Jukina statistika u zadnje 3 utakmice:
13p 9reb 1a 1s 3blk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
soccerfan je napisao/la:![]()
http://www.nbafullreplay.com/2015/01/03 ... ggets.htmlEdoMajka je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice
Jos je on mlad, nadoci ce vremenom. Svaka cast, ima sve uslove da napravi uspjesnu NBA karijeru. Samo, ne daj Boze, kakvih tezih povreda i sve ce biti ok. Mislim da u prajmu moze ici 25-7p i 12-14sk u prosjeku sto bi bila fenomenalna statistika.Unofficialpage je napisao/la:Ne treba Juki ovo smijanje igračima kad ih blokira, zaustavi... zamrzit će ga navijači. A bojim se da i saigrači neće baš najbolje gledat, ne sad ali aBd kad postane All star, samo da ne bude ovakav i prema saigračima. Iskreno, ja sam da sam bio na mjestu Marca ja bih ga udario, mislim da bih tu puk'o.Bgm ništa protiv Juke, drag mi je, kad sam jutros pročitao da je ponovo double-double napravio sre k'o džamija.
Mislim da se vidjelo nakon blokade Gasola na sutu koliko ga vole saigraci...Goodison je napisao/la:Juka se diže iz utakmice u utakmicu. Nije mu puno trebalo da se snađe, bit će veliki igrač. Vjerujem da je najpozitivniji igrač Nuggetsa, onako opušten i blesav. Ne želim ni da mislim hoće li igrati za našu repku.
Cedevita jos godinu, pa malo Fener.pinoglavi je napisao/la:Kad su genijalci komentarisali da treba ic u Europu prije mjesec dana
da se mcgee nje povrijedio vjerovatno bi se nervirali jos uvijek sto dobija minute na kapaljku. juka je talenat ogroman ali se vidjelo da ce ove god biti treci centar dok se ne proda mcgee a to je znacilo minute na kapaljku...pinoglavi je napisao/la:Kad su genijalci komentarisali da treba ic u Europu prije mjesec dana
Dosta ih je bilo takvih kada se raspravljalo NBA vs ostanak u Evropi. Neki su baš išli iz krajnosti u krajnost.pinoglavi je napisao/la:Kad su genijalci komentarisali da treba ic u Europu prije mjesec dana
To se zove disrespect!Mozambik je napisao/la:Odlicno igra, al je brate bezobrazan previse. Fino je dizati samopouzdanje, atmosferu i sve to, al bezobrazluk i omalovazavanje protivnika nikako. A on to radi stalno.
Jedno je respect prema protivniku, a drugo "skidanje gaca" prije utakmice.Clutch je napisao/la:To se zove disrespect!Mozambik je napisao/la:Odlicno igra, al je brate bezobrazan previse. Fino je dizati samopouzdanje, atmosferu i sve to, al bezobrazluk i omalovazavanje protivnika nikako. A on to radi stalno.![]()
I meni je pomalo iritantno njegovo ponašanje, ali jako je bitno da on u ovim godinama nema respecta ni prema kome i da ima ovakvo samopouzdanje. Kao što neko već reče, rijetko kad je neki evropski igrač pružao ovakve partije u svojoj rookie sezoni, a jedan od razloga je sigurno i taj respect prema establiranim NBA igračima.
Kod Juke toga nema, barem ne na terenu, a naravno da to pozitivno utiče na njegovu igru.
S vremenom će i on sazriti, pa će i ovo "glupiranje" prestati. Većina NBA igrača je to prolazila.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.