Ja msm da ima mozes dati prijedlog kako bi volio da izgleda duks.SPY je napisao/la:Ima li gdje naručit ovakvih duxi? Ili još bolje da se naruči sa drugim natpisom?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Daj link na pm.emir18 je napisao/la:Ja msm da ima mozes dati prijedlog kako bi volio da izgleda duks.SPY je napisao/la:Ima li gdje naručit ovakvih duxi? Ili još bolje da se naruči sa drugim natpisom?
[youtube][/youtube]
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
da, tradicionalnoAmar Dzeko je napisao/la:Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Pa tradicionalno, da...
Pa da, kao što smo i mi (BiH) tradicionalno učesnici SP-a.maminho je napisao/la:da, tradicionalnoAmar Dzeko je napisao/la:Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto.
5 utakmica nije malo , ono od superkupa prve utakmice prije 14 mjeseci.
pa sad ..
pa sad ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne, ne. Tradicionalno, ali ono baš.mandraX je napisao/la:Pa da, kao što smo i mi (BiH) tradicionalno učesnici SP-a.maminho je napisao/la:da, tradicionalnoAmar Dzeko je napisao/la:Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto.
Par lijepih riječi naše legende upućenih ka velškom princu.Gento spoke about signing Bale, who wears the same number, 11, as he did: "We're going to win the European Cup with him. I don't know if he'll win six European Cups as I did, I reckon he'll get five. He's a fantastic footballer. He has power, pace, strength and a super shot. We've seen his performances in England and he's very fast. I'm certain he'll shine with Real Madrid. He's a top signing. Bale will do the number 11 shirt proud. We just need to be patient".
- RickBlaine
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=28661" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne razumijem, kakav ti je cejif pisati sa profila na kojemu si navijac Barce, a potom sa drugog na kojemu si navijac Madrida?! Sta si ti podvojena licnost? Mate Taraba, Jurica Spindl... (ostale ce nabrojat kolega Amir) :kava:
Prekosutra... Sera un gran dia :kava: Probabli.
Ne razumijem, kakav ti je cejif pisati sa profila na kojemu si navijac Barce, a potom sa drugog na kojemu si navijac Madrida?! Sta si ti podvojena licnost? Mate Taraba, Jurica Spindl... (ostale ce nabrojat kolega Amir) :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
U novom imenu stadiona pored Estadio Santiago Bernabeu mogao bi stajati Audi.
Perez navodno traži 50 mil godišnje, spominje se da je zainteresovan i Fly Emirates ali oni već sponzorišu stadion Arsenala tako da ispadaju iz ove jednačine.
Perez navodno traži 50 mil godišnje, spominje se da je zainteresovan i Fly Emirates ali oni već sponzorišu stadion Arsenala tako da ispadaju iz ove jednačine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Ispada sve, jer o tome ne odlucuje Perez nego Sociosi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ljudi kad čuju da bi Real mogao dobiti sponzora na način da "proda" ime stadiona, uvijek pohite onako presretni da to objave na raznoraznim društvenim mrežama i forumima, i onda se nađe neko kako će reći da Perez o tome ne odlučuje. Ajde molim te, kakvi sociosi, gospodska skupina koja je podržala svaku inicijativu i svaki potez ovog megalomana koji je umislio da je sposoban napraviti megatim koji će osvojiti sve što se može osvojiti...
Koga boli kuurac kako će se zvati ta arena mrtvaca gdje se ionako skoro pa nikad ni ne navija.
Daj trofeje, J**+ mi se živo za imenom stadiona.
Koga boli kuurac kako će se zvati ta arena mrtvaca gdje se ionako skoro pa nikad ni ne navija.
Daj trofeje, J**+ mi se živo za imenom stadiona.
Hoce li Bale sutra poceti od prve,koliko rotira Carlo ne bi me cudilo.
Edit: Koliko samo pozitivni vijesti procita danas Xabi trenira sa ekipom,Varane oporavljen,i Benzema
,nadam se da sve ovo upucuje da uspjesnu sedmicu.
Edit: Koliko samo pozitivni vijesti procita danas Xabi trenira sa ekipom,Varane oporavljen,i Benzema
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Xabi će biti spreman tek za dvije sedmice, tako da ga možemo otpisati protiv Juventusa i Barcelone. Otpisali bi ga i da se vratio danas, jer je dugo van terena, nekoliko mjeseci, tako da je on daleko od idealne forme.emir18 je napisao/la:Hoce li Bale sutra poceti od prve,koliko rotira Carlo ne bi me cudilo.
Edit: Koliko samo pozitivni vijesti procita danas Xabi trenira sa ekipom,Varane oporavljen,i Benzema,nadam se da sve ovo upucuje da uspjesnu sedmicu.
Navodno će Carlo ostaviti Ramosa na klupi, pa će Varane igrati zajedno sa Pepeom.
Kakav god da bio u Primeri,Benzema je konstantan u utakmicama Lige prvaka i nadam se da će zaigrati od starta.
Hendrix, nedojebani vlasnik **** foruma.RickBlaine je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=28661
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.