NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Rodjen, zivio, sigurno vise od tebe prozivio, nemas mi sta o Mostaru pricati, a kamoli o Širokom Brijegu. Ni ''jedni'', a bogami ni ''drugi''. To je sve u vasim glavama. A da ne govorim o Rodjenim i Zrinjevcima. Nemoj me povlaciti majke ti za jezik. ''Pravi Mostarci''? Pa ti pojma nemas sta taj pojam predstavlja, cisto ga navodis kao nekakvu svoju referencu.
Cuj Mladost. Eh. A dobro, i pretpostavih da si oko 16-17, kao sto rekoh. Daj bolan nemoj se sramotiti, stid me ono malo pravog Mostara sto je u njemu ostalo, nebitno da li su Bosnjaci ili Hrvati, pored takvih, kad vam vidim medjusobne rasprave i sranja, a pogotovo ove komplekse i djetinjarije koje izbacujes ovdje na temi. Sta ti je bolan.
Cuj Mladost. Eh. A dobro, i pretpostavih da si oko 16-17, kao sto rekoh. Daj bolan nemoj se sramotiti, stid me ono malo pravog Mostara sto je u njemu ostalo, nebitno da li su Bosnjaci ili Hrvati, pored takvih, kad vam vidim medjusobne rasprave i sranja, a pogotovo ove komplekse i djetinjarije koje izbacujes ovdje na temi. Sta ti je bolan.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 01 jul 2011, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
[quote="ŠB_Fidelis"]Rodjen, zivio, sigurno vise od tebe prozivio, nemas mi sta o Mostaru pricati, a kamoli o Širokom Brijegu. Ni ''jedni'', a bogami ni ''drugi''. To je sve u vasim glavama. A da ne govorim o Rodjenim i Zrinjevcima. Nemoj me povlaciti majke ti za jezik.
Cuj Mladost. Eh. A dobro, i pretpostavih da si oko 16-17, kao sto rekoh. Daj bolan nemoj se sramotiti, stid me ono malo pravog Mostara sto je u njemu ostalo, nebitno da li su Bosnjaci ili Hrvati, pored takvih.[/quote
Da,da ,doci sa strane i osjecati se mostarcem samo mogu "veliki" ljudi,svaka cast.Da ti nisi mozda Silic?!
Malo ih znam da su iz grada preselili na selo!
Haj ti lagano drzi se svog kluba ,nek vam je sretno u sloveniji ,daleko vam kuca od nase bila!
Cuj Mladost. Eh. A dobro, i pretpostavih da si oko 16-17, kao sto rekoh. Daj bolan nemoj se sramotiti, stid me ono malo pravog Mostara sto je u njemu ostalo, nebitno da li su Bosnjaci ili Hrvati, pored takvih.[/quote
Da,da ,doci sa strane i osjecati se mostarcem samo mogu "veliki" ljudi,svaka cast.Da ti nisi mozda Silic?!
Malo ih znam da su iz grada preselili na selo!
Haj ti lagano drzi se svog kluba ,nek vam je sretno u sloveniji ,daleko vam kuca od nase bila!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
'Vase', 'tvoje'?
Nemoj se bolan dalje prosipati, molim te.
Odakle ti da preselih ili da se ''izgubih'' u svemu? Bogami nas stan je i sad gdje je bio. I uvijek ce biti. Nazalost, brojni oni koji su u njemu zivjeli, pa i u samoj zgradi vise ne. Mostar je davno prestao biti grad u smislu u kojem se danas predstavlja javnosti, pocevsi od ljudi u njemu pa sve do ekonomsko-politicke situacije, nazalost, mozes ti lagati ljudima koji to ne znaju ili sam sebi, to sto kvazi-moderni urbani seljakluk koji se danas proteze Avenijom se pokusava progurati kroz grad nakon cijele najezde i radikalizacije takvih poput tebe i radikalizacije ''s one strane'' kao reakcijom, ha to je druga prica. Da je to i dan danas grad... i nije. Ne na isti nacin. Da ga ja zato il zbog takvih kompleksasa i djece manje volim doduse? Nikad. Da me netko o tome uci, ili o Zrinjskom, Velezu? Ma, znas sta, nemas ti kapaciteta za taj razgovor, mozda za jedno desetak godina kad izadjes iz puberteta.
Odakle ti da preselih ili da se ''izgubih'' u svemu? Bogami nas stan je i sad gdje je bio. I uvijek ce biti. Nazalost, brojni oni koji su u njemu zivjeli, pa i u samoj zgradi vise ne. Mostar je davno prestao biti grad u smislu u kojem se danas predstavlja javnosti, pocevsi od ljudi u njemu pa sve do ekonomsko-politicke situacije, nazalost, mozes ti lagati ljudima koji to ne znaju ili sam sebi, to sto kvazi-moderni urbani seljakluk koji se danas proteze Avenijom se pokusava progurati kroz grad nakon cijele najezde i radikalizacije takvih poput tebe i radikalizacije ''s one strane'' kao reakcijom, ha to je druga prica. Da je to i dan danas grad... i nije. Ne na isti nacin. Da ga ja zato il zbog takvih kompleksasa i djece manje volim doduse? Nikad. Da me netko o tome uci, ili o Zrinjskom, Velezu? Ma, znas sta, nemas ti kapaciteta za taj razgovor, mozda za jedno desetak godina kad izadjes iz puberteta.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 01 jul 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Pa do trenera je zato jesam i napisao "sa konja na magarca".. Koji bi jos trener drugi HT stavio Wagnera na zadnjeg veznog.. Njegov plan je bio drugo polovrijeme pustiti njih da vode igru malo se povuci i onda im iz kontre, polukontre zavaliti gol.. I to toliko nije bila losa zamisao.. Ali ne mozes ti to igrati na domacem terenu.. Evo da je to igrao u gostima OK, ali daj malo muda malo hrabrosti jbte.. A bolji smo od njih sigurno.. I ono si u pravu ne slusati ga nikako i igrati Bakine zamisli, svi stari igrači su tu i ne vjerujem da su zaboravili..ŠB_Fidelis je napisao/la:Ovo ti je do trenera, Baka bi ovo sa svojim stilom igre i hrabrosti rijesio u prvom poluvremenu. Mislim da Cutuka igraci ne j.ebu dva posto.Barney Stinson je napisao/la:Ovako to izgleda kad odes sa konja na magarca sto se tice trenera.. Nažalost..
Baćak je qurac od golmana, je da mu je vjer. prva ozbiljnija utakmica ali vidi se po njemu da to nije to.. VRATITE DEJU, možda je i potpisao negdje nisam u toku ovih dana pa mi nemojte zamjeriti ako je.. Zakarića stavlja na pogresno mjesto, Wagner mu igra zadnjeg veznog drugi HT.. Moze ovo puno bolje i nadam se da hoce.. U Sloveniji ocekujem nasu pobjedu jer smo bolja ekipa..
Sumnjam da ce ti vracati Bandovica, prije da ce ici na Bilobrka ili tako nesto, a sad, Baćak i nije imao posla.
To treba brutalnom voljom i trkom dobiti u Sloveniji u jednoj utakmici i nema razgovora.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, problem uvijek i nastaje kad se Wagner mora vracati po lopte duboko u nasu polovicu, umjesto da se forsira zadnju liniju da kombinira, spusti loptu na zemlju, rasire krila, i vraca Serdarusic po loptu, a Jure stoji pored njega spreman da primi i proslijedi dalje. To je idealan recept za tu ekipu, jer rasteretio si Wagnera, koji ima priliku za zadnji pas prema Zakaricu ili Silicu. Mislim, daj, pa kako to ne moze vidjeti netko kome je struka nogomet. Premalo je to truda, trke i voljnog momenta. U Bake ti nisi smio ispucati loptu. A sad napucavaju prema naprijed gdje Roskam ne moze naravno skakati s dominantnijim skakacima u obrani. I plus je usamljen.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 01 jul 2011, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Prijatelju kad vi prestanete lagati sebe lakse ce vam biti,imas jedan argument i taj je da sam ja "maloljetan" i to ne argument vec pretpostavku koja nadasve nije tocna.ŠB_Fidelis je napisao/la:'Vase', 'tvoje'?Nemoj se bolan dalje prosipati, molim te.
![]()
Odakle ti da preselih ili da se ''izgubih'' u svemu? Bogami nas stan je i sad gdje je bio. I uvijek ce biti. Nazalost, brojni oni koji su u njemu zivjeli, pa i u samoj zgradi vise ne. Mostar je davno prestao biti grad u smislu u kojem se danas predstavlja javnosti, nazalost, mozes lagati ljudima ili sam sebi, to sto moderni urbani seljakluk koji se danas proteze avenijom se pokusava progurati kroz grad nakon cijele najezde i radikalizacije takvih poput tebe i radikalizacije ''s one strane'' kao reakcijom, ha to je druga prica. Da je to i dan danas grad... i nije. Ne na isti nacin. Da ga ja zato il zbog takvih kompleksasa i djece manje volim? Nikad. Ma, znas sta, nemas ti kapaciteta za taj razgovor, mozda za jedno desetak godina kad izadjes iz puberteta.
Mostarac od glave do pete,pratio Zrinjskog kad je obnovljen,gostovanja po ligi Herceg Bosne ,prvi odlazak sa Ultrasima u Sarajevo ,gledanje 15 dugih godina zaposljavanje "skutorske " djece u mom rodjenom gradu,gledanje u ratu lopovluke sirokobrijeske "gospode",nemoj mi ti pricati o seljakluku osobo sa sirokog brijega !
Ti mostar ne mozes dozivjeti iz grada na listici jer to jednostavno nije moguce!
Aje cigane jedan nađi negdi marak,odi u kafanu i naruči kafu s mlikom i čašu vodemostarskiplemic je napisao/la:Prijatelju kad vi prestanete lagati sebe lakse ce vam biti,imas jedan argument i taj je da sam ja "maloljetan" i to ne argument vec pretpostavku koja nadasve nije tocna.ŠB_Fidelis je napisao/la:'Vase', 'tvoje'?Nemoj se bolan dalje prosipati, molim te.
![]()
Odakle ti da preselih ili da se ''izgubih'' u svemu? Bogami nas stan je i sad gdje je bio. I uvijek ce biti. Nazalost, brojni oni koji su u njemu zivjeli, pa i u samoj zgradi vise ne. Mostar je davno prestao biti grad u smislu u kojem se danas predstavlja javnosti, nazalost, mozes lagati ljudima ili sam sebi, to sto moderni urbani seljakluk koji se danas proteze avenijom se pokusava progurati kroz grad nakon cijele najezde i radikalizacije takvih poput tebe i radikalizacije ''s one strane'' kao reakcijom, ha to je druga prica. Da je to i dan danas grad... i nije. Ne na isti nacin. Da ga ja zato il zbog takvih kompleksasa i djece manje volim? Nikad. Ma, znas sta, nemas ti kapaciteta za taj razgovor, mozda za jedno desetak godina kad izadjes iz puberteta.
Mostarac od glave do pete,pratio Zrinjskog kad je obnovljen,gostovanja po ligi Herceg Bosne ,prvi odlazak sa Ultrasima u Sarajevo ,gledanje 15 dugih godina zaposljavanje "skutorske " djece u mom rodjenom gradu,gledanje u ratu lopovluke sirokobrijeske "gospode",nemoj mi ti pricati o seljakluku osobo sa sirokog brijega !
Ti mostar ne mozes dozivjeti iz grada na listici jer to jednostavno nije moguce!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Palatalizacija kad na vrhu Zovnice u smjeru prema gradu na Listici slovo M prelazi u N !
Dabre knjigu u ruke i nauci pravilno upriliku koristiti hrvatski jezik!
cuj mlikom!

cuj negdi!

Dabre knjigu u ruke i nauci pravilno upriliku koristiti hrvatski jezik!
cuj mlikom!
cuj negdi!
Zadnja izmjena: mostarskiplemic, dana/u 01 jul 2011, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ma neće kavu jer ju je popio s majkom, samo će čašu vode. Ja ne znam šta on više piše na našoj temi, njemu u inat prolazimo u četvrtak ove Slovence.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
@mostarski plemić nosi se s naše teme, samo provociraš
Ja se pitam zašto Barišić i Kožulj baš prelaze u NK Široki Brijeg. Zašto ne ostanu u Zrinji?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Eh, cuj argument po cemu si maloljetan. Jednostavno jesi. Pogledaj si vokabular, pogledaj si izraze, pogledaj si tu infantilnu potrebu za vrijedjanjem i dokazivanjem ''medju rajom''. Jos dodjes na temu i provociras namjerno, izbacujes frustracije ka Širokom, nesto pises o generalima, listici, mladosti, wtf?
Pratio Zrinjski otkad je obnovljen u ligi HB? Ma da ti ne kazem sta si pratio, odnosno sta ste pratili i gdje u ligi HB, boze dragi, kao da se nitko toga ne sjeca osim vas, a redovito zasute svi cim pocnu o tome pricati, pa im objasni netko par stvari tko je ustvari tad nesto i radio, kakvo je stanje i kakve su stvari bile, samo zato sto se netko danas osilio pa misli da moze odjednom krojiti vlastite cinjenice nakon Green Street-a. Pa tko sada sebe laze? Evo, upravo si potvrdio da si dijete. Ili to ili ostarjela, razocarana sitna dusa, iskompleksiran nekim drugim stvarima. Ne valja ti to bolan. Ali vjerovatnije da je to prvo cim izvali ovu glupost o Zrinjevcima na Zrinjskom u HB ili ta seljacka prica o ''skutorima'' i ''skutorskoj djeci''. Haj bolje ti je da stanes ovdje,za tvoje dobro, da provjeris malo sa starijim momcima iz tvoje grupe to sto si napisao, da te ja ne moram obrazovati, neki od tih momaka su i za Velez navijali ne tako davno, nije sramota nikakva, pa makar ce realno reci neke stvari zbog toga. Da liga HB, ehh...
Aj aj, nemam vremena, cut cemo se kad odrastes malo ili naucis normalno diskutirati, mani se te pacenicke price, pozdrav.
Pratio Zrinjski otkad je obnovljen u ligi HB? Ma da ti ne kazem sta si pratio, odnosno sta ste pratili i gdje u ligi HB, boze dragi, kao da se nitko toga ne sjeca osim vas, a redovito zasute svi cim pocnu o tome pricati, pa im objasni netko par stvari tko je ustvari tad nesto i radio, kakvo je stanje i kakve su stvari bile, samo zato sto se netko danas osilio pa misli da moze odjednom krojiti vlastite cinjenice nakon Green Street-a. Pa tko sada sebe laze? Evo, upravo si potvrdio da si dijete. Ili to ili ostarjela, razocarana sitna dusa, iskompleksiran nekim drugim stvarima. Ne valja ti to bolan. Ali vjerovatnije da je to prvo cim izvali ovu glupost o Zrinjevcima na Zrinjskom u HB ili ta seljacka prica o ''skutorima'' i ''skutorskoj djeci''. Haj bolje ti je da stanes ovdje,za tvoje dobro, da provjeris malo sa starijim momcima iz tvoje grupe to sto si napisao, da te ja ne moram obrazovati, neki od tih momaka su i za Velez navijali ne tako davno, nije sramota nikakva, pa makar ce realno reci neke stvari zbog toga. Da liga HB, ehh...
Aj aj, nemam vremena, cut cemo se kad odrastes malo ili naucis normalno diskutirati, mani se te pacenicke price, pozdrav.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 01 jul 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, cuj argument po cemu si maloljetan. Jednostavno jesi. Pogledaj si vokabular, pogledaj si izraze. Jos dodjes na temu i provociras namjerno, izbacujes frustracije ka Širokom, nesto pises o generalima, listici, mladosti, wtf?
Pratio Zrinjski otkad je obnovljen u ligi HB? Ma da ti ne kazem sta si pratio, odnosno sta ste pratili i gdje u ligi HB, boze dragi, kao da se nitko toga ne sjeca osim vas, a redovito zasute svi cim pocnu o tome pricati, pa im objasni netko par stvari, kakvo je stanje i kakve su stvari bile, samo zato sto se netko danas osilio pa misli da moze odjednom krojiti vlastite cinjenice. Pa tko sada sebe laze? Evo, upravo si potvrdio da si dijete. Ili to ili ostarjela, razocarana sitna dusa, iskompleksiran nekim drugim stvarima. Ne valja ti to bolan. Ali vjerovatnije da je to prvo cim izvali ovu glupost o Zrinjevcima na Zrinjskom u HB ili ta seljacka prica o ''skutorima'' i ''skutorskoj djeci''. Haj bolje ti je da stanes ovdje,za tvoje dobro, da provjeris malo sa starijim momcima iz tvoje grupe to sto si napisao, da te ja ne moram obrazovati, neki od tih momaka su i za Velez navijali ne tako davno, nije sramota nikakva, makar ce realno reci neke stvari zbog toga. Da liga HB, ehh...
Opet isto,fali ti argumenata,mnogo recenica malo cinjenica!
Sam sebe upletes u svoje recenice da na kraju tvoj jedini cilj biva:napisi sto vise da me nitko ne razumije,ne dovrsavas svoje recenice i pravis se pametan .
Reci nesto konktetno ili prestani pisati dvosmislene recenice ...
Ja davno odrastao a ti kad se vratis u surovu istinu i surovi svijet oko sebe javi se!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jelde, do mene je, u pravu si, ja sam bez argumenata i ne znam se izrazavati kao odrasla osoba i iskompleksiran sam do te mjere da o drugima pisem i na vlastitoj temi, ja se ispricavam.
Ajde posteno, eto, ako ti tako kazes, vjerovatno je tako. 
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Pozdrav!ŠB_Fidelis je napisao/la:Jelde, do mene je, u pravu si, ja sam bez argumenata i ne znam se izrazavati kao odrasla osoba i iskompleksiran sam do te mjere da o drugima pisem i na vlastitoj temi, ja se ispricavam.Ajde posteno, eto, ako ti tako kazes, vjerovatno je tako.
Malo smo se prepucavali ,bilo je ugodno "prepirati" se sa vama "gospodine".
Pozdrav.
Da liga HB...tad ste bili puno praceniji i puno vise ljudi je bilo na pecari nego sadasnjih 200!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jasta, tek Torcide Most..., ovaj, Zrinjevaca, uff, ma sta cu ti pricati, nema gdje ih nije bilo i koliko ih ne bijase na BB.
A nis', kad se malo saberes i prokontas neke stvari, naucise se kulturi il odrastes, nastavimo.
A nis', kad se malo saberes i prokontas neke stvari, naucise se kulturi il odrastes, nastavimo.
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Obavezno se javi ,cim upoznas vanjski svijet.Vidim da si non -stop online.ŠB_Fidelis je napisao/la:Jasta, tek Torcide Most..., ovaj, Zrinjevaca, uff, ma sta cu ti pricati, nema gdje ih nije bilo i koliko ih ne bijase na BB.![]()
Postoji svijet i van ta tvoja cetri zida u malenoj sobici!
Pozdrav iz hvr. stolnog grada tebi!
-
felix123
- Kontakt:
Svaka cast pravim Mostarcima na forumu ima ih par,meni osobno drag je Rosas 7 objektivan lik za razliku od ovog mostarskogplemica
Sva lova iz HB se slijeva u Mostar kako bi ostao srediste Hrvata u BiH
Znamo da vam para oci kolona sa Zovnice ujutro i da se zaposljavaju ljudi iz ŠB a ne iz MO
Sve ove nase jake firme otvaraju poslovnice u Mostaru radi veceg trzista i normalno da zaposljavaju nase ljude i to vam para oci
Na zadnjoj utakmici za KK Zrinjskim (prosle godine jer ove isti nije izborio Ligu 6) ja se u životu neugodnije nisam osjecao ,iako je pola raje u dvorani bilo iz Širokog,to je stvarno bilo za plakat koda smo Velezovci ,toliko mrznje prema hrvatskom klubu ,nazalost tako je i u Capljini i Posusju jer to su kompleksi jbg
Inace sebi sam obecao kad dođe Zrinjski na Pecaru , celavca s bradicom koji je sjedio do mene i hebo nam mater skutorsku,a da ne govorim da redovno dolazi u lozu na Pecaru gleda NLB utakmice ,TOLKO GA IZVRIJEDAT DA CU GA IZ DVORANE ISTRAT ,ETO NE ZV'O SE JA FELIX123
Znamo da vam para oci kolona sa Zovnice ujutro i da se zaposljavaju ljudi iz ŠB a ne iz MO
Sve ove nase jake firme otvaraju poslovnice u Mostaru radi veceg trzista i normalno da zaposljavaju nase ljude i to vam para oci
Na zadnjoj utakmici za KK Zrinjskim (prosle godine jer ove isti nije izborio Ligu 6) ja se u životu neugodnije nisam osjecao ,iako je pola raje u dvorani bilo iz Širokog,to je stvarno bilo za plakat koda smo Velezovci ,toliko mrznje prema hrvatskom klubu ,nazalost tako je i u Capljini i Posusju jer to su kompleksi jbg
Inace sebi sam obecao kad dođe Zrinjski na Pecaru , celavca s bradicom koji je sjedio do mene i hebo nam mater skutorsku,a da ne govorim da redovno dolazi u lozu na Pecaru gleda NLB utakmice ,TOLKO GA IZVRIJEDAT DA CU GA IZ DVORANE ISTRAT ,ETO NE ZV'O SE JA FELIX123
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Sto mislis sto vas "generalno" gradovi Mostar,Capljina,Posusje ne mogu smisliti?!Nije valjda da vam zavide na vasoj perfektnoj "kulturi".felix123 je napisao/la:Svaka cast pravim Mostarcima na forumu ima ih par,meni osobno drag je Rosas 7 objektivan lik za razliku od ovog mostarskogplemica
Iđi vrvi nonamo krvi ti iz livog kolina!
Cuvaj se ti celavca da te celo ne zaljepi,ko kad ste mi jaki ,svako malo vam neka navijacka skupina okupira gradic!
loš rezultat sinoć, mada i nije tako crn
vjerujem da cemo proć zmaječke u četvrtak 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], LondonBlues, MikiPirs, Truba1905burazeru, tutankamon1905, Zigazaga i 176 gostiju.