koliko znam,za istok se trazi investitor i bit ce neka koncesija...nema sanse da iko iz bosne investira u ovaj ogroman projekat koji jednostavno nije isplativ...pa nek se zove i kunta kinte arena al nek je zavrse...to bi trebalo ici preko sase vugdalica i jos par jakih ljudi koji imaju neke dobre sheme sa samijasimaDzoleZeljo je napisao/la:Nego, kada se planira nastavak radova istoka ili zapada?
Hoce li ostavljati reflektore na stubovima ili ce stavljati rasvjetu na krov?
Hoce li stojice biti jednobojne?
Nadam se samo da Tusanj nece zadesiti sudbina Grbavice!
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..

nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona

nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona
Pobjeda je bolja od orgazma!
Da je u iducih godinu-dvije dognut istok na Tusnju, da se utakmice mogu normalno pratit, iako i sad imaju zapad, nisu u tolikom defektu kao Grbavica, al s tim istokom dobit ce ekstra bocnu tribinu, pokrivenu, komfornu i sa sjeverom ce to bit dovoljno za potrebe Slobode. Jos ako me pamcenje dobro sluzi, netko rece da na istok idu loze i prateci sadrzaj i ako je to istina, onda su te dvije tribine dovoljne i za Europu sto je fantasticno, a ostatak lagano. Bitno da se s tim istokom dobiju puno vise od prosjecnog stadiona u BiH-a, ostalo ce doci na svoje.
-
wienultras
- Kontakt:
ako istok treba da prima 8000,sjever 3800..to je skoro 12,plus 4 na zapadu 16 000 za grad velicine tuzle,predovoljno...zapad samo malo usminkati,natkriti i to je to
vise nam i netreba
vise nam i netreba
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- anonymousHD
- Kontakt:
Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9198_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
wienultras
- Kontakt:
druze TRIBINA NIJE ZAVRSENA:::: mada tribina na kamberovicu jeste ekstra,i sigurno jeftinija dosta....licno kada bi jos jedna takva bila na istoku,dosta...bila bi brze gotova,al etoanonymousHD je napisao/la:Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9198_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona![]()
Kad ste kod tog Kamberovica. Nikad ne napisah, a bas sam mislio nakon utakmice Rudar-Zepce. Krov na toj tribini prokisnjava

-
wienultras
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Kad ste kod tog Kamberovica. Nikad ne napisah, a bas sam mislio nakon utakmice Rudar-Zepce. Krov na toj tribini prokisnjava![]()
Kad smo kod Kamberovića, stvarno odlično to izgleda. Koliko je koštala otprilike ova tribina i koliki je kapacitet? Još jedna ista na drugoj strani, ukinuti atletsku stazu i fenomenalan stadion.anonymousHD je napisao/la:Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čuj ukinut atletsku stazu, taj stadion i jest napravljen radi atletike.
Kamberovic je kostao 2 milijuna i 650 tisuca eura. Bez staze bi bio 250-300 tisuca jeftiniji, toliko od prilike kosta staza.
Bio sam na stadionu, u nekim prostorijama ispod tribine, poslovnim prostorima, stvarno bi mnogi premijerligasi mogli pojest go*no da imaju ovakav stadion. Krov jeste los, cak i na slikama se vidi da materijal nije kvalitetan, ali je konstrukcija savrsena i sigurno se moze postaviti neki bolji mada je i ovo dobro.
I kakvo micanje staze? Zbog koga? Celik ima BP koje nema stazu i ovaj stadion je upravo zbog atletike napravljen, kao sto je kolega i naveo. Za primjer mozemo rec kako bi ovaj stadion bez atletske staze i istom tribinom na drugoj strani dobro dosao negdje drugo, npr. u Vrapcicima, ali bi vrhunac bosanske gluposti bio otklanjanje atletske staze s ovog stadiona i onda Zenica ima dva dobra nogometna stadiona i ni jedan atletski.
Bio sam na stadionu, u nekim prostorijama ispod tribine, poslovnim prostorima, stvarno bi mnogi premijerligasi mogli pojest go*no da imaju ovakav stadion. Krov jeste los, cak i na slikama se vidi da materijal nije kvalitetan, ali je konstrukcija savrsena i sigurno se moze postaviti neki bolji mada je i ovo dobro.
I kakvo micanje staze? Zbog koga? Celik ima BP koje nema stazu i ovaj stadion je upravo zbog atletike napravljen, kao sto je kolega i naveo. Za primjer mozemo rec kako bi ovaj stadion bez atletske staze i istom tribinom na drugoj strani dobro dosao negdje drugo, npr. u Vrapcicima, ali bi vrhunac bosanske gluposti bio otklanjanje atletske staze s ovog stadiona i onda Zenica ima dva dobra nogometna stadiona i ni jedan atletski.
-
najjacajezenica
- Kontakt:
nije sto sam navijac celika, al nece drug daleko je ovo od samo one krovne konstrukcije na zapadu bilinog kad zamislimnije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
Reprezentacija moze tad igrati.wienultras je napisao/la:ako istok treba da prima 8000,sjever 3800..to je skoro 12,plus 4 na zapadu 16 000 za grad velicine tuzle,predovoljno...zapad samo malo usminkati,natkriti i to je to![]()
vise nam i netreba
Znam, ali kod nas atletika ima bas svijetlu buducnost.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj ukinut atletsku stazu, taj stadion i jest napravljen radi atletike.
Vala ni zapadu Bilinog polja ne može primirisati... Prava engleska tribina.anonymousHD je napisao/la:Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
Čelik Zenica 1945
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I koja bi bila svrha fudbalskog stadiona koji je par stotina metara udaljen od Bilinog Polja? Jedan pošten stadion za atletiku u državi pa nek se i on ukine. Radi takvog razmišljanja atletika i ima takvu budućnost kakvu ima.Chuckie je napisao/la:Znam, ali kod nas atletika ima bas svijetlu buducnost.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj ukinut atletsku stazu, taj stadion i jest napravljen radi atletike.
Svaki stadion sa atletskom stazom u drzavi je pravi atletski stadion.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pravi u smislu da je uvijek ili većinu vremena dostupan za treniranje. Na ostalim stadionima koji imaju atletsku stazu ili treniraju fudbalski timovi ili se sređuje i čuva teren za utakmice, tako da nije to to.Chuckie je napisao/la:Svaki stadion sa atletskom stazom u drzavi je pravi atletski stadion.
A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?
- sagitarius
- Kontakt:
Igra Vitez svoje utakmice, igraju se rugby utakmice, i ZNK Celik igra, nekad je u FK Rudar igrao pa su sad presli na plasticnu travu koja se odmah pored nalaziChuckie je napisao/la:A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 09 mar 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.