Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Hazre
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Hazre » 15 dec 2024, 18:31

BosnianDragon2024 je napisao/la:
15 dec 2024, 18:29
slika

Ko moze pogodit gdje su danas??
De nam reci

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 15 dec 2024, 18:52

Je l' se to bacilo oko na Niku Galesica? 🤔

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 15 dec 2024, 19:19

Na livaju!
Ali još Fruka, Jankovića i Durdova

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 dec 2024, 19:22

Evo gledam BVB - Hofenhajm realno pogotvoo ako se bude ganjao rezultat Tabakovic mora uc, ne znam inace nisam ga puno gledo, al odlican u pritisku na odbranu, jak u skoku..
=\_1921_/=

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 15 dec 2024, 20:05

invincible1921 je napisao/la:
15 dec 2024, 19:22
Evo gledam BVB - Hofenhajm realno pogotvoo ako se bude ganjao rezultat Tabakovic mora uc, ne znam inace nisam ga puno gledo, al odlican u pritisku na odbranu, jak u skoku..
Napustio je prosle pripreme nakon sto u prvoj tekmi nije dobio priliku. Ne bi me iznenadilo da je i on zavrsio svoje dok je Pokeras tu.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 15 dec 2024, 20:12

izet fazlinovic je napisao/la:
14 dec 2024, 19:30
Semper je napisao/la:
14 dec 2024, 16:31
Okosnicu repke trebaju da čine igraci Zrinje i Borca koji imaju pravo nastupa za nasu repku. Ovi cvajtaši i igraci iz Bundeslige su neznalice.
I ja se slažem!!
Igrači Zrinjskog i Borca su makar uigrani.
Jedino ako nam Vico bude stimao sudije u kvalifikacijama ,pa bolan njima da se ne stima sigurno bi imali po 5 i vise bodova manje

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 dec 2024, 21:32

Mogli je napisao/la:
15 dec 2024, 20:05
invincible1921 je napisao/la:
15 dec 2024, 19:22
Napustio je prosle pripreme nakon sto u prvoj tekmi nije dobio priliku. Ne bi me iznenadilo da je i on zavrsio svoje dok je Pokeras tu.
Realno razumijem da se mora imat autoriter ali ipak trebalo
bi vazda trazit kompromis ako je ikako moguce jer ionako nam je tanak roster. Ne znam fkt eo i za Anela mislim da bi se ipak trebalo nesto pokusat..na kraju nisam ni skonto sta je tacno bio razlog

Bez Dedica, Demirovica, Kolasinca, mi nismo ista ekipa

Ja iako sam ga pljuvao i nije mi zao nimalo, ali ne radi fudbalskij stvari nesto kontam da bi Bazdae mogao imat znacajnu ulogu jer napeijed smo bas bezopasni...ko da gledam ako se isto nastavi ko iz LN dobicemo
san marino iz prekida
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 dec 2024, 21:34

convict35 je napisao/la:
15 dec 2024, 20:12
izet fazlinovic je napisao/la:
14 dec 2024, 19:30
Semper je napisao/la:
14 dec 2024, 16:31
Okosnicu repke trebaju da čine igraci Zrinje i Borca koji imaju pravo nastupa za nasu repku. Ovi cvajtaši i igraci iz Bundeslige su neznalice.
I ja se slažem!!
Igrači Zrinjskog i Borca su makar uigrani.
Jedino ako nam Vico bude stimao sudije u kvalifikacijama ,pa bolan njima da se ne stima sigurno bi imali po 5 i vise bodova manje
Ma sve inekako al oba kluba dosta i stranaca imaju...po meni evo jedino kome bi dao sansu iz obje ekipe kulasinu, jer ionako je nikakava konkurencija na toj poziciji pa ako se ne pokaze nikom nista..
=\_1921_/=

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 dec 2024, 22:48

Madal je napisao/la:
14 dec 2024, 14:44
Tako da nije problem otjerat Sergeja ali da li zaista ocekujes da dodje neko top ime? Ne, doci ce ponovo neka neznalica.
Imam neku ludu ideju da bi možda Jakir pristao, s obzirom na grupu i protivnike, normalno ako bude slobodan. BiH nije poželjna nikome, ali u ovakvoj konstataciji gdje je grupa realno za prolaz na EP, vjerujem da bi on to uzeo, pokušao nas plasirati, eventualno odradio EP i otišao dalje.

Dudić bi napustio Radnički zbog BiH. Muslić je slobodan. Ne bi bježao ni od stranca, npr. Andreas Heraf je slobodan. Što da ne.

Valjda je i Vici cilj da uzme koji dinar i u savez i u džep.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 16 dec 2024, 22:52

1921boy je napisao/la:
16 dec 2024, 22:48
Madal je napisao/la:
Tako da nije problem otjerat Sergeja ali da li zaista ocekujes da dodje neko top ime? Ne, doci ce ponovo neka neznalica.
Imam neku ludu ideju da bi možda Jakir pristao, s obzirom na grupu i protivnike, normalno ako bude slobodan. BiH nije poželjna nikome, ali u ovakvoj konstataciji gdje je grupa realno za prolaz na EP, vjerujem da bi on to uzeo, pokušao nas plasirati, eventualno odradio EP i otišao dalje.

Dudić bi napustio Radnički zbog BiH. Muslić je slobodan. Ne bi bježao ni od stranca, npr. Andreas Heraf je slobodan. Što da ne.

Sve super, ali mi ne igramo kvalifikacije za EP.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 dec 2024, 22:56

Ne budite smiješni.
Barbarez i trenutni SS su najbolja opcija i ostaju tu.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 dec 2024, 22:58

1921boy je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Jbg pises mi ko da prije odabira svakog od ovih selektora nismo pitali Jakira jednom i slicna imena, mislim cak i da nas je Dudic odbio.
Ja bi volio da nas Jakir preuzme i draze mi je to nego Sergej. A sad goodbye dreams, vracamo se do reale.

U vezi motiva plasmana na SP, svojevrsna je senzacija i iznenadjenje ako zavrsimo ispred Rumunije a u barazu nas cekaju ekipe puno jace od njih. A da budemo ispred Austrije je tek senzacija. Nije nista nemoguce ali realnost je da smo debelo udaljeni od SP cak i da drugi zavrsimo. A i da odemo na SP, sta mozemo pokazati.

Dok sam gledao proslo EP prosla me sva huja sto se nismo plasirali, bilo bi lijepo pratiti nas u Njemackoj ali je cinjenica da mi kvalitetom tu nismo imali sta traziti. Pa i ta Ukrajina je medju najlosijima bila koja nas je dobila na Bilinom.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 dec 2024, 23:03

hurem je napisao/la:
16 dec 2024, 22:56
Ne budite smiješni.
Oni nisu nikakva opcija a kamoli najbolja kad je u pitanju strucnost. Niko tu blage veze nema sa trenerskim poslom, barem ako cemo sudit prema ovim dosadasnjim utakmicama. Oni su dobra opcija iz nekih drugih razloga koji nemaju veze s trenerskim poslom i zato kad smo ih vec postavili ne treba mijenjat, pogotovo ne u ovakvom trenutku kada su kvalifikacije iza vrara i kada nikome ko ima iole dobar CV nismo interesantni. Za nadat se samo da su nesto naucili iz ovih 8 utakmica i da barem nece vise selektor bit ovako arogantan iz obracanja u obracanje jer laik vidi da nismo s igrom mrdnuli milimetar naprijed. 4 prosjecna forumasa ne bi gore vodili repku negoli ova trenutna garnitura kad je u pitanju teren i taktika zivotom garantujem

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 16 dec 2024, 23:12

hurem je napisao/la:
Ne budite smiješni.
De ponovi još koji put, možda i povjeruješ u to što pišeš :rol:.

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 16 dec 2024, 23:28

1921boy je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Ovaj stručni štab je najbolje što imamo i niti jedan selektor u reprezentativnom loptanju ne može na kratke staze napraviti rezultat ako dođe u sredinu bez sistematike u radu kao što je NSFSBiH.
Nije isto promijeniti selektora u npr. Bugarskoj,Moldaviji ili u sređenoj sredini kao Češka, Austrija sa solidnim ligama gdje je fokus na razvoju sopstvene lige, sve uzraste igrača itd.
Na dobrom smoo putu samo treba strpljenja.
U kvalama za EP 28 ćemo biti pravi.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 dec 2024, 23:52

PasodelMar je napisao/la:
16 dec 2024, 23:12
hurem je napisao/la:
Ne budite smiješni.
De i ti jos jednom napisi da Dedic treba na zadnjeg veznog, mozda te Barbarez i poslusa na kraju :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 dec 2024, 00:11

PasodelMar je napisao/la:
16 dec 2024, 23:12
hurem je napisao/la:
Ne budite smiješni.
To sto si ti slijep pored očiju ja ti tu ne mogu ništa pomoći.
Barbarez i ova ekipa su uradili više posla za par mjeseci nego svi selektori i njihova struka za 10 godina.
Otjerati trenutnu garnituru da bi se doveo Jakir, Muslin ili neko treci bi bio promašaj stoljeća.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 17 dec 2024, 08:26

Baklava i kafa na poluvremenu selektore, da se okrijepe

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], lol89 i 19 gostiju.