a mi potcjenjujemo Kanadu i Katar, zacarani krugtuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:26Italija nas je podcijenila, pa nije bas sretno završila... samo nek nas podcjenjuju a mi do finala aBd![]()
![]()
ne ucimo na greskama drugih izgleda
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
a mi potcjenjujemo Kanadu i Katar, zacarani krugtuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:26Italija nas je podcijenila, pa nije bas sretno završila... samo nek nas podcjenjuju a mi do finala aBd![]()
![]()
Samo nek oni nas podcjenjuju. To je odlicno.
Da, i logicno ako ne bude onako kako svi zamislimo ide paljba po igracima i selektoruakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:28a mi potcjenjujemo Kanadu i Katar, zacarani krugtuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:26Italija nas je podcijenila, pa nije bas sretno završila... samo nek nas podcjenjuju a mi do finala aBd![]()
![]()
Bitno da igraci i ss ne podcjenjuju, a nas ovdje ko yebeakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:28a mi potcjenjujemo Kanadu i Katar, zacarani krugtuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:26Italija nas je podcijenila, pa nije bas sretno završila... samo nek nas podcjenjuju a mi do finala aBd![]()
![]()
I kako je se bilo snaci,za ulaznice,smjestaj,dolazak na stadion,mogao bi i ja otici
Pa vrati malo film unazad pa prihvati da nam je Vels pogodio stativu,prečku...da nam je Italija imala kontru na 0:1... Da nismo pobijedili ni jedne ni druge tokom 90 minuta ili u produzetku. Nego na penale... Italiju sa igračem više nismo uspjeli dobiti iako smo igrali 70 minuta. Neće sreća uvijek biti na našoj strani. Treba biti realan. Da smo izgubili bilo koju utakmicu od ove dvije na penale,niko ne bi pisao da smo dobro igrali,nego bi tjerali Barbareza,pljuvali igrače,iako je igra bila identična do izvođenja penala...invincible1921 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:06Ako je ta srdina preusdna bitna kako onda izbacismo dvije ekipe koje su najjace bas tu i jace od nas 5 puta u sredini?rishovski je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:54Mi moramo biti svjesni da sredine nemamo a to je srce ekipe,tu se dobija i gubi... Ja i dalje ne vjerujem da nas ekipa kao Austrija moze onako pritisnuti i da se branimo kao da je Španija u pitanju.. Da yebeni Kipar ima 3x više pasova od nas u jednoj utakmici.. Da nas Vels guši većinu utakmice i da imamo 38% posjed lopte.
Sve je ovo lijepo i veliko sto idemo na SP ali naš problem Tahir-Šunjić ostaje..jednostavno to ne funkcioniše.. I neće funkcionisat ni na SP.. Barbarez to mora riješiti inače ćeš gledati patnju protiv Švice i velike probleme protiv Kanade...
Jedno je potcijeniti nekoga, a drugo ne potcijeniti sami sebe. Moramo imate respekt ali ne i strah.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:28a mi potcjenjujemo Kanadu i Katar, zacarani krugtuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:26Italija nas je podcijenila, pa nije bas sretno završila... samo nek nas podcjenjuju a mi do finala aBd![]()
![]()
Izvini, ali stvarno nema smisla ovo ŠBB KBB.rishovski je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:37Pa vrati malo film unazad pa prihvati da nam je Vels pogodio stativu,prečku...da nam je Italija imala kontru na 0:1... Da nismo pobijedili ni jedne ni druge tokom 90 minuta ili u produzetku. Nego na penale... Italiju sa igračem više nismo uspjeli dobiti iako smo igrali 70 minuta. Neće sreća uvijek biti na našoj strani. Treba biti realan. Da smo izgubili bilo koju utakmicu od ove dvije na penale,niko ne bi pisao da smo dobro igrali,nego bi tjerali Barbareza,pljuvali igrače,iako je igra bila identična do izvođenja penala...
Niko ne tvrdi da cemo sigurno mlatnuti Kanadu. Naravno da su opasna ekipa i da se razvijaju, plus ce imati domaci teren.
Lahko, zivim u HoustonuMarkinhio je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:36I kako je se bilo snaci,za ulaznice,smjestaj,dolazak na stadion,mogao bi i ja otici
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 313, Beduin, CAGarfia, dubrovnik, Edincapitano, eldo, FerdinandF, Giuseppe1, grad-na-rijeci-sani, greenwood, HariTz, Kajkutenjoyer, Kaunas, Proximic, random11, resko1, Zglavkar, zikerrz21 i 93 gosta.