S kim namjeravas da pocnes ??Sarajlijc@ je napisao/la:Ima, pocinjem novu karijeru na FM-u nema spavanja veceras

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
S kim namjeravas da pocnes ??Sarajlijc@ je napisao/la:Ima, pocinjem novu karijeru na FM-u nema spavanja veceras
Ah, bogte, mogu mislit ocjena u igraca.Sarajlijc@ je napisao/la:B36 TorshavnUcitah lige farskih ostrva,nigerije,perua i kosta rike
Dje si ba, nigdje te nema.Hass je napisao/la:Ev da se i ja javim,reda radi...
hahhaha,ma nisam,nego sam se prebacio u pasivni rezim radaHass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
Ma evo bezze, igram bilijara na fb sa jaranicom.Hass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
Svaka cast. Ja da sam zensko, ni menstruaciju ne bi mog'o (ili moglaHass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
Ma jok jesam ti fino rek'o da sam batalioHass je napisao/la:Ma nish specijalno,dobio cvaju na kladionici,nakon sto sam im dao,brat bratu dvije i po stoje,al bolje ista nego nista![]()
![]()
Btw,hvala Alacious,jes ti igro kladu ovih dana???
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.