Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ne serikrmak je napisao/la:tako i treba, ta nece se natjecat sa onim divljacima okoloSaurman je napisao/la:Židovski lobi radi čuda.Buu je napisao/la:E cuj izrael i evrposko takmicenje
Sto je divljaka u svijetu skupilo se na tom mjestu zvanom izrael.krmak je napisao/la:tako i treba, ta nece se natjecat sa onim divljacima okoloSaurman je napisao/la:Židovski lobi radi čuda.Buu je napisao/la:E cuj izrael i evrposko takmicenje
Jedini od kojeg nešto očekujem je Muhamed Bešić, prvenstveno zbog deficitarne pozicije. Što se ostalih tiče, znamo kakav će biti Kolašinac, Hajrović isto tako, jedino bih volio da se Pjanić definitivno nametne. Neće mu biti Misimovića, dobit će Hajrovića, nadam se i Bešića, pa ćemo da ih vidimo mogu li nositi našu igru.nedim93 je napisao/la:Očekujem od ovih mladića da koji bljesne u kvalama
voltron30 je napisao/la:Treba imati u vidu da nakon SP vjerovatno više nećemo imati Spahića i Misimovića u ekipi. Ako ostane ovaj ''wanna be'' selektor, uz neku ne daj Bože povredu ključnih igrača tipa Pjanić, Džeko... mi smo u kyrcu žešćem. Igrat će nam prva postava Hajduka protiv Belgije kako je krenulo.
Dok je takvih k'o ti,makar nam taj ''zesci''''pridrzavaju.Hajde dobro,nismo Zanzibar ili Mozambik izvukli.voltron30 je napisao/la:Treba imati u vidu da nakon SP vjerovatno više nećemo imati Spahića i Misimovića u ekipi. Ako ostane ovaj ''wanna be'' selektor, uz neku ne daj Bože povredu ključnih igrača tipa Pjanić, Džeko... mi smo u kyrcu žešćem. Igrat će nam prva postava Hajduka protiv Belgije kako je krenulo.
Ko ti drma kavez opet? Ne smije se protiv Saje ništa napisati?harishp je napisao/la:Dok je takvih k'o ti,makar nam taj ''zesci''''pridrzavaju.Hajde dobro,nismo Zanzibar ili Mozambik izvukli.voltron30 je napisao/la:Treba imati u vidu da nakon SP vjerovatno više nećemo imati Spahića i Misimovića u ekipi. Ako ostane ovaj ''wanna be'' selektor, uz neku ne daj Bože povredu ključnih igrača tipa Pjanić, Džeko... mi smo u kyrcu žešćem. Igrat će nam prva postava Hajduka protiv Belgije kako je krenulo.
Mi8slim da nema baraza prve dvije idu direktno a cak i najbolja treca ide na prvenstvo.jestamaji je napisao/la:ima jedna dobra stvar u ovim kvalifikacijama, ako opet odemo u baraž poprilično sigurno nećemo tamo igrati sa portugalom
Najbolji trećeplasirani ide direktno, a ostali idu u baraž.terabajt je napisao/la:Mi8slim da nema baraza prve dvije idu direktno a cak i najbolja treca ide na prvenstvo.jestamaji je napisao/la:ima jedna dobra stvar u ovim kvalifikacijama, ako opet odemo u baraž poprilično sigurno nećemo tamo igrati sa portugalom
Kaze simpanza,posjetiocu u Zoo vrtu.voltron30 je napisao/la:Ko ti drma kavez opet?harishp je napisao/la:Dok je takvih k'o ti,makar nam taj ''zesci''''pridrzavaju.Hajde dobro,nismo Zanzibar ili Mozambik izvukli.voltron30 je napisao/la:Treba imati u vidu da nakon SP vjerovatno više nećemo imati Spahića i Misimovića u ekipi. Ako ostane ovaj ''wanna be'' selektor, uz neku ne daj Bože povredu ključnih igrača tipa Pjanić, Džeko... mi smo u kyrcu žešćem. Igrat će nam prva postava Hajduka protiv Belgije kako je krenulo.
A ostale trećeplasirane idu u baraž. Tako da trebamo biti baš loši da ne odemo na EP.terabajt je napisao/la:Mi8slim da nema baraza prve dvije idu direktno a cak i najbolja treca ide na prvenstvo.jestamaji je napisao/la:ima jedna dobra stvar u ovim kvalifikacijama, ako opet odemo u baraž poprilično sigurno nećemo tamo igrati sa portugalom
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 10 gostiju.