FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Suljo20002
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Suljo20002 » 24 okt 2014, 09:07

Do boda u BL realno mozemo.Pobjeda bi bila prava sezacija ! :tokralju: :pray:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 24 okt 2014, 09:49

Ima da bude 0 - 0 :mrgreen: :mrgreen:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 okt 2014, 11:21

Jesu oni vratili dug? Dobro bi nam doslo 0-3 :opaopa:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 okt 2014, 20:46

SiggySinatra je napisao/la:Jesu oni vratili dug? Dobro bi nam doslo 0-3 :opaopa:
Il da im mi damo nek vrate, al tamo nekad u ponedeljak :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 okt 2014, 20:54

Samo hrabro mozda bude iznenadjenje kola
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2014, 21:20

Nama kad bi sudio neko iz Tuzle tesko da bi do boda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 24 okt 2014, 21:46

more li ikako bod....bod po bod pao na godinu....

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 okt 2014, 21:48

Biće treći uzastopni clean sheet :mrgreen: .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 okt 2014, 21:51

Zodiac je napisao/la:Biće treći uzastopni clean sheet :mrgreen: .
:urnebes: :tokralju:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 okt 2014, 14:39

haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 okt 2014, 15:48

Zna li neko ,hoce li ko od omladinaca zaigrat sutra?Trebalo bi ih ubacit da osjete cari ove lige :D :D :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 okt 2014, 16:07

kakva djeca, da u onoj oranici i blatu završe karijeru i prije nego je počela

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 25 okt 2014, 16:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
Sve se promjenilo od trenutka kada je završen revizorski izvještaj i kad se saznalo koliko i kome sve sve Sloboda duguje novac. Od tada je krenula priča o opstanku u ligi i vraćanju dugova i maximalnim mjerama štednje.

Od utakmice sa Borcem ja realno ne očekujem ništa, možemo do boda ako ne primimo gol :D

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 25 okt 2014, 16:30

emirzlaTu je napisao/la:Zna li neko ,hoce li ko od omladinaca zaigrat sutra?Trebalo bi ih ubacit da osjete cari ove lige :D :D :D
Pozvani su Todorovic(bek) i Brezicanin(golman)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 okt 2014, 16:42

tinaslafkr je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Zna li neko ,hoce li ko od omladinaca zaigrat sutra?Trebalo bi ih ubacit da osjete cari ove lige :D :D :D
Pozvani su Todorovic(bek) i Brezicanin(golman)
:thumbup: :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 okt 2014, 18:51

Sta ovo igraci nisu otisli za banjaluku....mehidic u trznom gleda clasico...haha..sto mi rece jaran neki dan....jbt,ovi su bolje igrali dok su po sendvic dobijali prije puta...haha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 okt 2014, 19:29

Thranduil je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da Redzepi uopce nije trazio love koliko se pricalo i koliko su napuhali vec je bio pristao navodno na nase uslove, valjda plata ko i prosle god i onda mu nakon sto je pristao smanjeni uslovi skroz na ovo standardno 800 maraka mjesecno sto je odbio lik
Sve se promjenilo od trenutka kada je završen revizorski izvještaj i kad se saznalo koliko i kome sve sve Sloboda duguje novac. Od tada je krenula priča o opstanku u ligi i vraćanju dugova i maximalnim mjerama štednje.

Od utakmice sa Borcem ja realno ne očekujem ništa, možemo do boda ako ne primimo gol :D
ma znam, al ja sam prvi govorio kako je Redzepi trazio previse novca jer mi je tako receno..ne volim kad me lazu :mrgreen: a i treba ispravit pogresno misljenje o momku..a haman im ni sve premije za proslu sezonu cak nisu isplacene

isto tako i onom smotanom golmanu Kemalu Hadzicu navodno imaju se duzne neke pare
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 25 okt 2014, 19:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:

ma znam, al ja sam prvi govorio kako je Redzepi trazio previse novca jer mi je tako receno..ne volim kad me lazu :mrgreen: a i treba ispravit pogresno misljenje o momku..a haman im ni sve premije za proslu sezonu cak nisu isplacene

isto tako i onom smotanom golmanu Kemalu Hadzicu navodno imaju se duzne neke pare
Sve 5 samo kažem :) ja nisam ni imao loše mišljenje o njemu, čak i da je tražio imao je pravo tražiti a do druge strane je da li će pristati na to isto kao i to što mu se nudila ova mizerna cifra 800+ a na njemu je bilo da odbije ili prihvati jel?!
To za dugove i premije ja stvarno ne znam. Niko se do sada nije žalio da mu se duguje lova a vjerujem da bi ,digao bi i tužbu sigurno jer se sad i tužbe isplaćuju u roku odmah :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 okt 2014, 22:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:

Patiš se a hoćeš HAMAN da kažeš da si i ti HAMAN mišljenja ,da mi možemo bez Husića.Filozofija palanke.Što nam nisi isčačko kakav je Predsjednikov predlog vlastodržcima Tuzle za budućnost Slobode. Šta traži Husić u "miraz" od Grada Tuzle , kao garanciju da zaštiti svoje ulaganje novca u Slobodu.Za ime Boga valjda je to tema koju moderator treba da nametne za razgovor na Forumu Slobode.
Ja volim FK Tuzla City

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 okt 2014, 23:07

Nikom se nije marka duzna od igraca isplaceni su jos krajem prosle sezone.pisao sam ja o tome da faraon koci azmirai o njihovom odnosu i javno mu ovdje se sjetio najmilijih.djaba takve teme ovdje nepiju vode

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []