Ja sam iz Gradačca, od početka utakmice ste se bili neprijateljski postavili prema igračima Sarajeva. Ružno je ono sve izgledalo.Pashoni je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:41Odakle si ti? Jesil bio kad na utakmici svoga Sarajeva, kod vas sam se naslusao sto nisam nigdje drugo. Sreca je da vam tribine nisu blize terenu i klupama inace bi vidjeli vasu "kulturu". Vas pomocni trener leti prema.nasoj klupi i prvom pol da udje u sukob i psuje zizovicu mater i ne dobije za to ni zuti karton. Onaj mali izlazi 3 minute jos dize ruke prema publici provocira i psuje sta mu treba aplauz dati?
StiPu nas vase sarajevske "kulturne" gradske raje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vala me Velež najvise razocarao...
Od koga vi izgubiste u Mostaru, bruka jedna da vas Sloboda dobije...

Od koga vi izgubiste u Mostaru, bruka jedna da vas Sloboda dobije...

Odkud ja znam da je covjek bolestan, mislio sam da je Sariel sa foruma. Izvinjavam se. Pozdrav svim dobronamjernim tuzlacima ako ih ima ovdje i laka noc.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
udruzila se dva podrinjca haman. il je sandzaklija i podrinjac. trude se ko ce bit vise ono sto nije hehe. nit ovaj sarajlila, nit drugi Tuzlak
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Drug kakav je tebi vid?
Jel ti znas sta je ruka a sta je rame?
Ako ne znas istrazi
Svi vide da je u rame samo vi tvrdite da je u ruku

A ono kad je Veselinovic na njegov nacin pokusao da iscenira penal,toliko sam se ismijao

Svi znamo ko je on
Taj kloc je i u Zelji bio glavni simulator i poznat je po bacanju i trazenju nepostojeci penala
Kod vas samo prosirio to znanje
Pa ono je smijesno za sta trazite penale

Sudjenje odlicno bilo,ne mozete nasoj djeci 2001-2003 godiste kuci nista

Pa to je cista nemoc
Mali ste vi klub jos za nas jarane
Morate vi jos pure jesti da bi bili bar pola kao mi.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta ce covjek bit u pravu, planski izazvao bitku, da umrtvi utakmicu za 1:1. Aj ako vec ne znas, vodi se logikom, zasto bi se igraci Zrinjskog isli svadjat sa Tuzlacima kad su pod euforijom i imaju momentum da preokrenu utakmicu?feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:48Hus je pogan u fudbalu nema sumnje, al mislim da je tu bio u pravu. Ali nema veze mozda je tako i trebalo, X je najrealniji bio.Cesc44 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:44O cemu pricas ako nisi bio na stadionu. Samo mi reci kako mozes znat, preko 2 kadra sto su ubacili.
Sto govore Sarajlije da je Musemic najveci cigan, mi smo se u to uvjerili, citavu utakmicu provocito i kad je pao gol iso kod pomocnog trazit faul u napadu.
Pitanje za tebe, sta bi ti na njegovom mjestu.
Vecih cigana nema od ovih iz Tuzle city.
Dokaz ti je da nas niko nije prozivo za cigansko ponasanje, a njih svako, pogotovo Musemica.
Najveci cigan u BiH i sire.
Ja bio na 10 metara, vidio sam sve sta je bilo, ja sam objektivan i da su nasi izazvali bitku, usutio bi se i gotovo, ne bi doso na forum pisat.
Naravno da nije bolestan ako je on bolestan onda je cijeli stadion veceras bio bolestan.Lik je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:51Odkud ja znam da je covjek bolestan, mislio sam da je Sariel sa foruma. Izvinjavam se. Pozdrav svim dobronamjernim tuzlacima ako ih ima ovdje i laka noc.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:36koji bolesnik moras bit da se sprdas sa covjekom koji je psihicki bolestan.

Vrati snimak pa ćeš vidjeti da je čovjek dobro dosudio. Bandić vam je pomogao, primili bi još bar jedan gol.
Ma vjeruj mi atmosfera tu i tamo moze to i bolje al hajd, ali kad mi neko napise nema psovanja samo u Tuzli ili Zenici pomislio bi da ne zivim u Bosni.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Devetomjesto
- Kontakt:
sloboda je ostecena
-
- Kontakt:
lijeci se care. Ne bi nikom pozelio, cak ni tebi i ako si **** izgleda neopisanih razmjera. Ne do Bog nikome problem koji ima ovaj covjek. Pamet u glavu. Ima Boga90minut je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:52Naravno da nije bolestan ako je on bolestan onda je cijeli stadion veceras bio bolestan.Lik je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:51Odkud ja znam da je covjek bolestan, mislio sam da je Sariel sa foruma. Izvinjavam se. Pozdrav svim dobronamjernim tuzlacima ako ih ima ovdje i laka noc.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:36
koji bolesnik moras bit da se sprdas sa covjekom koji je psihicki bolestan.![]()
Volim tebe, više od sebe
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma bola..tišu, nemaš šta objašnjavat. Ko dosad nije vidio koliko je husref pogan, nece ni od sad. A vidim i strucni stab nije nista bolji. Kakav je seljakluk veceras pusten u Mostar to je čudo jedno. Pamti pa vratiCesc44 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:51Sta ce covjek bit u pravu, planski izazvao bitku, da umrtvi utakmicu za 1:1. Aj ako vec ne znas, vodi se logikom, zasto bi se igraci Zrinjskog isli svadjat sa Tuzlacima kad su pod euforijom i imaju momentum da preokrenu utakmicu?feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:48Hus je pogan u fudbalu nema sumnje, al mislim da je tu bio u pravu. Ali nema veze mozda je tako i trebalo, X je najrealniji bio.Cesc44 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:44
O cemu pricas ako nisi bio na stadionu. Samo mi reci kako mozes znat, preko 2 kadra sto su ubacili.
Sto govore Sarajlije da je Musemic najveci cigan, mi smo se u to uvjerili, citavu utakmicu provocito i kad je pao gol iso kod pomocnog trazit faul u napadu.
Pitanje za tebe, sta bi ti na njegovom mjestu.
Vecih cigana nema od ovih iz Tuzle city.
Dokaz ti je da nas niko nije prozivo za cigansko ponasanje, a njih svako, pogotovo Musemica.
Najveci cigan u BiH i sire.
Ja bio na 10 metara, vidio sam sve sta je bilo, ja sam objektivan i da su nasi izazvali bitku, usutio bi se i gotovo, ne bi doso na forum pisat.

Pa nismo mi njih uzurpirali 4 godine, nego oni nas. Jeste vi fakat normalni pa možete takve stvari izjednčavati?
Dočekati himnu Srbije aplauzom neće i ne može biti normalno NIKAD, taman da svijet zbog toga stane. Sve na jednu stranu, to nikad neće biti normalno. Odnosno, biće onog dana kada dožive katarzu, suoče se sa svim, priznaju i izvine. Onda ok.
I dodatno, lud je ko misli da je atmosfera u Zenici i Tuzli ista. Nebrojno puta sam bio u Zenici na utakmicama Sarajeva, na tribini sa navijačima Čelika, to su standardne provokacije, navijački, psovanje, generalno velika većina se ponaša kao i svugdje drugo. Ovi u Tuzli su neandertalci, a i to im je kompliment.
Zadnja izmjena: Hantraga, dana/u 21 avg 2021, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda drasticno ostecena, onog kokosara sluzbenog predstavnika Sarajeva je trebalo polomiti u sluzbenim prostorijama da zapamti dobro Tusanj i Tuzlu.
Šta ti je bolan naravno da je ne volim onu rulju današnju, al' ih poštujem jer smo svi isti neko je dobro napisao da nema tartan staze na koševu sj.ebavali bi se ljudi.samirr je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:53Ma vjeruj mi atmosfera tu i tamo moze to i bolje al hajd, ali kad mi neko napise nema psovanja samo u Tuzli ili Zenici pomislio bi da ne zivim u Bosni.

Tako da utakmica je prošla kako sam i ocekivao vaši napadi na pocetku i do 30te da možemo povesti pocetkom drugog sretan gol i to je bilo dovoljno.
Nijanse su ovdje odlucivale da je onaj zabio iz slobodnog glavom utakmica za 360 stepeni drugacija identicnu šansu su prijedorčani imali i fulili.
2 preslikane utakmice s tim da smo Rudar mogli nabiti jedno 0-5 minimum.
Ej uzmi u obzir da nam je ovo 2 i 3 ekipa..
Nemam ja pojma kakvi cemo mi biti s full ekipom samo treba uzeti u obzir..
I da još nešto slab je kop fukara malo ljudi zato između šutnje zapada imate tu slabu atmosferu jer jedino oni navijaju.
- Devetomjesto
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Realan komentar.Devetomjesto je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:58Sloboda nema trofeje ali ima ime!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jao utakmice u Mostaru odavno bolja gostujuca momcad nije dolazila mozda ona Sarajeva sa Tatarom i Rahmanovicem kad smo izgubili 2:3.
Problem ce imati Husref sa ovim zvijezdama u Tuzli jer su momci fizicki jako lose pripremljeni sto je i uzrok njihovog pada na kraju utakmice vidi se da su momci tu vecinom lagan trening i dobra para ali da imaju odlican kvalitet i puno samopouzdanja brate imaju.
Stvarno tvrda utakmica i Tuzli u prvom poluvremenu nismo mogli nista posebno plus gol nakon greske Kukica i dobijes sto dobijes gonjanje rezultata.
Sudija glavni je bio nas a pomocnik desni od kamiondzije ovaj nateze za nas a pomocni za njih jedno tri zaledja nam bespotrebno svirao no to je nasa premijer liga malo je par stoja pa utakmici valja ipak malo ispod stola uzeti.
Problem ce imati Husref sa ovim zvijezdama u Tuzli jer su momci fizicki jako lose pripremljeni sto je i uzrok njihovog pada na kraju utakmice vidi se da su momci tu vecinom lagan trening i dobra para ali da imaju odlican kvalitet i puno samopouzdanja brate imaju.
Stvarno tvrda utakmica i Tuzli u prvom poluvremenu nismo mogli nista posebno plus gol nakon greske Kukica i dobijes sto dobijes gonjanje rezultata.
Sudija glavni je bio nas a pomocnik desni od kamiondzije ovaj nateze za nas a pomocni za njih jedno tri zaledja nam bespotrebno svirao no to je nasa premijer liga malo je par stoja pa utakmici valja ipak malo ispod stola uzeti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, antisisoja1919, Beli98, Bing [Bot], Burberry46, bvsic, Hrammm1921, jurisicduska, mma_hz, Morgen19, Napapijri, PeppermintSA, perodeformero, riki46, rishovski, Rodman, SamoDaKazeem, TETRAPAK, Vanja8, worchester i 111 gostiju.