Saurman je napisao/la:Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
Prekide me
Pauk ne se ljutiti stvarno me je prekinulo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Saurman je napisao/la:Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
Da ti nisi gledao zagrijavanje?Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
+1febo je napisao/la:Džeko nije Messi, Ronaldo, Rooney, RVP, Ibrahimović, Aguerro ili Suarez da može da povuče ekipu i da napravi neku razliku. On sam teško da može napraviti neku veliku majstoriju. Džeko je klasični napadač koji treba lopte. Džeko bez dobrih lopti nema učinka. Danas su Nasi i Fernandinho trenirali šuteve, Toure igrao nešto svoje i samim tim ništa od Džeke... Njemu su pripisali asistenciju i to je dosta od njega.
Slazem se care. Sve je meni jasno ko dan vec duze vremena. Najgori su ovi nasi ljudi. Npr. covjek se nevidi 80 min. Iako se je jako jako trudio ali nisu igrali na njega ( iako je bio jedina spica ). I onda pogodi stativu od koje padne gol i on odjednom zadovoljio. Onda pitam ja vas dali bi Nasri zadovoljio samo sa stativom protiv Uniteda.febo je napisao/la:Upravo tako. To sam i ja otprilike rekao
Dzeko igra onoliko koliko mu to njegova ekipa dopusti.
Bice do tad Aguero spreman.ZgemboAdislic je napisao/la:Bice interesantno hocel pocet u mega utakmici protiv Liverpoola. Ima reputaciju da igra dobro u velikim utakmicama, ali isto tako ima reputaciju da je vjecito u Skrtelovom dzepu kad god dijele teren, klub ili repka.
Nekada: Bio je brži, pokretljiviji, agilniji, bolji u skokuGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Preporucio bih vam da pogledate Dzekin perfomance protiv Belgijanaca. Orao je terenom.
U pravu si. U prvoj utakmice ove sezone je to bilo, sto pricas. Bio je rastrcan kao u Wolfsburgu protiv Newcastle-a. A trener ga hvalio. Cak i protiv Arsenala je bio rastracan. I Uniteda. Upravu si nije mu to problem. Moze ako hoce.Murga je napisao/la:@Ajax - ti rece da je Dzeko nabio 5kg misicne mase, pa izbrisa post. U redu je, ali igrao je Dzeko ovako i u engleskoj. Vjerujem da se sjecas utakmica kada je bio isti ovakav, ali nije imao srece da dadne gol. Kada Pelegrini kaze, super je to, ali ocekujem od njega i golove. To nije bilo bas tako davno.
Tad smo svi govorili da moze i da znamo da moze, ali nekad nece.
Ne znam, na fizici je dobio definitivno. A što se tiče tehnike, mislim da mu je pas igra ipak bolja nego prije. Sada nekad zna i odigrati neki dupli pas lijep za oko sa saigračima. Ali isto tako važna stvar je da nema ni šuteva a kamo li golova van kaznenog i nije onako eksplozivan kao prije.Chinaglia je napisao/la:pa sad, primanje lopte mu i nije baš tako dobro, nerijetko loše primi loptu, zato se navijači Man Cityja često žale na taj prvi dodiršto se tiče tih lopti na drugu stranu, to se obično ne radi i treneri to baš i ne vole, al' s obzirom da je Edin visok igrač, a oni često imaju problema s loptom u nogama, on ne razmišlja puno i odmah je šalje na drugu stranu
ali to su uglavnom precizne lopte
![]()
ne znam, ja sam stekao dojam da je više izgubio na tehnici, a dobio na fizici otkako je stigao na otok
+1.Virtu4l je napisao/la:Ta utakmica protiv Newcastlea mu je najbolja ove sezone, tako je igrao u Wolfsburgu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, bhfanatic14, CAGarfia, Confiance, Goalgetter, habuba, hansbosna, UtdBiH21, Vaya i 58 gostiju.