Čestitke čitavoj ex-yu koloniji, u shi... pardon cityju.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Zato sto nam je reprezentacija poligon za prodaju igraca, nazalost...DANTES je napisao/la:čekaj malo pa zašto? jedino Lazović Darko može dobiti poziv... ovo ostalo je smiješno... ko se smije kladiti da ce partije Jojić biti nezapzene i da će jedino za mladu igrati...
da nakon onakve polusezone u Dortmundu, neće igrati u A timu? Ne d`o Bog, da se pomjerim s mjestaDANTES je napisao/la:ko se smije kladiti da ce partije Jojić biti nezapzene i da će jedino za mladu igrati...
zaboravio si Gudelja, on je u mladoj repci igrao desnog beka. Vulićević iako ima vrlo dobru polusezonu iza sebe, u repci je potpuno suvišan.marconato je napisao/la:Svi mi znamo da je smijesno i pomisljati na Vulićevića, kada na desnom beku imas: Ivanovića, Rukavinu, Bastu, Tomovića, Maksimovića (svi igraju lige 5)...
marconato je napisao/la:Kad sam vidio da protiv Iraca uvodi Gudelja da bi ga stavio na desnog beka, doslo mi da ugasim tv...![]()
ko je u pitAnju ne mogu da otvorim mobtelu...marconato je napisao/la:Nisam siguran za Evandra, ali ovaj ce u buducnsti biti jedan od nosilaca igre reprezentacije!
Novi Robben![]()
[youtube][/youtube]
Filip Kostić.DANTES je napisao/la: ko je u pitAnju ne mogu da otvorim mobtelu...
to je očito... stavio si ga u treći red konkurenta za repku... a tu je negdje sa tadićem... još igra u jačoj ligi... međutim ima nekad bubica jer gnjavi loptu previše...marconato je napisao/la:Bravo za bambija Tošića! Nesto ga iskreno i ne mirisem, ali cesittke u svakom slucaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.