FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2011, 20:15

ellaxaz je napisao/la:arhiva
8-)
slika

slika
ziPa travnjak ... :D
@tema
sto se tiče Laze ,sumnjam da če više igrerat u prvoj pored Bajre, Baljića, Nikolića hmm ...ukoliko se ne pokaže na pripremama grijat ce klupu ,eto zapamtite ovo, iako je već svima jasno .. :roll:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2011, 20:20

PL BiH -1 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: Ko zna kolike pare ti klubovi zarade samo na tim artiklima. Zeljo slavi 90 godina a u BiH ima negdje preko 100.000 navijaca ali hajde da zaokruzimo na 100.000. Zamislite da tih 100.000 ljudi potrose minumum 20 KM to je ljudi 2 miliona maraka koje bi znatno ojacale klub. A uz dobru ponudu ljudi ce i do 50 KM potrositi samo im ponudi artikle.

Hoće, hoće, sve stoje u redu i čekaju. Ne budite naivni.
To vam je samo prijedlog. A sad kako ce se odraditi marketing i kvalitet artikala to je do organizatora.
Doduse i BiH ima vise od 100.000 navijača i simpatizera Želje ,još dosta više ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 feb 2011, 20:33

Kritika mora biti sve da igramo LP svake godine, naravno ako su upućene na pravu adresu i utemeljene. Ono što je mene razočaralo je taj marketing: neki ljudi baš pojma nemaju da je ovo 21. stoljeće. Čitam ovo i što je Seyo napisao i ne mogu da vjerujem da ljudi misle da im ne treba web stranica, umjesto da je ona izvor ili bolje rečeno magnet prihoda, evo i kako: pod uslovom da se otvori yebeni fan shop, stranica ti bude reklamna agencija za dijasporu i ljude izvan Sa koji hoće kupiti neki od proizvoda, a takvih je vani mnogo. Isto vrijedi i za godišnje karte, da se ne mora plaćati (osim ako i to nije bilo džabe) ona stranica "kupikartu".

Tu dolazimo na drugu stvar koju je naglasio @PL-BIH oko artikala povodom 90- godišnjice kluba. Ja za razliku od @El-Saika mislim da bi to bilo profitabilno, naravno uz pravu reklamu opet. I to ne samo za godišnjicu, već bi navijači Želje trebali biti bar u mogućnosti da kupe artikle kluba kad žele i gdje god se nalazili. Tu se vodim svojim primjerom, jer ne mogu dolaziti svakih 15 dana u Sa i prevaliti pola Bosne, te svaki put potrošiti minimalno 50KM samo na gorivo ili bus. Toliko para nažalost nemam, ali bih zato rado potrošio koji "dinar" na razne artikle (od dresova do čačkalica) i tako pomogao svoj klub koliko mogu. A vjerujem da nisam jedini takav u BiH..

Također mislim da se mi navijači iliti simpatizeri moramo više uključiti u stvari oko kluba, bar u vidu pritiska putem otvorenih pisama i zajedničkih mailova. Tu ne mislim da se traže glave nekih ljudi, nego ukazati na stvari za koje mislimo da trebaju bolje funkcionisati i tražiti da se isprave neke sitnice na kojima klub gubi,a može zaraditi.
Kao navijači imamo valjda pravo, ako ne i obavezu da to uradimo.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 feb 2011, 21:01

lijepo je sve to, treba sve to i sramota je za klub koji bi htio biti ozbiljan što to nema. al' na nivou para koje godišnje trebaju da klub plati plate i račune - to su smiješne pare. to je potrebno čisto radi renomea, ali u ovoj državi i na ovom vaktu nemojte očekivati neke vajne pare od toga.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 14 feb 2011, 21:13

Bit ce sve samo POLAHKOOOOOO ! nemojte srljat nigdje, samo lagano i doci ce i fan shop i ovo i ono, samo mi nemojte spominjat u istoj recenici, Amar i odlazak ili nesto slicno, nesto sam alergican na tu kombinaciju .
Razumijes ti mene burazere moj :)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 feb 2011, 21:14

jesam li ja napiso lijepo cim je dzeko preso u city da ce biti ovakvih naslova
Thomas Müller - Fußballgott

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 14 feb 2011, 21:47

Šta je sa ovim Regojem iz Slavije ? Zadovoljava li on naše uslove pošto će najvjerovatnije postati slobodan igrač, ako mu Slavija ne isplati dugove :lol:
G R B A V I C A 2

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 14 feb 2011, 21:53

Baby je napisao/la:Šta je sa ovim Regojem iz Slavije ? Zadovoljava li on naše uslove pošto će najvjerovatnije postati slobodan igrač, ako mu Slavija ne isplati dugove :lol:
Ma tamo ostaje a ioanko nam ne treba, sta ce nam jedan krkan u ekipi, pitice su ga htjele dovesti al et nisu uspjeli ni njeg dovesti hu hu huuuuu :P

Ali nema para sve se rastalilo :lol: :lol: :lol: :lol:
Razumijes ti mene burazere moj :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 feb 2011, 22:03

Treba dovest gare. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 feb 2011, 22:43

Sa priprema Željezničara: Pakleni tempo u Međugorju (foto)

http://sport.ba/tekst/9/38286
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 feb 2011, 22:54

al' razrahatio bi se da saznam kakva je to šema s tim tobolom i ko je tu upleten... :mrgreen:

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 14 feb 2011, 22:56

Luca.Toni je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje ima pojedinaca kome niko ziv ne valja jer eto nismo u ovih zadnjih 12 mjeseci osvojili "65 titula prvaka BIH i 48 puta bili pobjednici kupa i uz to jos nismo osvojili ligu prva 7 puta"????????????????? Zeljini igraci ne gladaju, ne zaduzujemo se, aktuelni smo prvaci, i ove sezone se borimo za titulu na dva fronta, Zeljo igra u Evropi i ove godine, radi se ne rakonstrukciji Grbavice i sad opet se nadze neko ko hoce da soli pamet..

Safet Susic "razmisljam da pozovem Misimovica da trenira sa Zeljom ili Sarajevom"
Bravo Kralju za post !!!

Nikad nisu pojedini zadovoljni ovim sto imamo, a to sto imamo ( mislim na cjelokupan klub i na ono u njemu ) je najbolje u Drzavi i to daleko najbolje !!!---> al opet ni to nije dovoljno.

Ja sam prezadovoljan sa svim u klubu : prvi tim, omladinski pogon koji se dosta popravio, marketing koji je dozivio preporod dolazkom nove uprave, sponzori kojih je svakim danom sve veci broj ( u jako teskoj situaciji u drzavi ) brojem navijaca itd itd ne mogu nabrajat sta je sve dobro uradila uprava, al et to vam izgleda nije dovoljno. Puno gledate Barselonu cini mi se :?

@seyo : svaki ozbiljan klub svake godine mjenja garnituru dresova, a ta garnitura se sastoji od 2 ili 3 varijante dresova (rezervni ) Tako to sto ti pises nije bas tako :mrgreen:

@nick : Cuj ova uprava se zaduzila pa nekom ostavila U "amanet" da otplacuje taj "dug " :?
Jel to tebi Zujo uzeo pare pa rekao da ce ti vratit na rate, nekoliko mjeseci proslo a jos ti nije uplatio ni prvu ratu :?: :!:

Znaci hocu da kazem da ne pises, da bi napisao nesto i da ti se broj postova digne za 1, nego ako hoces vec da napises da bude neke koristi od tog posta, a ne da pises neke stvari o kojima nemas POJMA, i da bude stvar gora, to je negativna kritika na covjeka koji je donio PUNO ovom Želji.

I et sad nesto pozitivno da napisem :mrgreen:
Evo nama para od transfera ovog decka :D
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/edi ... lige/51791

Kolko imamo od njegovog trabsfera zna li se ? :mrgreen:
Sta smo bolan daleko najbolji u drzavi?!? Ne budi smjesan. Zmirite na neke stvari. Da se razumijemo, ja sam sa ovim prezadovoljan, ali lagati samog sebe i dizati nas u nebesa, jos nema potrebe. Druga stvar, omladinski pogon nije se nesto puno poboljsao, to sto Amar izvlaci neke mladice, ne znaci da grmi omladinski pogon. Druga stvar Nick je u neku ruku u pravu, jer je Zujo ostavio mnogo nerasciscenih stvari kad je odlazio. Pomogao jeste dok smo bili na vrhuncu slave, ali poslije je malo "ukakio".
Nama je Željo svetinja jedina.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2011, 02:02

Vidim neki pitaju sta je Faruk uradio za Zelju pa ovako uvalio se 500 000KM svojih para bez povratka, druga stvar Faruk je jos uvijek u klubu na jedan nacin kao bivsi predsjednik.Pitanje koliko takvih ljudi poznaje bilo ko inace?
Omaldinski pogon za vrijeme Faruka : Sehic, Stilic, Dialiba, Svraka, Jamak, Cocalic ako je to neko mjerilo a nije sigurno.Omaldinski pogon je kita jer igraju babini sinovi al eto treba vremena i vremena da se to promjeni al tako je manje vise od kraja rata.
Marketing je Buki jedan covjek i dok je tako to ce biti tac, senad zaimovic je direktor Fabrike a bio je nesto u klubu.Zeljo TV je pilot projekat apsolutno besplatan onoga trenutka kada je trebao ugovor biti potpisan odustalo se razlog sto ga sada nema je jasan nemozes dva puta zeznuti iste ljude.
I da nebude zabune I farukova uprava je pravila dugove recimo, prodaju Bubu 300 000 eura a njegovom maticnom klubu u senegalu se moralo isto toliko platiti kao odstetu za trenig u mladjim kategorijama sto je uradila sadasnja uprava.
Bit svega nema nepogrjesivih imamo sta imamo i picimo dalje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 feb 2011, 07:22

U prostorijama FK Željezničar održana je sjednica Predsjedništva ovog kluba, na kojoj se između ostalog razgovaralo i o novcima koje Željo treba dobiti od transfera Edina Džeke, te o predstojećoj "Plavoj večeri", koja će biti održana 24. februara u Holiday Innu.
Podsjetimo, Željezničar bi na ime transfera Džeke iz Wolfsburga u City trebao dobiti oko milion eura, no prema riječima predsjednika, Sabahudina Žuje, još uvijek se ne zna kada će novac leći na račun sarajevskog premijerligaša.

"Svi očekujemo te novce i mi ćemo ih dobiti, no kako sada stvari stoje, to neće biti u skorije vrijeme. Angažovat ćemo i advokate kako bi nam u tome pomogli. Ponavljam, novac ćemo dobiti, ali to neće biti tako brzo", rekao je Žujo za SportSport.ba i dodao:

"U ovoj godini slavimo naš 90. rođendan, pa smo i danas na sjednici mnogo razgovarali o tome. "Plava večer" nam je prioritet i učinit ćemo sve kako bismo istu organizovali na najbolji mogući način. Razgovaralo se i o novom stadionu, a sutra će u prostorijama kluba biti održana press konferencija na kojoj ćemo sportsku javnost upoznati sa svim aktivnostima."

KAO STO SE VIDI IZ GORE NAVEDENOG PARA NEMA SVE SE RASTALILO ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 feb 2011, 08:10

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 feb 2011, 10:01

Sto se tice dresova iz 1972. nemam nista protiv da se obiljezi godisnjica ali ovo sto se vec godinama radi sa nasim dresovima postaje pomalo smijesno.
Mislim prije svega na boju dresova koja je nekad nebo plava a nekad tamnija. Nekad sa prugama a nekad bez. Ako se u mnogim stvarima ne mozemo ugledati na velike klubove, onda bar mozemo u ovom.
Smijesno bi bilo vidjeti Chelsea u nebo plavim dresovima kao i Lazio ili Man.City u tamno plavim dresovima i to jos sa nekim prugama?!
Zeljin dres treba da se prepoznaje i bez grba i bez oznake onog ko ga pravi.
Svi imalo ozbiljniji klubovi sebi nece dozvoliti tako nesto iako niko od njih nema dozivotni ugovor sa npr. Nike ili Adidasom.
Kome je tesko porediti nas sa Interom, Ajaxom, Barsom, Milanom, Laziom..... nek baci pogled na malo uspjesnije komsije iz susjednih drzava i sve ce mu biti jasno.
Na kraju krajeva, ne traba nam niko da se poredimo. Znamo i sami da nebo plava i tamno plava nije isto kao sto ni pruge ili jednobojno isto tako nije isto.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 feb 2011, 10:15

Gancev u velezu, na posudbi, bolje i to ako ce igrati, inace meni pravo gotivan igrac koji bi kod mene bio u kobinacijama za utakmice sigurno ali Amar zna bolje :D, neka ga malo u Velezu da im pomogne da se iscupaju i ostanu u ligi :D
Mes Que Un Club

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 feb 2011, 11:28

amertiger je napisao/la:Gancev u velezu, na posudbi, bolje i to ako ce igrati, inace meni pravo gotivan igrac koji bi kod mene bio u kobinacijama za utakmice sigurno ali Amar zna bolje :D, neka ga malo u Velezu da im pomogne da se iscupaju i ostanu u ligi :D

Beslija je trebao takodjer u Velez ili Rudar P.Takodjer nije iskljucena ni opcija prelaska u Slobodu.Dobra je ovo stvar jer Velez kuburi u dnu i velika steta bi bila da ispadnu.Gancev i Rovcanin su solidni igraci nadam se da ce pomoci Velezu ;)
AMAR OSIM!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 feb 2011, 11:49

Mi posudjujemo igrace da ostanu u ligi a oni se lizu sa pitarima....da ne bi bio pogresno shvacen,Velez mi je drag i ne bi volio da ispadnu,ali treba cijeniti uslugu,nekako brzo zaborave,nije ovo prvi put....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 feb 2011, 12:18

amertiger je napisao/la:Gancev u velezu, na posudbi, bolje i to ako ce igrati, inace meni pravo gotivan igrac koji bi kod mene bio u kobinacijama za utakmice sigurno ali Amar zna bolje :D, neka ga malo u Velezu da im pomogne da se iscupaju i ostanu u ligi :D
Čekam Pabiza, da čujemo komentar. :D Mislim da će sada biti čest gost stranici Rodjenih. :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Noke995, samoFKS i 49 gostiju.