Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harebianconero
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima, pocinjem novu karijeru na FM-u nema spavanja veceras :mrgreen:
S kim namjeravas da pocnes ?? :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jan 2012, 02:07

B36 Torshavn ;) Ucitah lige farskih ostrva,nigerije,perua i kosta rike :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:08

Sarajlijc@ je napisao/la:B36 Torshavn ;) Ucitah lige farskih ostrva,nigerije,perua i kosta rike :mrgreen:
Ah, bogte, mogu mislit ocjena u igraca. :roll: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2012, 02:09

I ja sam tu samo ne znam do kada bgm. :lol:

Eno citam onaj sto je krenuo peske na hadz,stigao do Brusa,ili ti ga presao je oko 400 km. :roll:

@Sarajlijice jbt uzeo si najbolji tim Farskih ostrva i kurcis se. :roll: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jan 2012, 02:14

[youtube][/youtube]

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:27

Ev da se i ja javim,reda radi...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 02:29

Sta je ovo,vise na na chatu u 2 u noci,nego u dva u danu :mrgreen:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:30

Hass je napisao/la:Ev da se i ja javim,reda radi...
Dje si ba, nigdje te nema. :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jan 2012, 02:30

i sta radite vako ko vi, kakvi ste mi :)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 02:32

MA brate,smaram se totalno,a ne mogu spavat :x

Nako,ni tam' ni vam',kakav si ti?

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:36

Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 02:37

Hass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
hahhaha,ma nisam,nego sam se prebacio u pasivni rezim rada :mrgreen:

Cestitam (:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:38

Hass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
Ma evo bezze, igram bilijara na fb sa jaranicom. :mrgreen:

Ti ?

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 02:40

Svaka cast. Ja da sam zensko, ni menstruaciju ne bi mog'o (ili mogla :mrgreen: ) dobit, kol'ko me u zadnje vrijeme nista nece.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:41

Ma nish specijalno,dobio cvaju na kladionici,nakon sto sam im dao,brat bratu dvije i po stoje,al bolje ista nego nista :D :D :D Btw,hvala Alacious,jes ti igro kladu ovih dana??? :D :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 02:43

Hass je napisao/la:Ma nish specijalno,dobio cvaju na kladionici,nakon sto sam im dao,brat bratu dvije i po stoje,al bolje ista nego nista :D :D :D Btw,hvala Alacious,jes ti igro kladu ovih dana??? :D :D
Ma jok jesam ti fino rek'o da sam batalio :mrgreen: samo kad su neka prvenstva,vidis,mog'o sam rukomet sad igrat 8-) :lol: :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 jan 2012, 02:45

BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,
dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,
BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 15 jan 2012, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:46

:D :D :D :D :D :D :D Soni kralju...P.S. Alacious,jel od sutra krece EP u rukometu???

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jan 2012, 02:46

ajmo tenkica na igrajmo.se

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:46

Igratel binga u kladi, ja najvise dobio 5 KM. :oops:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.