Nema ove temeGoalgetter je napisao/la: Na PDF Virtuelni sport su otvorene sljedece teme:
- SS.BA PES6 Liga A
- SS.BA PES6 Liga B
- SS.BA PES6 Kup
SAVEZ NAPOLJE
Moderator/ica: Padovan
Nema ove temeGoalgetter je napisao/la: Na PDF Virtuelni sport su otvorene sljedece teme:
- SS.BA PES6 Liga A
- SS.BA PES6 Liga B
- SS.BA PES6 Kup

Schalke, ja zadovoljan, Raul <3.Goalgetter je napisao/la:To Juventus0244 izgleda prespavao, on je zaduzen za toSmiricemo situaciju ljudi, samo nemojte protestovati
.Odbicemo mu to od plate
Ali uglavnom kola i tabele su sredjene za tu ligu, samo Juventus0244 treba jos postavit![]()
Evo vam i lista dodjeljenih klubova :
Zato sto je dogovoreno da se Olympicaos izbaci, a umjesto njega da ubacimo Wolfsburg, ali samo sto sam ja kod izvlacenja imao onaj papiric sa Olympiacosom, zaboravio sam bio prepravit.muhovic je napisao/la:..sto ovom doktoru promjeniste klub ?!..sad mu Wolfsburg,a bio mu dodijeljen Olympiacos cini mi se
..aha,ja jaGoalgetter je napisao/la:Zato sto je dogovoreno da se Olympicaos izbaci, a umjesto njega da ubacimo Wolfsburg, ali samo sto sam ja kod izvlacenja imao onaj papiric sa Olympiacosom, zaboravio sam bio prepravit.muhovic je napisao/la:..sto ovom doktoru promjeniste klub ?!..sad mu Wolfsburg,a bio mu dodijeljen Olympiacos cini mi se
@dziza_23 .. Sljedeci put ce biti prepravljeno
hocu ja. Ajde praviDaRtAnJaN je napisao/la:hajde ko smije na Rusiju? Hoce neko prijateljskuu protiv Zenita
otkud sad da sam Wolfsburg a sinoc sam bio Olympiakos , jesu li to bile neke promjene koje nisam upratio? Mislim , nije da se bunim vec onako pitam. Svakako nikad nisam igrao sa Olympiakosom vec sa njihovim vrucim zelenim rivalima a Wolfsburg barem ima nesta zajednicko sa njimaGoalgetter je napisao/la:To Juventus0244 izgleda prespavao, on je zaduzen za toSmiricemo situaciju ljudi, samo nemojte protestovati
.Odbicemo mu to od plate
Ali uglavnom kola i tabele su sredjene za tu ligu, samo Juventus0244 treba jos postavit![]()
Evo vam i lista dodjeljenih klubova :
i meni!dr.van nostrand je napisao/la:ja bi rado al nemogu uci nesta...pri loginu zapne
Ma da smo u ne znam ti kakvoj formi ja i ti ne mozemo nistaever je napisao/la:Veceras do 19 nece raditi soccer,tako bar admin kaze..Igra mi se drama,moram uci u formu pred ligu..Nisam igrao 4 i po godine
ja zenit! gdje ces na majku RusijuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma da smo u ne znam ti kakvoj formi ja i ti ne mozemo nistaever je napisao/la:Veceras do 19 nece raditi soccer,tako bar admin kaze..Igra mi se drama,moram uci u formu pred ligu..Nisam igrao 4 i po godine![]()
![]()
Psv,Ajax![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.