Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FoSte95
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 13:16

Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2016, 13:18

FoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
cak ni muslimani koji jedu svinjetinu, ili da budem jos precizniji, prsut :kafa:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 jun 2016, 13:21

FoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Ne znam zašto vas to toliko briga tko igra u Širokom? Klub valjda ima pravo dovoditi igrače koje želi. A što se tiče tvog pitanja nije istina da nije igrap niti jedan igrač druge vjere al ne da mi se po stoti put o tome

Al stvarno zanimljivo, za što se vi hvatate? Tko igra gdje?
Mene boli k...c igraju li u Sarajevu ili Želji svi Muslimani, Srbi ili Kinezi.. Neka im igra koga god hoće, apsolutno ne briga mene a vjerujem i većinu ostalih

Nadalje, stalno furate jednu te istu priču o fašistima, ustašama sa Širokog gdje ne igraju drugi bla bla, a opet s druge strane u Zrinjskom gdje igraju su vam i oni ustaše, fašisti itd

Nevjerojatno

Svi se samo kačite na jedno te isto, a da sutra igraju svi u Širokom vi bi opet našli nešto, opet bi nazivali fašistima, ustašama itd

Bitno je samo da se po drugom pljuje

Uživajte u nogometu, a upropastište temu glupostima
Zadnja izmjena: brig, dana/u 05 jun 2016, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 13:21

Iskreno drazi mi je Zrinjski od Sirokog, al mi je smijeno i ono HNK, pa ni Dinamo ni Hajduk nemaju prefiks hrvatski, al hajd barem su korektni :D
A zamisli svi da stave nacionalne prefikse BFK Zeljeznicar, BFK Sarajevo, SFK Radnik, BFK Sloboda hahaha ma haos cccc

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 05 jun 2016, 13:22

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja jos ne mogu vjerovat da nas je covjek prozvao simpatizerima teroristicke organizacije :shock:
Bagra bolan, frajer je otrovan mrznjom od prvog svog upisa na ovom forumu.Uopste ga ne interesuje sport, samo laje na Bosnjake i drzavu BIH.Navijac Dinama ili Hajduka, nemam pojma, uostalom kao velika vecina skutora.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 13:25

brig je napisao/la:
Ne znam zašto vas to toliko briga tko igra u Širokom? Klub valjda ima pravo dovoditi igrače koje želi. A što se tiče tvog pitanja nije istina da nije igrap niti jedan igrač druge vjere al ne da mi se po stoti put o tome

Mene boli k...c igraju li u Sarajevu ili Želji svi Muslimani, Srbi ili Kinezi.. Neka im igra koga god hoće, apsolutno ne briga mene a vjerujem i većinu ostalih

Nadalje, stalno furate jednu te istu priču o fašistima, ustašama sa Širokog gdje ne igraju drugi bla bla, a opet s druge strane u Zrinjskom gdje igraju su vam i oni ustaše, fašisti itd

Nevjerojatno

Svi se samo kačite na jedno te isto, a da sutra igraju svi u Širokom vi bi opet našli nešto, opet bi nazivali fašistima, ustašama itd

Ja te odpatke 40-tih nisam spominjao to si ti rekao, niti sam vas tako nazvao :nene: :nene:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 jun 2016, 13:25

brig je napisao/la:

Nevjerojatno

Dobro, ali cinjenica je da niste zdrav sportski kolektiv. Vise bolestan 'nako..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jun 2016, 13:31

miki651 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
miki651 je napisao/la: vi imate jednog stanovnika tuzle koji je ujedno i jedini pravi tuzlak a to je Husić. Pravi domicilni tuzlaci su opljačkali klub. Kad jedinom pravom tuzlaku dopizdi i kad svhati da od domicilnih tuzlaka doživljava samo uvrede i da su uz njega isključivo radi osobne koristi, tad klub ide tamo gdje ga samo pravi tuzlaci i mogu odvest a to je raspad kluba.
To je to, a vama kada bi HDZ pala sa vlasti i kladionice pocele placati porez zavrsili bi u drugoj Federalnoj ..
to vi govorite točno 20 godina :D A isis vam sve draži
Fk Sloboda je neraskidivi dio radnickog sportskog drustva "RSD Sloboda".....tradicija koja traje od 1919 g....nismo klub pod patronatom nikakve politicke ili bilo kakve druge organizacije, klub koji je utemeljen od ljudi razlicitih nacionalnosti, za razliku od kluba ciji si ti simpatizer i cija nam je istorija dobro poznata i starija i ova novija sa tim prefiksom u imenu kluba. A to poredjenje sa ISIS-om ti je na nivou tvog kluba koji je obitavao dok nije ugasen.
🔴⚫️

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 13:33

Pitao bih te isto to, kada bi Bosnjaka bilo manje od 15% u drzavi. Lako je biti otvoren, liberalan i tolerantan kada si u vecini. Kada si u manjini upres svim snagama da sacuvas to nesto svoje, nazalost cesto nepopularnim potezima i elementima diskriminacije.

Sa druge strane imas to isto u Spaniji sa Baskima u Athletic Bilbau :kafa:

Meni su vise smijesni ovi iz Mostara sa privatizacijom hrv. nac. interesa u BiH sto bacaju supljake, a sve u svrhu bogacenja i koristi hercegovackih oligarha. Primaju se na tu pricu kao zene na komplimente. Ponasaju se kao Sarajlije, a njih kao kritikuju :puke:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 13:35

Skver je napisao/la: Fk Sloboda je neraskidivi dio radnickog sportskog drustva "RSD Sloboda".....tradicija koja traje od 1919 g....nismo klub pod patronatom nikakve politicke ili bilo kakve druge organizacije, klub koji je utemeljen od ljudi razlicitih nacionalnosti, za razliku od kluba ciji si ti simpatizer i cija nam je istorija dobro poznata i starija i ova novija sa tim prefiksom u imenu kluba. A to poredjenje sa ISIS-om ti je na nivou tvog kluba koji je obitavao dok nije ugasen.
Objasnio.
Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 05 jun 2016, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 jun 2016, 13:37

shzna je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
shzna je napisao/la:@UltrasNotRed
Zašto meni ne odgovoriš?
Sto da ti odgovorim. Uopce ne treba napredak, lagano i ovo danas sto Siroki radi je predobro. U Europi nema puno toliko malih sredina sa kontinuitetom kao Siroki. U napredak ne valja bacati novce dok drugi kaskaju, pomalo i bez pritiska, to je kljuc uspjeha. Siroki danas ima sve sto je dovoljno da bude u vrhu i vise od toga. Stabilna sredina, cisti, pravi hrvatski klub koji ima svoju svrhu. To raduje.
Pod kojom zastavom nastupa hrvatski klub?
Bosne i Hercegovine, al' to je i drzava Hrvata, danas. Buducnost je neizvjesna radi bijele kuge, al'danas se istakne i Hr zastava uz BiH sto je zakonski moguce. Da se razumijemo, Siroki Brijeg je klub Hrvata i ponosan sam radi cinjenice sto kao takav ima odlicne rezultate.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 jun 2016, 13:38

A rasprave, svako malo se i po 'ko zna koji put o istom razglaba...Točno se u ovih par zadnjih stranica može vidjeti prosječan profil napaćenog građanina BiH kome je FTV glavni izvor informacija pa onda takvi počnu pisati kojekakve nebuloze o Mostaru, Širokom, porezu, javnim poduzećima, kladionicama, strankama...Glupo je i reagirati na takva mišljenja...Bože sačuvaj!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Vlado555
Kontakt:

Post Postao/la Vlado555 » 05 jun 2016, 13:38

Wagner?inače pravoslavac

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jun 2016, 13:39

tuzlake voli Šabović

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 05 jun 2016, 13:43

PiazzaGrande je napisao/la:A rasprave, svako malo se i po 'ko zna koji put o istom razglaba...Točno se u ovih par zadnjih stranica može vidjeti prosječan profil napaćenog građanina BiH kome je FTV glavni izvor informacija pa onda takvi počnu pisati kojekakve nebuloze o Mostaru, Širokom, porezu, javnim poduzećima, kladionicama, strankama...Glupo je i reagirati na takva mišljenja...Bože sačuvaj!
:thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 13:43

Vlado555 je napisao/la:
Wagner?inače pravoslavac
On je protestant, u Brazilu je svaka peta osoba protestant, a ovdje te njegove crkve ima mozda 2-3 u drzavi.. Sto je velika razlika za ljude iz Sirokog od nekog ko je pravoslavac sa Balkana.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 jun 2016, 13:45

Vlado555 je napisao/la:
Wagner?inače pravoslavac
Ja mislim da je on protestant
Al totalno nebitno

Ne znam čime se ljudi zamaraju. Široki se uglavnom bazira na domaće igrače kojih u kadru ima i najviše, a ostali su poneki stranac i iz okolice uglavnom Hercegovina

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 jun 2016, 13:45

kad smo vec kod protestanata :D jel u zenici ima ta crkva , nesto je wagner spominjao jednom ...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 jun 2016, 13:48

Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Android » 05 jun 2016, 13:50

JohnCleese je napisao/la:Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega
Potpisan predugovor na pola sezone
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.