Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
A neki ponovo smatraju da bi Lewat trebao na klupu..HzBvB je napisao/la:Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Sto se mene tice najvaznije je da smo mi upisali 3 boda , ti bodovi jos vise dobijaju na znacaju kad se zna da smo igrali bez 2 glavna igraca....
To za Lewata si trebao reci prosle godine...pa bi imalo neke tezine
Barrios -najgora forma u karijeri Lewat najbollja i ti ih poredis , nije za to vakat
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Pisonjom...
Pa dobro ja bi prije Barriosa u najboljoj formi nego ovakvog Lewata ...mma_hz je napisao/la:A neki ponovo smatraju da bi Lewat trebao na klupu..HzBvB je napisao/la:Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Sto se mene tice najvaznije je da smo mi upisali 3 boda , ti bodovi jos vise dobijaju na znacaju kad se zna da smo igrali bez 2 glavna igraca....
To za Lewata si trebao reci prosle godine...pa bi imalo neke tezine
Barrios -najgora forma u karijeri Lewat najbollja i ti ih poredis , nije za to vakat
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Pisonjom...![]()
Velika pobjeda. Bice velika stvar za ekipu ako nastave pobjednicki niz do povratka Gecea i Kagave.kraljttbvb je napisao/la:Postajemo velika ekipa, i pored lose igre, 3 bobe se upisuju![]()
Upravo suprotno. Treba ga sto vise forsirati. Za napadaca je najgore kada nema samopouzdanje. Barios nije zaboravio igrati, samo mu trebaju golovi u 2-3 utakmice i bice opet pravi.Lucas neprepoznatljiv, treba ga jos malo na klupu, nek se hladi, svakako ide na kraju sezone, a forsirati Leitnera iza Lewe...
svim srcem uz freiburgmaverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee![]()
![]()
![]()
![]()
samo da tako nastave
![]()
![]()
![]()
![]()
pa baš zbog toga a još kad bi freiburg dobio ovu tekmu bilo bi ko kućamma_hz je napisao/la:svim srcem uz freiburgmaverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee![]()
![]()
![]()
![]()
samo da tako nastave
![]()
![]()
![]()
![]()
..igraju dobro,al brate dragi i ovaj bayern do sada rinaka teska..
![]()
ma brate ,ne treba odmah pretjerivati...remi ko kuca hehemaverick_tz je napisao/la:pa baš zbog toga a još kad bi freiburg dobio ovu tekmu bilo bi ko kućamma_hz je napisao/la:svim srcem uz freiburgmaverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee![]()
![]()
![]()
![]()
samo da tako nastave
![]()
![]()
![]()
![]()
..igraju dobro,al brate dragi i ovaj bayern do sada rinaka teska..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bayern slobodno otpišite kao kandidata za titulu ako ovako nastave, a očigledno da hoće ...mma_hz je napisao/la:ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja"..
Upravo tako,igra Gladbach kao Barsa,al dzaba kad smo mi kao Real ehhehe..*p!p!t@* je napisao/la:Bayern slobodno otpišite kao kandidata za titulu ako ovako nastave, a očigledno da hoće ...mma_hz je napisao/la:ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja"..
'gladbach je ono na šta se trebate fokusirati
E necu vise, obecavam.Hare_BvB je napisao/la:Bavaraci igraju poslije nas u subotu, vakat je da ponovo "izmađijamo" kiksić, bez obzira što je siroti Frajbo u pitanju.![]()
al narednih nekoliko tekmi igrate bez Hermana sto bi se itekako po mom razmisljanju trebalo odraziti na vasu formu--Pale_Companion je napisao/la:izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino....
opet vama dajem puno veće šanse, zbog većeg fonda kvalitenijih igrača,i zbog toga što se naš idući okršaj u ligi igra kod vas, ali mi imamo Favrea, krasno igramo i imamo najbolju odbranu u Evropi
mma_hz je napisao/la:al narednih nekoliko tekmi igrate bez Hermana sto bi se itekako po mom razmisljanju trebalo odraziti na vasu formu--Pale_Companion je napisao/la:izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino....
opet vama dajem puno veće šanse, zbog većeg fonda kvalitenijih igrača,i zbog toga što se naš idući okršaj u ligi igra kod vas, ali mi imamo Favrea, krasno igramo i imamo najbolju odbranu u Evropi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.