Sto se tice Divova samo cu reci poglabajte ga DIVOVIMA
A sto se tice posjete na Kosevu djelom je problem u novcu a dijelom do ambijenta u i oko kluba i nekih rezultata koji su razocarali raju.
Novac - mnogi ce reci kako raja ima za kafe po gradu a nema za utakmicu al ja bih zanemario taj dio šetaca po gradu, uzmimo porodicne ljude koji imaju djecu i pogledajte termine utakmica pa neka mi neko objasni da li ce neki otac sa sinom doci na utakmicu platiti 15 KM za karte kupiti sok(ovdje cu se kasnije nadovezati) grickalice i izdvoji jos 3-5 KM i onda po zavrsetku utakmice plati taksi do kuce i to ga dodje minimum 30 Km za utakmicu. Nekome je razlika 10 KM gore dole.
Ambijent- Iz kluba su otisli ljudi koji su igrali i bili dugo godina u klubu, htjeli mi to ili ne , svidjalo se to nama ili ne svidjalo njima je odredjeni broj ljudi vjerovao a sada ljudi malo sumnjaju u postojecu strukturu ljudi. Dino Selimovic dok nije dosao u Sarajevo mozda rijetki znaju sta i gdje je radio( ja ne znam), Redzepagic osim Dzekinog transfera nepoznat lik koji ima svoj klub u Hadzicima i svi kontaju kako hoce da nas iskoristi, Becirevic osim sto je nacelnih osptine raja samo moze reci da se zbog politike vrti oko kluba, Rizvanovic Dok nije dosao u Sarajevo ko je znao da postoji taj covjek. I sada ja vas pitam cime ovi navedeni ljudi privlace gledaoce?????????
Igraci- promjenili smo toliko igraca da vise ne znas da li ces kad dodjes na utakmicu znati ko igra na kojoj poziciji. Denis Comor, meni se zgadilo otici na istok jer par papaka mi unisti ceif gledanja utakmice psujuci Comoru majku i td. . Pa nisam ja platio kartu da slusam papka kako psuje pljuje sa tribine i takvih 15-tak slicnih njemu i slusam taj izljev nezadovoljstva i onda se jos poslije utakmice bez obzira sto pobijedimo vracam nekakav sjeban i los.
SOK - (rekoh da cu se nadovezati) ja postujem da ljudi zele da zarade za zivot i prodajuci sokove i grickalice na utakmici se snalaze za zivot. al jedno ne postujem a to je prolazak izmedju redova, pa ja se ne sjecam vise kad sam bio i na sjeveru da neko nije prosao ispred mene i da se ne moram pomjerati i slusati so sooook kospeee. A sokovi su oni junior fujjjjj kospe zamotane u novinu fuuuuujjjjj.moze li na jednoj tribini klub organizovati da se moze kupiti kola, fanta, kokta,kisela, gusti sok, piva, kokice, kospe, grisini i sl a da to nije deranje raje i ometanje u gledanju utakmice.