Ko moze pogodit gdje su danas??
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Napustio je prosle pripreme nakon sto u prvoj tekmi nije dobio priliku. Ne bi me iznenadilo da je i on zavrsio svoje dok je Pokeras tu.invincible1921 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 19:22Evo gledam BVB - Hofenhajm realno pogotvoo ako se bude ganjao rezultat Tabakovic mora uc, ne znam inace nisam ga puno gledo, al odlican u pritisku na odbranu, jak u skoku..
Jedino ako nam Vico bude stimao sudije u kvalifikacijama ,pa bolan njima da se ne stima sigurno bi imali po 5 i vise bodova manjeizet fazlinovic je napisao/la: ↑14 dec 2024, 19:30I ja se slažem!!
Igrači Zrinjskog i Borca su makar uigrani.
Realno razumijem da se mora imat autoriter ali ipak trebaloMogli je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:05Napustio je prosle pripreme nakon sto u prvoj tekmi nije dobio priliku. Ne bi me iznenadilo da je i on zavrsio svoje dok je Pokeras tu.invincible1921 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 19:22Evo gledam BVB - Hofenhajm realno pogotvoo ako se bude ganjao rezultat Tabakovic mora uc, ne znam inace nisam ga puno gledo, al odlican u pritisku na odbranu, jak u skoku..
Ma sve inekako al oba kluba dosta i stranaca imaju...po meni evo jedino kome bi dao sansu iz obje ekipe kulasinu, jer ionako je nikakava konkurencija na toj poziciji pa ako se ne pokaze nikom nista..convict35 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:12Jedino ako nam Vico bude stimao sudije u kvalifikacijama ,pa bolan njima da se ne stima sigurno bi imali po 5 i vise bodova manjeizet fazlinovic je napisao/la: ↑14 dec 2024, 19:30I ja se slažem!!
Igrači Zrinjskog i Borca su makar uigrani.
Imam neku ludu ideju da bi možda Jakir pristao, s obzirom na grupu i protivnike, normalno ako bude slobodan. BiH nije poželjna nikome, ali u ovakvoj konstataciji gdje je grupa realno za prolaz na EP, vjerujem da bi on to uzeo, pokušao nas plasirati, eventualno odradio EP i otišao dalje.
Sve super, ali mi ne igramo kvalifikacije za EP.1921boy je napisao/la: ↑16 dec 2024, 22:48Imam neku ludu ideju da bi možda Jakir pristao, s obzirom na grupu i protivnike, normalno ako bude slobodan. BiH nije poželjna nikome, ali u ovakvoj konstataciji gdje je grupa realno za prolaz na EP, vjerujem da bi on to uzeo, pokušao nas plasirati, eventualno odradio EP i otišao dalje.
Dudić bi napustio Radnički zbog BiH. Muslić je slobodan. Ne bi bježao ni od stranca, npr. Andreas Heraf je slobodan. Što da ne.
Valjda je i Vici cilj da uzme koji dinar i u savez i u džep.
Jbg pises mi ko da prije odabira svakog od ovih selektora nismo pitali Jakira jednom i slicna imena, mislim cak i da nas je Dudic odbio.1921boy je napisao/la: ↑16 dec 2024, 22:48Imam neku ludu ideju da bi možda Jakir pristao, s obzirom na grupu i protivnike, normalno ako bude slobodan. BiH nije poželjna nikome, ali u ovakvoj konstataciji gdje je grupa realno za prolaz na EP, vjerujem da bi on to uzeo, pokušao nas plasirati, eventualno odradio EP i otišao dalje.
Dudić bi napustio Radnički zbog BiH. Muslić je slobodan. Ne bi bježao ni od stranca, npr. Andreas Heraf je slobodan. Što da ne.
Oni nisu nikakva opcija a kamoli najbolja kad je u pitanju strucnost. Niko tu blage veze nema sa trenerskim poslom, barem ako cemo sudit prema ovim dosadasnjim utakmicama. Oni su dobra opcija iz nekih drugih razloga koji nemaju veze s trenerskim poslom i zato kad smo ih vec postavili ne treba mijenjat, pogotovo ne u ovakvom trenutku kada su kvalifikacije iza vrara i kada nikome ko ima iole dobar CV nismo interesantni. Za nadat se samo da su nesto naucili iz ovih 8 utakmica i da barem nece vise selektor bit ovako arogantan iz obracanja u obracanje jer laik vidi da nismo s igrom mrdnuli milimetar naprijed. 4 prosjecna forumasa ne bi gore vodili repku negoli ova trenutna garnitura kad je u pitanju teren i taktika zivotom garantujem
Ovaj stručni štab je najbolje što imamo i niti jedan selektor u reprezentativnom loptanju ne može na kratke staze napraviti rezultat ako dođe u sredinu bez sistematike u radu kao što je NSFSBiH.1921boy je napisao/la: ↑16 dec 2024, 22:48Imam neku ludu ideju da bi možda Jakir pristao, s obzirom na grupu i protivnike, normalno ako bude slobodan. BiH nije poželjna nikome, ali u ovakvoj konstataciji gdje je grupa realno za prolaz na EP, vjerujem da bi on to uzeo, pokušao nas plasirati, eventualno odradio EP i otišao dalje.
De i ti jos jednom napisi da Dedic treba na zadnjeg veznog, mozda te Barbarez i poslusa na krajuPasodelMar je napisao/la: ↑16 dec 2024, 23:12De ponovi još koji put, možda i povjeruješ u to što pišeš.
To sto si ti slijep pored očiju ja ti tu ne mogu ništa pomoći.PasodelMar je napisao/la: ↑16 dec 2024, 23:12De ponovi još koji put, možda i povjeruješ u to što pišeš.