguzit ćete se GOŠK-u naučili ste tako :guz:
Visoko će najvjerovatnije ispušit PL iako su najviše zaslužili ove godine da uđu po svemu i volio bih da oni uđu.
Vidim da ste se spustili na zemlju ne letite više visoko kao prije Čapljine, to je domet te ekipe koju trenutno imate prosjek totalni ove lige.
Nećemo se naguzit, nemamo potrebe, nismo se nikom, i nije se niko nama. Ko bude bolji nek pobjedi, do zadnjeg kola će biti riješeno sve tako da će se igrati opušteno.
Visoko ima lakši raspored od Goška, imaju dva boda prednosti, i mislim da oni ulaze skoro pa sigurno.
Ima se još igrat, vidit ćemo.
Niko nije ni letio, samo se govorilo da ekipa koja osvoji 20+ bodova na proljeće ima sigurno talenta i znanja. Buvkalno na zimu dovedena djeca, oni koji su htjeli doći, i južnoamerikanci. Niko nije bio pretjerano optimističan, a oni su među prva tri na tabeli proljetnog dijela. To nije prosjek druže. Na ljeto se tek može očekivati pravi bum oko igrača, dovest će se iskusni, oni sa kojima se može raditi, 4-5 igrača i napada se PL.
Šta kaže učiteljica, jesi li fino napisao zadaću :lol: :lol:
FORZA VELEŽ!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 maj 2017, 15:29

Babatunde je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Naguzit ćete se GOŠK-u naučili ste tako :guz:
Nećemo se naguzit, nemamo potrebe, nismo se nikom, i nije se niko nama. Ko bude bolji nek pobjedi, do zadnjeg kola će biti riješeno sve tako da će se igrati opušteno.
Visoko ima lakši raspored od Goška, imaju dva boda prednosti, i mislim da oni ulaze skoro pa sigurno.
Ima se još igrat, vidit ćemo.
Niko nije ni letio, samo se govorilo da ekipa koja osvoji 20+ bodova na proljeće ima sigurno talenta i znanja. Buvkalno na zimu dovedena djeca, oni koji su htjeli doći, i južnoamerikanci. Niko nije bio pretjerano optimističan, a oni su među prva tri na tabeli proljetnog dijela. To nije prosjek druže. Na ljeto se tek može očekivati pravi bum oko igrača, dovest će se iskusni, oni sa kojima se može raditi, 4-5 igrača i napada se PL.
Šta kaže učiteljica, jesi li fino napisao zadaću :lol: :lol:
Sreća vaša pa je raspored bio takav kakav je bio i domaćinska liga inače bi bilo Klis derbi :D

Ne valja ti to @bitni faktor(babatunde) :nene:

Ovako ti to jel da bombe bacaš cijeli život, pa i ovdje :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 maj 2017, 15:38

paulus je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Cuj kad mene nije bilo lol , ta Bosna bi danas poderala ovu PL balo balavi , Tu je igrao Rahimic u toj Bosni , Beslija , Hota , Vazda , Geca( u Brazilu Ronalda cuvo za repku ) . Garant smo i Sarajevo dobili na foru i u na sred Koseva i uzeli kup i osvojili ligu za 11 poena da bi Pusina izmislio onaj nakav play off odjednom gdje Bosna U Sarajevu igra sa 4 a 2 sa 3. Ovo je forum jado , ne kucara tvoja. Tamo mozes mozda nekog sutkat. ovdje imas scrol i ****.
:yawn: :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 16 maj 2017, 15:44

sviunapad1010 je napisao/la:
Sreća vaša pa je raspored bio takav kakav je bio i domaćinska liga inače bi bilo Klis derbi :D

Ne valja ti to @bitni faktor(babatunde) :nene:

Ovako ti to jel da bombe bacaš cijeli život, pa i ovdje :lol:
I sreca je sastavni dio sporta, sigurno smo na sreću dobili 7-8 tekmi, jesmo jesmo :lol: :lol:
Išamaram te argumentima pa nemas vise sta da napises, moras se konsultovat sa rajom iz razreda kakko da ne ispadnes glup :lol: :lol:
Hajde pobij me argumentima, ne možeš balavce, još pure moraš da Jedeš i još knjiga i zadaća da napišeš.
Djecace mladi ostavi se ovoga, nije za tebe :kafa:
FORZA VELEŽ!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 maj 2017, 19:09

Ovaj hodajuci kompleks alias sviunapad je zaostao u razvoju, yebo sisoju mater ako nije... A i ako jest.. :rol:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 maj 2017, 19:29

Solinas @ Dobar ti kontra argument , uglavnom ne prdi gdje ne znas , imena koja sam nabrojao i gdje su ti momci poslije igrali dovoljno govore koliko je ta Bosna bila jaka , a vidi se da pojma nisi imao ko je igrao za Bosnu tad i koliko je dobra Bosna bila tad . To moze potvrdit bilo ko moje generacije i stariji , a zvat nekog balom na forumu kojeg nisi nikad vidio ni podijelio recenice i kao nes davati sebi za pravo na forumu da si ti sudija ko ce sta pisati je posebna vrsta papanluka. Cheers !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []