PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Goalgetter
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 13:47

Cilic_LFC i Bavarian_bk su dodjeljeni klubovi po sljedecem principu:

Donnie, Juventus0244 i ja smo se dogovorili za dva kluba, Parma i Stuttgart, i onda dali Stuttgartu broj 1, Parma broj 2, te sam onda pitao Cilic_LFC da bira broj izmedju 1 i 2 , i tako su im izvuceni protivnici za kup i klubovi. Evo i dokaza.

slika slika

Evo Cilic neka potvrdi.

Cilic_LFC - Parma
Bavarian_bk - Stuttgart

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 20 mar 2011, 13:51

Goalgetter je napisao/la:Cilic_LFC i Bavarian_bk su dodjeljeni klubovi po sljedecem principu:

Donnie, Juventus0244 i ja smo se dogovorili za dva kluba, Parma i Stuttgart, i onda dali Stuttgartu broj 1, Parma broj 2, te sam onda pitao Cilic_LFC da bira broj izmedju 1 i 2 , i tako su im izvuceni protivnici za kup i klubovi. Evo i dokaza.

slika slika

Evo Cilic neka potvrdi.

Cilic_LFC - Parma
Bavarian_bk - Stuttgart
Potvrđujem ovo.
You'll Never Walk Alone

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 20 mar 2011, 13:51

1. Korak
Skinite pes6.exe file:
http://www.filesonic.com/file/76059939/ ... la_6.0.rar
I ubacite ga u mjesto gdje ste instalirali igru (zamjenite sa postojecom datotekom), kao i:
0_text.afs file. Njega ubacite takodje tamo gdje ste instalirali igricu, ali samo u datoteku .dat (zamjenite sa postojecom)
http://www.megaupload.com/?d=OQAQ9BT6
Takodje zamjenite i e_text datoteku, koju mozete ovdje skinuti:
http://www.megaupload.com/?d=PGOD59GN

2. Korak
Skinete kitserver:
http://www.megaupload.com/?d=EJPEAUDR
Kitserver ubacite u tamo gdje ste instalirali PES, zatim udjete u Kitserver, i pritisnete na INSTALL. Kad ga instalirate slijedi sljedeci korak:

3.Korak
Zatim, u Kitserveru imate datoteku GDB, i u nju ubacite sljedece datoteke:
Uni : http://www.megaupload.com/?d=EJPEAUDR
Facepack: http://www.megaupload.com/?d=CS28QYNZ
Balls: http://www.megaupload.com/?d=0T947HK3
Boots: http://www.megaupload.com/?d=Y28NNT43

Ove datoteke zamijenite sa postojecim, i patch bi morao raditi.
@drh e ovako, mozda sam dosadan, ali nea veze, zasta primate platu :D haj mi sad reci koji od ovih file-ova trebam skinuti da bi imao pravilne grbove i dresove

EDIT: skinuo sam kitserver, i ispravili su mi se grbovi i dresovi, ali mi onda malo steka :D ja cu ipak bez kitservera igrat :D
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 20 mar 2011, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 13:55

a bogte je prespavo citavu sjednicu :lol: nista, evo darjantnntan ima zanimljiv prijedlog :)

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 20 mar 2011, 13:57

e ovako momci :D ja imam jedan prijedlog, jer znam iz iskustva da je dobar. Naime, tesko je komunicirati preko foruma. Dogovaranja ligaskih i prijateljskih utakmica... Zato imam prijedlog da na skype-u napravimo sobu za pes6 ligu. Tu se mozeo zezat, pricat o drugim temama, ha hu :D a i od velike je koristi. Pa bi vas zamolio da razmotrite ovu situaciju, igram dugo vremena travian, pa sam upoznat sa čarima skype-a :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 20 mar 2011, 14:02

Donnie Darko je napisao/la:a bogte je prespavo citavu sjednicu :lol: nista, evo darjantnntan ima zanimljiv prijedlog :)
call me dart :lol:
we love United, we do!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 mar 2011, 14:25

DaRtAnJaN je napisao/la:e ovako momci :D ja imam jedan prijedlog, jer znam iz iskustva da je dobar. Naime, tesko je komunicirati preko foruma. Dogovaranja ligaskih i prijateljskih utakmica... Zato imam prijedlog da na skype-u napravimo sobu za pes6 ligu. Tu se mozeo zezat, pricat o drugim temama, ha hu :D a i od velike je koristi. Pa bi vas zamolio da razmotrite ovu situaciju, igram dugo vremena travian, pa sam upoznat sa čarima skype-a :D

samir_js

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 14:28

Donnie: Polufinale minimum

slika

Danas je odrzana preskonferencija za novinare u hotelu Metalurg Zenica, gradu u kojem ce Bolton odrzati svoje pripreme za drugu sezonu. Na konferenciji je prisustvovao samo trener jer je ostalima zabranio izlazak u medije.

slika

Kako ste zadovoljni sinocnjim draftom?

-Pa, pravo da vam kazem, i nisam bas. Mislim da je to sve bila obicna narihtaljka. Kao prvo, ko je vidio da se draft odrzava u Austriji, a ne u Bosni koja je stvorena za takve stvari? Kao drugo, zaboravio sam sta je drugo. Ali sta je tu je, ne bih ja bio najbolji menadzer u svemiru da mi takve stvari mogu stati na put.

Koji su vam ciljevi za predstojecu sezonu?

-Polufinale minimum. Mislim ako klocevi poput onoga Sabahudina koji je vodio Valenciju doci do polufinala, zasto ne bih ja mogao sa Boltonom? Svakako trebat ce nam dosta srece i pomoci sudija, ali u to i ne sumnjam.

Na prve tri utakmice na kormilu Boltona ubiljezili ste tri pobjede, ali su onda usljedila i cetiri teska poraza, kako to komentarisete?

-Ma dobro, prve tri su bile ozbiljne, ostale su bile samo eksperimentisanje sa formacijama i igracima. Ove godine cu igrati nesto defanzivnije nego prosle, sto je normalno. Ali bit ce golova ne brinite.

Kojih 11 igraca ce poceti protiv Besiktasa u prvoj ligaskoj utakmici?

-Ne bih to trebao otkrivati sada, ali hebat ga ionako mi nemoze nista: Jaaskelainen - Robinson, Knight, Cahill, Steinsson - Muamba, Holden, Petrov - Sturridge, Elmander, Klasnic. Igrat cu formaciju sa dva zadnja vezna kao i uvjek, mozda cak i tri, cetiri, zavisi od rezulatata na poluvremenu.

slika

Kako ste zadovoljni Zenicom i uslovima u kojima se odrzavaju pripreme?

-Zenica je jako lijep grad sa jako lijepom atmosferom. Isli smo na rizik sa sumpordioksidom, ali ko zna, mozda igraci dobiju krila i Jaskelainenu izrastu jos jedan par ruku. A mozda i umru ko zna.

slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 15:06

Goalgetter: Idemo po titulu

slika

Igraci Birminghama se trenutno pripremaju za novu sezonu lige. Nogometasi Birminghama su 3 dana proveli radeci u nuklearnom reaktoru u Fukushimi, a ostatak sedmice su raznosili sijeno na jednoj njivi u Austriji.
Odigrano je i par prijateljskih protiv FK Vrbanjuse, Famosa iz Hrasnice i FK Propaliteta.

Trener Birminghama je veoma optimistican pred pocetak nove sezone:
- Mislim da mozemo do titule ove sezone. Imamo jako dobar tim, i mislim da smo odradili sasvim dobre pripreme. U prvoj utakmici protiv Zenita, nadamo se da cemo pokazati svoje pravo lice. Zigic je prekomandovan za drugu poziciju, tj. da otrese sve sljive koje stoje pored stadiona. Dugo smo trazili igraca za ovakvu poziciju.

slika

slika

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 20 mar 2011, 15:15

BREAK NEWS!

Bruno Alves izjavio:
"Protiv Birminghama lomim i noge ako treba"

Naime, kako saznajemo Bruno Alves je potpuno izgubio savjest kad je vidio ko im je protivnik u prvom kolu. Mendzar je pokusao da ga smiri ali jednostavno momak je animalija. Puno srece igracima Birminghama i da se vrate u jednom komadu. :D

slika
we love United, we do!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 20 mar 2011, 15:23

jeli svak mora postavljat ove slike i pisati ovo :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

karaon
Kontakt:

Post Postao/la karaon » 20 mar 2011, 15:31

CeMa je napisao/la:jeli svak mora postavljat ove slike i pisati ovo :D
ne...samo ako si voljan...

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 20 mar 2011, 15:32

CeMa je napisao/la:jeli svak mora postavljat ove slike i pisati ovo :D
Izgleda da je teko, ovo je takticko nadmudrivanje, mec prije meca :D i eto mogli biste instalirati skype :D
we love United, we do!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 20 mar 2011, 15:35

Igraci Galatasaray stigli u spaniju
Igraci Galatasaray stigli u spaniju,gdje ce obaviti pripreme do srijede,kad se i vracaju u tursku.Trener Galatasaray,nije nista imo za reci.Pa je samo najavio kako bi trebala izgledati prvih 11.
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 15:35

slika
Novi trener Napolija
slika
Novoizabrani trener Napolija veliki Zole koji je prošle sezone doveo Bolton do najvećeg uspjeha u njegovoj istoriji na svojoj prvoj presici je izjavio sljedeće:
-Prošlu sezonu sa slabijom ekipom sam bio među 8 najboljih tako da sada očekujem minimalno polufinale.
Što mislite o pripremama i tome kako su prošle ?
-Iako smo prve 4 izgubili to je bilo zbog traženja prave ekipe i formacije.U Boltonu sam imao defanzivni sistem sa odličnim krilima gdje su kontre bile glavno oružje,sada ipak moram više napadati kroz sredinu.Rezultat svega toga su bile 4 pobjede nad mojom bivšom ekipom.
U kojoj formaciji mislite igrati?
-To će najvjerovatnije biti 4-2-1-3 gdje bi opet kontre trebale da budu ubitačno oružje
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 15:41

P.S.Nejmam skype :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 mar 2011, 15:44

Necu, skype mi je samo za poslovne stvari, necu da ga zatrpavam smecem, za ove zajebancije sluzi msn, mozemo i tu grupni chat napraviti brate, netreba nam skype!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 15:45

DaRtAnJaN je napisao/la:BREAK NEWS!

Bruno Alves izjavio:
"Protiv Birminghama lomim i noge ako treba"

Naime, kako saznajemo Bruno Alves je potpuno izgubio savjest kad je vidio ko im je protivnik u prvom kolu. Mendzar je pokusao da ga smiri ali jednostavno momak je animalija. Puno srece igracima Birminghama i da se vrate u jednom komadu. :D
Pazite se Rusi, nemojte izazivati moje mesare: :lol:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 mar 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 15:45

koja su ti to dobra krila u boltonu :lol: nisam ih uocio do sad. petrov i onaj crnjo :?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 15:50

Donnie Darko je napisao/la:koja su ti to dobra krila u boltonu :lol: nisam ih uocio do sad. petrov i onaj crnjo :?
Kad su slabi na ostalim pozicijama jbg.Petrov je kralj ima i onaj koreanac može poslužit :lol: uglavnom bolji su nego u Napolija 8-)

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.