Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 21 jan 2010, 22:08

Calcio, onda bi komotno mogao u Lokomotivu iz Moskve da ide, jer i oni bi mu mogli dobro platiti i mjesto u prvih 11 bi mu bilo zagarantovano. Ali to nije to, sigurno. Razlozi zašto bi morao da ode su to što je on sigurno kalibar igrača za najveće rezultate a to u vukovima, koji na čelu imaju jednog Armina Veha, sigurno ne može napraviti. A Edin je u potpunosti svjestan svojih kvaliteta, to mu se dokazuje interesom velikih klubova koji postoji za njega.

E sad, ako Edin ostane u Wolfsima, sigurno da će par godina jako dobro zarađivati i materijalno se obezbijediti, ali neće ostvariti svoje profesionalne ciljeve, kao što je igranje u velikom klubu i osvajanje internacionalnih trofeja. U Wolfburgu je već postigao ono što je maksimalni domet tog kluba, a to je osvajanje salatare.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 21 jan 2010, 23:23

NoName je napisao/la:Calcio, onda bi komotno mogao u Lokomotivu iz Moskve da ide, jer i oni bi mu mogli dobro platiti i mjesto u prvih 11 bi mu bilo zagarantovano. Ali to nije to, sigurno. Razlozi zašto bi morao da ode su to što je on sigurno kalibar igrača za najveće rezultate a to u vukovima, koji na čelu imaju jednog Armina Veha, sigurno ne može napraviti. A Edin je u potpunosti svjestan svojih kvaliteta, to mu se dokazuje interesom velikih klubova koji postoji za njega.

E sad, ako Edin ostane u Wolfsima, sigurno da će par godina jako dobro zarađivati i materijalno se obezbijediti, ali neće ostvariti svoje profesionalne ciljeve, kao što je igranje u velikom klubu i osvajanje internacionalnih trofeja. U Wolfburgu je već postigao ono što je maksimalni domet tog kluba, a to je osvajanje salatare.
Ma dzeko je ispao budala kada je produzio ugovor.... Sadwolfsburg trazi 40 miliona na njemu a da nije bilo produzenja to bi bilo pola... Ako ne ode ove godine moze se pozdraviti sa vrhunskom karijerom

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 jan 2010, 03:16

felipe-s je napisao/la: Ma dzeko je ispao budala kada je produzio ugovor.... Sadwolfsburg trazi 40 miliona na njemu a da nije bilo produzenja to bi bilo pola... Ako ne ode ove godine moze se pozdraviti sa vrhunskom karijerom
A sta bi ti uradio da si na njegovom mjestu bio? :?
#divovi

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 22 jan 2010, 05:14

mozemo pricati sta hocemo Dzeki je extra u Wolfu sto se finansija tice. A ako ovako nastavi sigurno ce neko ponuditi tih 40 miliona, kad je real platio Benzemu 30, moze vala Milan ili Chelsea za Dzeku.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 22 jan 2010, 05:26

moustapha je napisao/la:
felipe-s je napisao/la: Ma dzeko je ispao budala kada je produzio ugovor.... Sadwolfsburg trazi 40 miliona na njemu a da nije bilo produzenja to bi bilo pola... Ako ne ode ove godine moze se pozdraviti sa vrhunskom karijerom
A sta bi ti uradio da si na njegovom mjestu bio? :?
Felipe bi rekao da tebi poklanja 30 a on ce uzeti samo 10 miliona eura :D :D :D :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2010, 10:56

NoName je napisao/la:Calcio, onda bi komotno mogao u Lokomotivu iz Moskve da ide, jer i oni bi mu mogli dobro platiti i mjesto u prvih 11 bi mu bilo zagarantovano. Ali to nije to, sigurno. Razlozi zašto bi morao da ode su to što je on sigurno kalibar igrača za najveće rezultate a to u vukovima, koji na čelu imaju jednog Armina Veha, sigurno ne može napraviti. A Edin je u potpunosti svjestan svojih kvaliteta, to mu se dokazuje interesom velikih klubova koji postoji za njega.

to je tacno i slazem se da treba imati ciljeve da osvoji sto vise trofeja, a to ce najlakse postici u velikim klubovima. samo nije bas da "mora" ici, kako kazu. ili da ce propasti ako ostane u Wolfsburgu jos jednu polusezonu. nema logike.
i to mu jos Pape savjetuje da je prerastao Wolfsburg a on je karijeru protracio u prosjecnom PSG-u... ali to su mozda samo mediji pogresno prenijeli.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 12:33

Za ocekivati je da ce Wolfsburg danas bukvalno pocjepati Köln. Teoretski.

Links za utakmicu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 jan 2010, 12:37

ma ima prenos na euro sport2..i wolfsburg i hofenheim...sretno momci nasii..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 12:42

Eurosport 2 u Bosni?
Da li se to moze preko Satelita nekako gledati?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 24 jan 2010, 12:43

Principatus je napisao/la:Eurosport 2 u Bosni?
odakle si imas li kablovsku
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 24 jan 2010, 12:44

Ima na kablovskoj, ne znam je li kodiran ES2 na satelitu
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 jan 2010, 12:46

Moze se u BH gledat eurosport preko satelitske ( Thor ) samo ukucas kljuceve koje nadjes na netu i to je to imas 2 eurosporta
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 12:51

Ja sam iz Njemacke.
Mislite kablovski satelit program? Ne, imam jednostavno satelitsku antenu i njemacku kabel-televiziju.
Pogledacu u internetu za satelitske programe, a ako neko ima link bilo bi dobro.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 jan 2010, 12:59

Principatus je napisao/la:Ja sam iz Njemacke.
Mislite kablovski satelit program? Ne, imam jednostavno satelitsku antenu i njemacku kabel-televiziju.
Pogledacu u internetu za satelitske programe, a ako neko ima link bilo bi dobro.
imas brate satalit thor ..na satalickoj i na njemu imas eurosport2..ako ti je zakljucan imas na netu kodove i belaj rijesen...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 13:02

Aah comprende amigo, muchas gracias. :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 jan 2010, 13:06

Principatus je napisao/la:Aah comprende amigo, muchas gracias. :D
heheh... ;) ;) ;) ;) ..samo da danas pocnu trpat zestoko.....http://www.atdhe.net/index.html a evo ima i ovdje na netu...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 13:46

Hoce li ga Dzekson danas uvaliti, pitanje je sad???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naravno da hoce. :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 24 jan 2010, 14:25

miralem444 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ja sam iz Njemacke.
imas brate satalit thor ..na satalickoj i na njemu imas eurosport2..ako ti je zakljucan imas na netu kodove i belaj rijesen...
Ja imam satelit thor i imam eurosport 2 ali na rumunskom i madzarskom jeziku i oni ne prenose uvijek bundesligu a znam da postoji i eurosport2 na srpskom jeziku i oni uvijek prenose bundesligu ali neznam dali taj srpski eurosport 2 ima na thoru i ako ima mozeli neko postaviti frekvenciju?

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 24 jan 2010, 14:32

Ako ti je tanjit na toru, moras imati eurosport 2 srb, idi skeniraj sve sa tora i ubaci kanale
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 24 jan 2010, 14:41

Ada je napisao/la:Ako ti je tanjit na toru, moras imati eurosport 2 srb, idi skeniraj sve sa tora i ubaci kanale
ja sam pokusavo da dodam sve nove kanale i uvijek nadze neke nove ali nikad eurosport 2 na srpskom pa zato pitam za frekvenciju mozda bi tako uspijo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 11 gostiju.