Mene bas zanima kako jedan sportski direktor namjesti , proda utakmicu. Jel on potkupi pokojeg igraca , sudiju ili kako? On ne igra na terenu , nema utjecaja na igru znaci sve je do igraca. Moze li mi neko objasniti na koji nacin funkcioner proda utakmicu jer nemam predstavu kako se to odvija ??tropic je napisao/la:A sta se sad bunite svi? Dujmovic je kockar koji namjesta utakmice, u ovom slucaju prodaje. Jedinstvo zbog njega nece u Premijer ligu. Vraca dug Slobodi na ovaj nacin, provjerena informacija.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Poslovna tajnaPa3ot je napisao/la:Mene bas zanima kako jedan sportski direktor namjesti , proda utakmicu. Jel on potkupi pokojeg igraca , sudiju ili kako? On ne igra na terenu , nema utjecaja na igru znaci sve je do igraca. Moze li mi neko objasniti na koji nacin funkcioner proda utakmicu jer nemam predstavu kako se to odvija ??tropic je napisao/la:A sta se sad bunite svi? Dujmovic je kockar koji namjesta utakmice, u ovom slucaju prodaje. Jedinstvo zbog njega nece u Premijer ligu. Vraca dug Slobodi na ovaj nacin, provjerena informacija.

🔴⚫️
Mozes ti meni ne vjerovati ali to je informacija iz firme jednog od clana Uprave. Ono sto je zajedno sa Janjosom dogovorio sad i vraca
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-gosk- ... aca/130028
Vjecno ostali u ovoj ligi,šabančine se lja cke
Vjecno ostali u ovoj ligi,šabančine se lja cke

Ako je tako kako kazes, kada misli vratiti jos 2 bodatropic je napisao/la:Mozes ti meni ne vjerovati ali to je informacija iz firme jednog od clana Uprave. Ono sto je zajedno sa Janjosom dogovorio sad i vraca

🔴⚫️
fukaratz je napisao/la:nek su vas tuzlil Gabeljani bagro nevaspitanaiduce godine vam valja u goste svima sa kojima ste zasrali a to je vise od pola lige
Jarane puno je para ulozito da bi se tek tako odustalo od PL, ima jos 5 kola sve je moguce cisto sumnjam da ce te Rudar pobijediti na pošten način
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Druže ,Budućnost su poslali u drugu ligu :Sloboda i Radnički,a žao mi ih.Bili su jedan od osnivača BiH lige, više puta dolazili u Bihać,a sad tko zna šta će biti dalje.Ipak, sami su izabrali taj put,a vi ste im samo pomogli.A što se tiče glagola,greška se može tolerisati,sve dok zbog nje riječ,ili rečenica ne promijene , ili ne izgube smisao.Treba ipak malo paziti,jer naš jezik je dovoljno komplikovan i bez grešaka...npr...rečenica glasi: Gore gore gore ,gore nego dole .... ti sad skontaj,ako si brzoplet...pozdrav...pinoglavi je napisao/la:@ Senjor prvo nauči da se glagoli sa negacijom odvojeno pišu,pa onda drugima greške u kucanju ispravljaj,isto se dijete ponašaš.
Kad već pišeš gluposti,neka bar bude gramatički ispravno
Da ne bude skroz offtopic,da niste kiksali kod kuće mislim na bi u Banovićima,ovako teško da ćete kiksat,al opet ako Budućnost ovu izgubi vjerovatno je gotovo za njih.
Ovaj tropic me bas tjera da se ukljucim. Ako je taj Dujmovic prodao utakmicu i prodao vas,znaci da morate imati jos najmanje 4,5 krtica u ekipi. Jer on kao radnik van terena to nikako ne moze uraditi sam,bez podrske igraca. Pa sami skontajte,nismo djeca jbm ga ja. Ako je on prodao utakmicu, znaci da mu je u tome pomoglo i nekoliko igraca.
Vratit ce Strika sve. Kod nas se ljudi oko kluba dijele na one koji zele dobro i one koji samo stetu nanose. Bitno je da cete vi u Premijer ligu 

Hajde mi samo obijasni kao to moze samo jedan čovjek koji nije direktno uključen u samu utakmicu namjestiti konačni ishodtropic je napisao/la:A sta se sad bunite svi? Dujmovic je kockar koji namjesta utakmice, u ovom slucaju prodaje. Jedinstvo zbog njega nece u Premijer ligu. Vraca dug Slobodi na ovaj nacin, provjerena informacija.

Vas smo pobijedili na pošten način, ne vidim što ne bi i Rudar, a vi ste ipak bili mnogo jači od njih.xxh2o je napisao/la: ima jos 5 kola sve je moguce cisto sumnjam da ce te Rudar pobijediti na pošten način
Naravno da su je i igraci prodavali zajedno sa njim. To je vec citav Bihac shvatio. Vidjelo se i po njima koliko im je tesko pao remi, toliko da su se opijali navecer u ugodnom zenskom drustvu 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Svi mi znamo sta je covjek pisao..mkzda sa telefona pise pa slova malo pobrka kakve to veze ima pametnjakovicu?..nismo ovdje dosli na pismeni rad da bi tebi udovoljavali "NEZNAM"senjorsamko je napisao/la:Ne kaže se TUZLIL,nego valjda tužili...A ne znam ni sa kim smo mi to ZASTALI...Kad već pišeš gluposti,neka bar bude gramatički ispravno...Uostalom tko će dogodine ostati u ovoj ligi , još se ne zna...Budite oprezni do kraja...Tigar vas vreba...P.S. SRETNO u Kaknju,a onda se opet ovako fino dopisujemofukaratz je napisao/la:nek su vas tuzlil Gabeljani bagro nevaspitanaiduce godine vam valja u goste svima sa kojima ste zastali a to je vise od pola lige

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nadamo se da ce Strika vratiti, jbg. dug je zao drug.tropic je napisao/la:Vratit ce Strika sve. Kod nas se ljudi oko kluba dijele na one koji zele dobro i one koji samo stetu nanose. Bitno je da cete vi u Premijer ligu
🔴⚫️
Zajebi to stari realno slaba je Jedinstvo ekipa onako posteno gledajuci nema tu neke igre ni napretka vec odavno jer su neki teletabisi sebi uvrtili u glavu da su bogom dani, imamo trenera koji u 30 i kusur godina nikad nije vodio ni jednu ekipu u PL a kamoli sta vise u i oko kluba svakakvih ljudi sto kažu od zla oca i jos gore matere(čast pojedincima netreba se zavaravati ima i poštenih) i još mnogo toga, al da je Sloboda toliko bolja nebih se baš složio između ostalog vjerovatno će te primjeniti recept iz Čapljine i sl. utakmica jer ako bude sve regularno gubite od Rudara 100%Coraco je napisao/la:Vas smo pobijedili na pošten način, ne vidim što ne bi i Rudar, a vi ste ipak bili mnogo jači od njih.xxh2o je napisao/la: ima jos 5 kola sve je moguce cisto sumnjam da ce te Rudar pobijediti na pošten način
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da su mu igraci pomogli, ali nemojte samo Dujmovica ima tu i drugih. Da znaju neke stvari navijaci Jedinstva, okrenuli bi se naglavacke.FKKrajina je napisao/la:Ovaj tropic me bas tjera da se ukljucim. Ako je taj Dujmovic prodao utakmicu i prodao vas,znaci da morate imati jos najmanje 4,5 krtica u ekipi. Jer on kao radnik van terena to nikako ne moze uraditi sam,bez podrske igraca. Pa sami skontajte,nismo djeca jbm ga ja. Ako je on prodao utakmicu, znaci da mu je u tome pomoglo i nekoliko igraca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Aham. Znaci igraci prodali utakmicu,svi sve znaju,Bihac zivio za te utakmice kao nikad u zadnjih nekoliko godina... I vi jos trpite i drzite te igracei ljude u i oko ekipe ?
Ja mislim da ti imaš neki lični sukob sa Dujmovicem. Kad si toliko upućen daj navedi te igrače i ostale iz i oko Jedinstva koji su imali svoje prste u tometropic je napisao/la:Naravno da su je i igraci prodavali zajedno sa njim. To je vec citav Bihac shvatio. Vidjelo se i po njima koliko im je tesko pao remi, toliko da su se opijali navecer u ugodnom zenskom drustvu
-
- Kontakt:
To brate, samo si nam još ti falio...Bujrum...na forumovanje...Uzgred možeš li mi možda objasniti šta znači MKZDASaltCityAttack je napisao/la:Svi mi znamo sta je covjek pisao..mkzda sa telefona pise pa slova malo pobrka kakve to veze ima pametnjakovicu?..nismo ovdje dosli na pismeni rad da bi tebi udovoljavali "NEZNAM"senjorsamko je napisao/la:Ne kaže se TUZLIL,nego valjda tužili...A ne znam ni sa kim smo mi to ZASTALI...Kad već pišeš gluposti,neka bar bude gramatički ispravno...Uostalom tko će dogodine ostati u ovoj ligi , još se ne zna...Budite oprezni do kraja...Tigar vas vreba...P.S. SRETNO u Kaknju,a onda se opet ovako fino dopisujemofukaratz je napisao/la:nek su vas tuzlil Gabeljani bagro nevaspitanaiduce godine vam valja u goste svima sa kojima ste zastali a to je vise od pola lige
eh ovo je znak nepismenosti , a ne ako neko izokrene slovo u recenici prilikom tipkanja a ne pisanja

- Probisvjet
- Kontakt:
Ne bi mozda ni prodali, ali su skontali da nema fajde, jer klub koji trazi donacije u kartonu ulja ne moze dalje. Skontali su oni da u PL treba mnogo vise nego u ovoj ligi. Uros jedva ceka da zavrsi prvenstvo da ode u ..... i zaradi sta novca.FKKrajina je napisao/la:Aham. Znaci igraci prodali utakmicu,svi sve znaju,Bihac zivio za te utakmice kao nikad u zadnjih nekoliko godina... I vi jos trpite i drzite te igracei ljude u i oko ekipe ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.