FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma retardosi.. Sta je onda oni Hajducko pivo. Ono se toci na Poljudu.. Bezalkoholno nije sigurno, sve su ovi iz saveza najveci retardosi iz sarajeva
-
- Kontakt:
sve ce oni izmisliti,samo da napune svoje djepove...nikada necu razumiti rijec,slaba organizacija....
pa sta podrazumjevas pod tim p ti m.....barem objasni kaznu....lopovi,**** jedu,
JEDAN MALI GOKU;SVIMA VAM JE TRN U OKU

pa sta podrazumjevas pod tim p ti m.....barem objasni kaznu....lopovi,**** jedu,
JEDAN MALI GOKU;SVIMA VAM JE TRN U OKU

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Probisvjet
- Kontakt:
Da li je jos koji klub kaznjen za pivo? Zna li neko? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakvo to, ta pravila fife i uefe vaze samo za reprezentativne utakmice..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
reko sam ja jos davno da cemo mi Muniba od blata pravit...pogledaj ti samo face cobanske u onog Begica...i sad im treba j.e.b.a.t nanu naninu i trazit napismeno da je toceno alkoholno pivo...stoka to sigurno nema....kod stoke je politika...vidio je komesar polupismeni da se toci pivo....al bitno je da se potugalac 3 utakmice po tribinama vuce jer stoka jos covjeku nije dala dozvolu za rad mada covjek ima sve moguce papire koji su uredno predati u savez...stoka polupismena ne zna dozvole napisati...covjek se za glavu hvata i mislim da je tek sad skontao gdje je dosao...da makar neko od nepismene stoke zna dvije recenice na engleskom sastavit pa da se ili izvinu ili objasne covjeku sta je problem...stoko nepismena j.e.b.o vam Munib zene svimaProbisvjet je napisao/la:Da li je jos koji klub kaznjen za pivo? Zna li neko?
p.s. j.e.bo vam munja i onu babarogu u savezu sto se javlja na telefon i neku tajnicu glumi a prica engleski ko Baka Sliskovic...rezultat is real
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nije bolan nigdje u svijetu, al kod nas tobejarabi ko da nam rijaset islamske zajednice vodi fudbalski savez, sad očekujem 80 udaraca bičem za svakog navijača koji ubuduće bude uhvaćen s pivom, da bude baš ko u doba poslanika Muhammeda s.a.w.s.Probisvjet je napisao/la:Da li je jos koji klub kaznjen za pivo? Zna li neko?

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne treba im davat pare ...mada mislim da ce pivara snosit te troskove ali ja sam uvjeren da su zakinuli nas da ovo nema nigdje..treba trazit napismeno lopovluk svugdje imas pivu ivas reatoran u sklopu stadiona tu imas pivo majku im **** klosarsku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
**** to ba,nemogu oni kazne napisat koliko mi mozemo pive popit
nego,tucemo li rodjene za vikend,vrijeme je za pobjedu

nego,tucemo li rodjene za vikend,vrijeme je za pobjedu

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ja jos ne znam da li da se smijem ili placem, pa 2000KM za **** pivoo... oj gdje mi zivimo u pm
PS: daj peticiju da pravimo Tuzlansku Republiku ko Dodik **** ovo vise
- bistrikboy
- Kontakt:
Kazna ocekivana i opravdana,nije korida da se toci alkohol vec sportska priredba.U KS ovaj zakon postoji brat-bratu 10 godina,nema alkohola blizu skola,fakulteta,bolnica,a u Starom Gradu ni blizu džamijaSiggySinatra je napisao/la:Ja jos ne znam da li da se smijem ili placem, pa 2000KM za **** pivoo... oj gdje mi zivimo u pm

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Probisvjet
- Kontakt:
Da te pitam. Jel' ima droga kraj skola,fakulteta, bolnica, a u Starom Gradu blizu džamija, stadiona i obdanista, imal' heroina, trave i koke, imal fuxi koje tijelo prodaju, dal' se nozevima bodu, jel' pucacine ima kraj skola dzamija i stadiona, jel vam kerovi bijesni napadaju gradjane, jel' vam egzibicionisti pokazuju uzivo poze po parkovima, pedofili d.r.k.a.j.u po parkovima, sutkinje vjezbaju gole po kancelarijama, djeda mraza zlostavljaju i izbacuju iz skola, imal' nasilja nad slabijim, jel' borci prose, ima li gladnih, ima li onih koji obrok traze u kontejnerima za smece, ima li nezaposlenih... Za sve je to krivo pivo!bistrikboy je napisao/la:Kazna ocekivana i opravdana,nije korida da se toci alkohol vec sportska priredba.U KS ovaj zakon postoji brat-bratu 10 godina,nema alkohola blizu skola,fakulteta,bolnica, u Starom Gradu blizu džamijaSiggySinatra je napisao/la:Ja jos ne znam da li da se smijem ili placem, pa 2000KM za **** pivoo... oj gdje mi zivimo u pm
Ima li degenericnih politicara...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobar tekst na ss
Najljepši barovi na stadionima
Oni su ukras evropskih stadiona! Vaše je samo da uživate!
Piše: M. Šljivak Jučer, 23:38
FK Sloboda kažnjen je zbog točenja piva na stadionu, što je odluka koja je izazvala pravi revolt među Tuzlacima.
Zakon o zabrani točenja alkohola na stadionima su različiti širom svijeta. Englezi već odavno ne mogu piti alkohol na tribinama, dok je u Njemačkoj dozvoljeno.
Bosna i Hercegovina je jedna od zemalja u kojoj je točenje alkohola na utakmicama zabranjeno, a ceh je platila ekipa iz Tuzle, koja je dobila i kaznu od NSBiH.
Čak je i FIFA tijekom Svjetskog prvenstva izričito naredila Brazilu da dozvoli točenje piva, što je bilo zabranjeno, a tek nakon Mundijala odluka o zabrani je stupila na snagu.
Mnogi evropski stadioni su opremljeni izuzetnim barovima, a predstavljamo vam 10 najboljih barova, gdje uvijek možete popiti koju čašicu više...
http://sportsport.ba/blabla/oni-su-ukra ... ate/144084
Najljepši barovi na stadionima
Oni su ukras evropskih stadiona! Vaše je samo da uživate!
Piše: M. Šljivak Jučer, 23:38
FK Sloboda kažnjen je zbog točenja piva na stadionu, što je odluka koja je izazvala pravi revolt među Tuzlacima.
Zakon o zabrani točenja alkohola na stadionima su različiti širom svijeta. Englezi već odavno ne mogu piti alkohol na tribinama, dok je u Njemačkoj dozvoljeno.
Bosna i Hercegovina je jedna od zemalja u kojoj je točenje alkohola na utakmicama zabranjeno, a ceh je platila ekipa iz Tuzle, koja je dobila i kaznu od NSBiH.
Čak je i FIFA tijekom Svjetskog prvenstva izričito naredila Brazilu da dozvoli točenje piva, što je bilo zabranjeno, a tek nakon Mundijala odluka o zabrani je stupila na snagu.
Mnogi evropski stadioni su opremljeni izuzetnim barovima, a predstavljamo vam 10 najboljih barova, gdje uvijek možete popiti koju čašicu više...
http://sportsport.ba/blabla/oni-su-ukra ... ate/144084
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ma odcjepit se od ove drzave sto postaje ISIS
PS:

PS:

ja mislim da će opet bit pive u subotu. Ne mogu oni kaznit koliko mi možemo popit 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj nije korida da se toci alkohol. Joj i mi se sa svakim raspravljamo i ovi sarajevski turci koji samo znaju caditi nargilu kad dodju nesto pametovat koda zive u Aziji, a ne u Evropibistrikboy je napisao/la: Kazna ocekivana i opravdana,nije korida da se toci alkohol vec sportska priredba.U KS ovaj zakon postoji brat-bratu 10 godina,nema alkohola blizu skola,fakulteta,bolnica,a u Starom Gradu ni blizu džamija

Koda se kod nas pije kod skola, fakulteta, bolnica, dzamija. Na stadionu se pije i uvijek se pilo, pivo i fudbal ko razdvoji zena je ili vehabija
odluka da se zabrani konzumiranje piva na sportskim manifestacijama u BiH je krajnje degutantna! kad je već tako, uvedite nam i šerijat 

- Probisvjet
- Kontakt:
Vraga bi zabranili da se toci sarajevsko pivo!
Ima sada da ga pijemo i vise nego sto mozemo podnijeti! Cuj, minderasi da nam zabrane pivu, i to tuzlansku.

Ima sada da ga pijemo i vise nego sto mozemo podnijeti! Cuj, minderasi da nam zabrane pivu, i to tuzlansku.

tuzlak1987 je napisao/la:Cuj nije korida da se toci alkohol. Joj i mi se sa svakim raspravljamo i ovi sarajevski turci koji samo znaju caditi nargilu kad dodju nesto pametovat koda zive u Aziji, a ne u Evropibistrikboy je napisao/la: Kazna ocekivana i opravdana,nije korida da se toci alkohol vec sportska priredba.U KS ovaj zakon postoji brat-bratu 10 godina,nema alkohola blizu skola,fakulteta,bolnica,a u Starom Gradu ni blizu džamija![]()
Koda se kod nas pije kod skola, fakulteta, bolnica, dzamija. Na stadionu se pije i uvijek se pilo, pivo i fudbal ko razdvoji zena je ili vehabija

Ovo pravilo o zabrani točenja alkohola postoji već odavno, ali niko ga se nije pridržavao. Naprotiv. Tokom prijateljske utakmice BiH - Lihtenštajn u svečanoj loži gdje su bili čelnici Saveza, pored bogate sofre bilo je sokova, vode i naravno - PIVA!Probisvjet je napisao/la:Ko je uradio analizu piva, koliko pivo sadrzi alkohola koje se tocilo na stadionu? Da to mozda nije bilo od oka ili porobanjem uzorka?
Pivo koje se tocilo u krugu stadiona Tusanj je bilo bez alkohola! Neka dokazu suprotno.
Ako nema mjerodavnog nalaza treba im yebat nenu!
Također, tokom odigravanja utakmica Kupa regija nedavno (Tušanj, Banovići, Simin Han) pivo je bilo neizostavni dio menija.
Dakle, uzorak su testirale adekvatne osobe

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
ali pivo nije toceno na tribini. Toceno je u registrovanom ugostiteljskom objektu. Al hajde nisam niti znam zakon niti sam pravnik ali mi je upalo u oci ono tocenje piva na tribini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.