130kg benč riješen

Nakon povrede leđa 5g sam povremeno trenirao a od 3 mjeseca ove godine sam zagrizao

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Svaka cast buraz, kapa dole.
Hvala
Samo udri i ne odustaj, respect.Rosicky je napisao/la: ↑13 dec 2021, 22:46Hvala![]()
Ja sam imao neku motivaciju jer sam prosle godine imao 130kgpa sam uspio skinuti 42kg u nekih 6,8mjeseci,vratiti neku kondiciju i reko daj da podignem starog sebe,to je neka pobjeda jel
Zar se Nedim bavi crossfitom, jer nije licenciran za to.meepo je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:09Sto se tiče trenera jedino sam kod Nedima trenirao (Gym Champion) i ako se vratim idem ponovo kod njega jer lik fkt pazi na sve i puno pomaze ljudima koji tek pocinju, osim toga teretane su mu čiste , uredne i imas sve sto ti treba, treninzi raznovrsni i raja je super generalno.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:04Slažem se , samo pazi ko te trenira i prati svoje tijelo , jer crossfit ako ne paziš ubi koljena .meepo je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:53Meni klasicna teretana nije bas toliko zanimljiva. Bio sam se bavio crossfitom koji je strasna stvar jer osim treninga snage radis i na izdrzljivosti , postigao super rezultate za 2-3 mjeseca, nikad bolje nisam izgledao i onda prestao ici zbog obaveza i posla.
Rusko zvono ili ti ga girja![]()
![]()
![]()
Kako mi je žao što ranije nisam trenirao sa ruskim zvonom , najjača stvar ikad . 3 godine treniram funkcionalne treninge , i nijednom mi se nije desilo da mi je mrsko , dosadno , monotono . Štaviše jedva čekam novi trening , imam i kući jednu od 20 kila . Preporuka svima .
Izvini , upravu si ono je funkcionalni trening. Par osoba mi je objasnilo to , ali opet dobra stvar.
Jest , ali trening snage i izdrzljivosti je bolji nego sam trening snage. Mislim moguće je dok ides u teretanu odraditi neki vid HIIT treninga , ali ovdje dobivas komplet paket. Mada ja sam sad u klasicnoj teretani , ne mogu zbog obaveza da stizem na te grupne termineRollingPaper je napisao/la: ↑17 jan 2022, 09:00Yebo vas crossfit, pa necete radit u specijalnoj policiji jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.