ziPa travnjak ...ellaxaz je napisao/la:arhiva
![]()

@tema
sto se tiče Laze ,sumnjam da če više igrerat u prvoj pored Bajre, Baljića, Nikolića hmm ...ukoliko se ne pokaže na pripremama grijat ce klupu ,eto zapamtite ovo, iako je već svima jasno ..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ziPa travnjak ...ellaxaz je napisao/la:arhiva
![]()
Doduse i BiH ima vise od 100.000 navijača i simpatizera Želje ,još dosta više ...PL BiH -1 je napisao/la:To vam je samo prijedlog. A sad kako ce se odraditi marketing i kvalitet artikala to je do organizatora.elSaik je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la: Ko zna kolike pare ti klubovi zarade samo na tim artiklima. Zeljo slavi 90 godina a u BiH ima negdje preko 100.000 navijaca ali hajde da zaokruzimo na 100.000. Zamislite da tih 100.000 ljudi potrose minumum 20 KM to je ljudi 2 miliona maraka koje bi znatno ojacale klub. A uz dobru ponudu ljudi ce i do 50 KM potrositi samo im ponudi artikle.
Hoće, hoće, sve stoje u redu i čekaju. Ne budite naivni.
Ma tamo ostaje a ioanko nam ne treba, sta ce nam jedan krkan u ekipi, pitice su ga htjele dovesti al et nisu uspjeli ni njeg dovesti hu hu huuuuuBaby je napisao/la:Šta je sa ovim Regojem iz Slavije ? Zadovoljava li on naše uslove pošto će najvjerovatnije postati slobodan igrač, ako mu Slavija ne isplati dugove
Sta smo bolan daleko najbolji u drzavi?!? Ne budi smjesan. Zmirite na neke stvari. Da se razumijemo, ja sam sa ovim prezadovoljan, ali lagati samog sebe i dizati nas u nebesa, jos nema potrebe. Druga stvar, omladinski pogon nije se nesto puno poboljsao, to sto Amar izvlaci neke mladice, ne znaci da grmi omladinski pogon. Druga stvar Nick je u neku ruku u pravu, jer je Zujo ostavio mnogo nerasciscenih stvari kad je odlazio. Pomogao jeste dok smo bili na vrhuncu slave, ali poslije je malo "ukakio".Luca.Toni je napisao/la:Bravo Kralju za post !!!zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje ima pojedinaca kome niko ziv ne valja jer eto nismo u ovih zadnjih 12 mjeseci osvojili "65 titula prvaka BIH i 48 puta bili pobjednici kupa i uz to jos nismo osvojili ligu prva 7 puta"????????????????? Zeljini igraci ne gladaju, ne zaduzujemo se, aktuelni smo prvaci, i ove sezone se borimo za titulu na dva fronta, Zeljo igra u Evropi i ove godine, radi se ne rakonstrukciji Grbavice i sad opet se nadze neko ko hoce da soli pamet..
Safet Susic "razmisljam da pozovem Misimovica da trenira sa Zeljom ili Sarajevom"
Nikad nisu pojedini zadovoljni ovim sto imamo, a to sto imamo ( mislim na cjelokupan klub i na ono u njemu ) je najbolje u Drzavi i to daleko najbolje !!!---> al opet ni to nije dovoljno.
Ja sam prezadovoljan sa svim u klubu : prvi tim, omladinski pogon koji se dosta popravio, marketing koji je dozivio preporod dolazkom nove uprave, sponzori kojih je svakim danom sve veci broj ( u jako teskoj situaciji u drzavi ) brojem navijaca itd itd ne mogu nabrajat sta je sve dobro uradila uprava, al et to vam izgleda nije dovoljno. Puno gledate Barselonu cini mi se![]()
@seyo : svaki ozbiljan klub svake godine mjenja garnituru dresova, a ta garnitura se sastoji od 2 ili 3 varijante dresova (rezervni ) Tako to sto ti pises nije bas tako![]()
@nick : Cuj ova uprava se zaduzila pa nekom ostavila U "amanet" da otplacuje taj "dug "![]()
Jel to tebi Zujo uzeo pare pa rekao da ce ti vratit na rate, nekoliko mjeseci proslo a jos ti nije uplatio ni prvu ratu![]()
![]()
Znaci hocu da kazem da ne pises, da bi napisao nesto i da ti se broj postova digne za 1, nego ako hoces vec da napises da bude neke koristi od tog posta, a ne da pises neke stvari o kojima nemas POJMA, i da bude stvar gora, to je negativna kritika na covjeka koji je donio PUNO ovom Želji.
I et sad nesto pozitivno da napisem![]()
Evo nama para od transfera ovog decka
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/edi ... lige/51791
Kolko imamo od njegovog trabsfera zna li se ?
amertiger je napisao/la:Gancev u velezu, na posudbi, bolje i to ako ce igrati, inace meni pravo gotivan igrac koji bi kod mene bio u kobinacijama za utakmice sigurno ali Amar zna bolje, neka ga malo u Velezu da im pomogne da se iscupaju i ostanu u ligi
Čekam Pabiza, da čujemo komentar.amertiger je napisao/la:Gancev u velezu, na posudbi, bolje i to ako ce igrati, inace meni pravo gotivan igrac koji bi kod mene bio u kobinacijama za utakmice sigurno ali Amar zna bolje, neka ga malo u Velezu da im pomogne da se iscupaju i ostanu u ligi