al' stvarno sada malo koga vidim da to nosa.meni se ne sviđaju nikako.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
autogol je napisao/la:nosite li teksas jakne,meni se svidjaju na drugima,ali imam osjecaj ako je kupim da necu nosat![]()
Koliko je tebi jeftino ?Head je napisao/la:Imal' gdje finih,jeftinih proljetnih jakni za uzeti?
+1nate je napisao/la:teksas jaknu sam zadnji put obukao kad sam imao 9,10 godina![]()
al' stvarno sada malo koga vidim da to nosa.meni se ne sviđaju nikako.
nemas gdje kupiti teksas jaknu?IlPrincipe je napisao/la:autogol je napisao/la:nosite li teksas jakne,meni se svidjaju na drugima,ali imam osjecaj ako je kupim da necu nosat![]()
pre pre prejako al nemam gdje kupit![]()
i ja se slazem da bi bile jos bolje sa nekom sivom ili bijelom kapuljačom
Kakve su jakne u intersportu?Buu je napisao/la:Koliko je tebi jeftino ?Head je napisao/la:Imal' gdje finih,jeftinih proljetnih jakni za uzeti?
Pogledaj intersport, mozda se nadje sta jeftino od prosle godine
u ovo vrijeme se zna desiti da bude ekstra jakni na snizenjima nekim tamo, jednom prilikom sam ja kupio jaknu na kojoj je bila prekrizena stara cijena od 349 (ili 369, nisam siguran ali nije ni bitno) za 150, bitno je samo da naletis sto se kaze, doduse jest zimska jakna, zato i jest snizena ali mozda ima i tih "laganih"Head je napisao/la:Kakve su jakne u intersportu?Buu je napisao/la:Koliko je tebi jeftino ?Head je napisao/la:Imal' gdje finih,jeftinih proljetnih jakni za uzeti?
Pogledaj intersport, mozda se nadje sta jeftino od prosle godine
Samo mojne mi onih dizelaskih nike ili adidas florescentnih suskavaca.
Bas sam ovo htio napisat. Pitanje je vremena kad ce se ovo vratiti u mainstream. Godina, dvije maksimalno.the scouser je napisao/la:Ove godine ih nose hipsteri, za 2-3 godine će biti mainstream. Moja predikcija.
ja i znam samo za intersport prodavnice koje su u mercatoruHead je napisao/la:Intersport se nalazi u Mercatoru na Socijalnom?
sad je moj respect prema tebi skocio za 200%Donnie Darko je napisao/la:
i na Ilidži u Grand centruHead je napisao/la:Intersport se nalazi u Mercatoru na Socijalnom?
Odlicnonate je napisao/la:
+
probaj u springfieldu, ja za 20KM uzo odlicnu kariranuHead je napisao/la:Imal' gdje finih,jeftinih proljetnih jakni za uzeti?
ne pratim nesto NBA u zadnje vrijeme al ako Westbrook ovo pocne nosati odma ce se i ostali crnci u ligi nafuratiDonnie Darko je napisao/la:Bas sam ovo htio napisat. Pitanje je vremena kad ce se ovo vratiti u mainstream. Godina, dvije maksimalno.the scouser je napisao/la:Ove godine ih nose hipsteri, za 2-3 godine će biti mainstream. Moja predikcija.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, sirBobbyMoore i 13 gostiju.