BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

maverick_tz
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la maverick_tz » 18 feb 2012, 17:34

jednom riječju LJEPOTA :D :D :D :D :D

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 feb 2012, 17:37

FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...
Sto se mene tice najvaznije je da smo mi upisali 3 boda , ti bodovi jos vise dobijaju na znacaju kad se zna da smo igrali bez 2 glavna igraca....

To za Lewata si trebao reci prosle godine...pa bi imalo neke tezine
Barrios -najgora forma u karijeri Lewat najbollja i ti ih poredis , nije za to vakat ;)

Nadam se da nije nista ozbiljno sa Pisonjom...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 17:40

HzBvB je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...
Sto se mene tice najvaznije je da smo mi upisali 3 boda , ti bodovi jos vise dobijaju na znacaju kad se zna da smo igrali bez 2 glavna igraca....

Barrios -najgora forma u karijeri Lewat najbollja i ti ih poredis , nije za to vakat ;)

A neki ponovo smatraju da bi Lewat trebao na klupu.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 feb 2012, 17:43

To, to, u kost!! :twisted:

Opasno se gnojimo u zadnje vrijeme. :lol: Nek su ovu pogan dobili, ne postoji mi mrza ekipa na dunjaluku. :twisted: Ali opet nam gamad oskatise pola ekipe (pored Pisonje i Hummels je izasao sepajuci). :evil: Zakonom treba zabraniti igranje na onakvim terenima. Fakat mi nije jasno kako su mahom svi tereni po Njemackoj katastrofalni, pa ni Barci nije bilo lako u utorak u Guzenu. :roll:

Utkamica i nije vrijedna nekog posebnog komentara. Kvalitet je presudio. 8-)
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 18 feb 2012, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 feb 2012, 17:43

mma_hz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:

A neki ponovo smatraju da bi Lewat trebao na klupu.. :D :D
Pa dobro ja bi prije Barriosa u najboljoj formi nego ovakvog Lewata ...
Meni najvise smeta sto ne zna zabit gol...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 feb 2012, 17:48

Bez zutih kartona :o
Rođen s tobom da budem

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 feb 2012, 17:54

Postajemo velika ekipa, i pored lose igre, 3 bobe se upisuju 8-)

Lucas neprepoznatljiv, treba ga jos malo na klupu, nek se hladi :evil: , svakako ide na kraju sezone, a forsirati Leitnera iza Lewe...

Jest da kazu da je smotan i glup i da nema tehnike i da svasta nesto, ali KG zabija i donosi bodove. Decko ides ti na avatar :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 feb 2012, 18:07

kraljttbvb je napisao/la:Postajemo velika ekipa, i pored lose igre, 3 bobe se upisuju 8-)
Velika pobjeda. Bice velika stvar za ekipu ako nastave pobjednicki niz do povratka Gecea i Kagave.

Meni se kod ove ekipe najvise svidja napadacka igra. Konstantno idu prema naprijed sa puno napadaca. Imaju pozitivan stav prema igri.

Ekipa se dosta potrosila u ovoj utakmici. Eto zasto je dobro sto ne igraju Ligu Evrope.
Lucas neprepoznatljiv, treba ga jos malo na klupu, nek se hladi :evil: , svakako ide na kraju sezone, a forsirati Leitnera iza Lewe...
Upravo suprotno. Treba ga sto vise forsirati. Za napadaca je najgore kada nema samopouzdanje. Barios nije zaboravio igrati, samo mu trebaju golovi u 2-3 utakmice i bice opet pravi.

Volio bih da Klop i sljedecu utakmicu pocne sa Bariosom i Levandovskim u prvoj postavi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 18:38

ma nek su Levat i barios samo zivi i zdravi i nek samo zabijaju,a koji ce biti prvi ,koji drugi zivo me ne zanima hehhe
FK SARAJEVO.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 18 feb 2012, 19:16

freiburgovci se odlično držeee :D :D :D :D :D samo da tako nastave :D :D :D :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 19:19

maverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee :D :D :D :D :D samo da tako nastave :D :D :D :D :D
svim srcem uz freiburg :) ..igraju dobro,al brate dragi i ovaj bayern do sada rinaka teska.. :D :D
FK SARAJEVO.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 18 feb 2012, 19:25

mma_hz je napisao/la:
maverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee :D :D :D :D :D samo da tako nastave :D :D :D :D :D
svim srcem uz freiburg :) ..igraju dobro,al brate dragi i ovaj bayern do sada rinaka teska.. :D :D
pa baš zbog toga a još kad bi freiburg dobio ovu tekmu bilo bi ko kuća :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 19:28

maverick_tz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
pa baš zbog toga a još kad bi freiburg dobio ovu tekmu bilo bi ko kuća :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma brate ,ne treba odmah pretjerivati...remi ko kuca hehe :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 20:27

ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja".. ;)
FK SARAJEVO.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 feb 2012, 20:31

mma_hz je napisao/la:ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja".. ;)
Bayern slobodno otpišite kao kandidata za titulu ako ovako nastave, a očigledno da hoće ...

'gladbach je ono na šta se trebate fokusirati :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 20:34

*p!p!t@* je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja".. ;)
Bayern slobodno otpišite kao kandidata za titulu ako ovako nastave, a očigledno da hoće ...

'gladbach je ono na šta se trebate fokusirati :)
Upravo tako,igra Gladbach kao Barsa,al dzaba kad smo mi kao Real ehhehe.. :D :D
a sad ozb,Bayern sa ovom igrom u Leverkusenu i Bremenu nema sta traziti..a pgt na IDUNI HEHEH
FK SARAJEVO.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 feb 2012, 20:44

Hare_BvB je napisao/la:Bavaraci igraju poslije nas u subotu, vakat je da ponovo "izmađijamo" kiksić, bez obzira što je siroti Frajbo u pitanju. :lol:
E necu vise, obecavam. :lol:

Paklena atmosfera na Dreisamu! :shock:

Eh sad se vec lakse dise. Slijede dvije domace tekme (H96 i Mainz), a zatim gostovanje u Augsburgu. Skoro pa idealna situacija da se napravi jos veca prednost pred zavrsnicu prvenstva. 8-)

PS: Pisonja se vraca za tri dana. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 feb 2012, 21:07

izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino :D ....

opet vama dajem puno veće šanse, zbog većeg fonda kvalitenijih igrača,i zbog toga što se naš idući okršaj u ligi igra kod vas, ali mi imamo Favrea, krasno igramo i imamo najbolju odbranu u Evropi ;)
Agieren statt reagieren

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 21:09

Pale_Companion je napisao/la:izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino :D ....

opet vama dajem puno veće šanse, zbog većeg fonda kvalitenijih igrača,i zbog toga što se naš idući okršaj u ligi igra kod vas, ali mi imamo Favrea, krasno igramo i imamo najbolju odbranu u Evropi ;)
al narednih nekoliko tekmi igrate bez Hermana sto bi se itekako po mom razmisljanju trebalo odraziti na vasu formu-- ;)
FK SARAJEVO.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 feb 2012, 21:13

mma_hz je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino :D ....

al narednih nekoliko tekmi igrate bez Hermana sto bi se itekako po mom razmisljanju trebalo odraziti na vasu formu-- ;)

mislim da će Favre to ovako posložiti: Reus će na desno krilo, a Hanke (koji se naredne sedmice vraća) na Reusovu poziciju i De Camargo u vrhu napada, tako da mislim da opet nismo toliko u lošijoj poziciji... Plus tu su Leckie, Younes, Ring i Wendt da uskoče kad zatreba... Favre će to složit i vjerujem izvući maximum iz trenutne situacije i igračkog kadra, ali slijedi još teži posao za njega i još više studioznog rada...
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.