Sheyi je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:26
fanatik19 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:17
hurem je napisao/la: ↑21 nov 2024, 20:58
Fanatik, molim te ostavi tastaturu na par dana. Odmori kao i svi sto odmore.
Moram priznat da si mi u ocima jedan od normalnijih forumasa ali mi je savrseno jasno kako me konstantno indirektno prozivas kada kazem nesto protiv Tahirovica. Evo ostavit cu ja tastaturu na par dana, ali samo mi navedi jedan normalan razlog zbog kojeg smatras da je tvoje misljenje u vezi s njim tacnije od onoga sto ljudi ovdje mjesecima iznose i daju opravdane kritike na njegov racun. Naravno, ocekujem neki normalan odgovor osim toga sto ima dobar dug pas 2-3 puta na utakmici i sto je odigrao dobro drugo poluvrijeme sa Holandijom.
Inace, ja mu zelim da demantuje 80% ovog foruma i da bude bolji igrac od Pjanica.
Hurem je jedan od rijetkih koji nije za Tahirovica nikad bio nesto posebno

nego sta ti mislis ako bi nam kombinacija veznog reda bila zadnji vezni, kreativac i box to box koga bi stavio? Mislis li da bi Sunjic, Tahirovic, Gigovic mogli dobiti jos jednu sansu ili bi Pjanica i Huseinbasica gurnuo uz Sunjica? Ili nesto trece.
Mozes igrat sa Sunjicem na klasicnoj 6tici te Gigovicem i Huseinbasicem na 8micama. Ne moras nuzno da imas 3 ovakva profila igraca u sredini jer nemaju to neke mnogo ozbiljnije reprezentacije od nas. U ovom slucaju Huseinbasic je najveci kreativac i ko ga gleda u klubu zna o cemu pricam i zna koliko se igra vrti oko njega. Ovdje mu se daje potpuno pogresna uloga i cesto djeluje kao teski amater.
Nemam brate nista protiv Tahirovica ali nije fer prema drugima koji igraju standardno u kluvovima da dolaze tu i griju njemu klupu.
Prvi sam yebavo Savi mrtve dok ga je slao po tribinama i ostavljao na klupi i jos uvijek stojim iza toga jer je tad igrao u klubu ali sada stvarno priznajem da sam pogrijesio u procjeni s njim jer sam mislio da je puno bolji igrac od onoga sto je dosad pokazao i da je Savina procjena za njegovu karijeru bila tacna..
Opet kazem, mlad je i dosta prostora ima da se popravi.
Dosta, ohladicu sad malo stvarno jer me strahovito nervira sto niko ne cita klmentare do kraja a ja navik'o bit opsiran u istima i to je samo po sebi problem