Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Sport90
Kontakt:

Re: Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu

Post Postao/la Sport90 » 10 jun 2026, 10:16

Ma ljudi moji nije problem sto neki Mihajlo iz Banja Luke ili Ante iz Livna vole Srbiju odnosno Hrvatsku, navijaju za istu i bodre to je lijepo i to tako treba, vec je problem sto isti taj Mihajlo i Ante ruse Bosnu, mrze Bosnu, zele Bosni sve najgore to je problem. Moja djeca odrastaju u Njemačkoj jos su mali ali kad pricam sa njima oni osjecaju pripadnost njemačkoj ljubav prema Njemačkoj, a ljubav prema Bosni im ja prenpsim, odmori u Bosni, porodica u Bosni i normalno je da vole Bosnu jer su preko mene povezani sa Bosnom i imaju Bosansku krv, ali isto tako je jos normalnije da vole mjesto gdje odrastaju, gdje sticu prijatelje gdje idu u skolu i da se poistovjecuju sa tim mjestom. To nama fali u Bosni, fali u Bosni da ljudi kazu ja sam bosanski Hrvat, ja sam bosanski Srbin kao sto jesu, na kraju svi smo mi Bosanci, ali nazalost politika, i neobrazovanost ljudi dovode do ovakvih odnosa i stanja u nasoj drzavi kakvi su danas.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 10 jun 2026, 17:26

Madal je napisao/la:
10 jun 2026, 09:44
DinGospo21 je napisao/la:
09 jun 2026, 21:36
Madal je napisao/la:
24 maj 2026, 08:16

Jednako kako mi je normalno da neko rodjen u Njemackoj voli BiH ispred Njemacke. Ili kao sto nam je normalno da neko rodjen u Srbiji voli BiH vise od Srbije.
Taj iz Njemačke u 99% slučaja ima oba roditelja iz BiH, koji mu od malena usade šta je BiH, ali ključna stvar oni Njemačku ne mrze, kao ovi degenerici u BiH, čiji roditelji ih tako odgajaju. Isto i za Srbiju, ne mrze je, samo je normalno da se u BiH mrzi BiH.
Pa da ali Sergej ne mrzi BiH, naprotiv. A debilima opet smeta.
Da ne znam ko je, rekao bih se je rođen na centru Maksimira a ne u Mostaru. Ništa protiv čovjeka, međutim nikada nije iskazivao ljubav prema BiH, koliko se sjećam odbio je mjesto selektora reprezentacija,(jer čeka poziv znaš već i sam koje reprezentacije), tako da, frajko svaki put bilo gdje spomene Hrvatsku, BiH ako se sjeti.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jun 2026, 18:52

10 jun 2026, 17:26
Madal je napisao/la:
09 jun 2026, 21:36

Taj iz Njemačke u 99% slučaja ima oba roditelja iz BiH, koji mu od malena usade šta je BiH, ali ključna stvar oni Njemačku ne mrze, kao ovi degenerici u BiH, čiji roditelji ih tako odgajaju. Isto i za Srbiju, ne mrze je, samo je normalno da se u BiH mrzi BiH.
Da ne znam ko je, rekao bih se je rođen na centru Maksimira a ne u Mostaru. Ništa protiv čovjeka, međutim nikada nije iskazivao ljubav prema BiH, koliko se sjećam odbio je mjesto selektora reprezentacija,(jer čeka poziv znaš već i sam koje reprezentacije), tako da, frajko svaki put bilo gdje spomene Hrvatsku, BiH ako se sjeti.
O kom ti pricas druze?
naprijed rejal

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 10 jun 2026, 21:05

Sport90 je napisao/la:
10 jun 2026, 10:16
Ma ljudi moji nije problem sto neki Mihajlo iz Banja Luke ili Ante iz Livna vole Srbiju odnosno Hrvatsku, navijaju za istu i bodre to je lijepo i to tako treba, vec je problem sto isti taj Mihajlo i Ante ruse Bosnu, mrze Bosnu, zele Bosni sve najgore to je problem. Moja djeca odrastaju u Njemačkoj jos su mali ali kad pricam sa njima oni osjecaju pripadnost njemačkoj ljubav prema Njemačkoj, a ljubav prema Bosni im ja prenpsim, odmori u Bosni, porodica u Bosni i normalno je da vole Bosnu jer su preko mene povezani sa Bosnom i imaju Bosansku krv, ali isto tako je jos normalnije da vole mjesto gdje odrastaju, gdje sticu prijatelje gdje idu u skolu i da se poistovjecuju sa tim mjestom. To nama fali u Bosni, fali u Bosni da ljudi kazu ja sam bosanski Hrvat, ja sam bosanski Srbin kao sto jesu, na kraju svi smo mi Bosanci, ali nazalost politika, i neobrazovanost ljudi dovode do ovakvih odnosa i stanja u nasoj drzavi kakvi su danas.
Druze ti kao da zivis pod kamenom. Shvatas li to da je u njihovoj mitomanskoj historiji Bosna nekakva Srpska ili Hrvatska zemlja I to je za njih Samo geografski prostor kojeg treba okupirati. Kad imas generacije djece I roditelja koji su edukovani u toj propagandi, sta ocekujes od njih onda?
Da vole bosnu kao ti? Kako moze jedan svetosavac koji je doseljen u bosnu za vrijeme turaka da ima isti osjecaj kao to koji si duhovno I krvno vezan za bosnu.

U nasoj svijesti Bosna je nasa zemlja, drzava, autohtona I duhovna domovina za koju smo krvno vezani .
Veleizdajnicka SDA cetnicija radi vec 30 godina da to iskorijeni iz nas, da nas otudzi od bosne I Bosnjastva I da nas priblizi arapskim I turskom identitetima a nazalost Ima bekana I medzu nama koji masu turskom zastavom ili guslaju tu vjersku mantru.

Prema srbima I ovim HDZ-ovim NDH katolibanima se treba odnositi kao prema stranom faktoru na tlu nase zemlje I tretirati ih tako. Na taj nacin im jasno dati do znanja da nam ne trebaju, da ih ne zelimo I utuviti sebi a I nasoj djecu u svijest da ako hocemo da Bosna I bosnjako-bosanci opstanu na srbe I NDH katolibane ne mozemo racunati nizasta. Oni su tu da podapinju I sabotiraju.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 10 jun 2026, 22:30

Sveti je napisao/la:
10 jun 2026, 18:52
Madal je napisao/la:

O kom ti pricas druze?
Jakir

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jun 2026, 22:36

10 jun 2026, 22:30
Sveti je napisao/la:
10 jun 2026, 18:52

O kom ti pricas druze?
Jakir
Aha, ja kontam o barbi
naprijed rejal

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 10 jun 2026, 22:58

Diadora je napisao/la:
10 jun 2026, 21:05
Sport90 je napisao/la:
10 jun 2026, 10:16

U nasoj svijesti Bosna je nasa zemlja, drzava, autohtona I duhovna domovina za koju smo krvno vezani .
Veleizdajnicka SDA cetnicija radi vec 30 godina da to iskorijeni iz nas, da nas otudzi od bosne I Bosnjastva I da nas priblizi arapskim I turskom identitetima a nazalost Ima bekana I medzu nama koji masu turskom zastavom ili guslaju tu vjersku mantru.

:rol:
Pogledaj Bosnjacke narodne pjesme 16,17,18 vijek itd
Nigdje se ne spominje kralj tvrtko i stjepan dabisa.
Bosanski Muslimani su uvijek bili ponosni Muslimani sve dok nisu komunisti dosli na vlast pa mnoge naivne ljude uvjerili da se trebaju stiditi svog Muslimanskog porijekla(glupi bosanci).

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, D97, General505, prisonbreak i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []