Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 24 okt 2013, 19:55

Donnie Darko je napisao/la:Joj al idu na zivce ovi sto prozivaju glumce i simulatore, tj ovi koji prozivaju sve osim kad to "njihovi" rade. Jbt pa 95% fudbalera simulira. Sastavni dio nogometa uvijek bio i ostao.
Ih sad 95% previše ga zakinu. :mrgreen:

Ja lično mrzim vidjeti kad neko simulira pa da mi je brat rođeni izbacio bi ga sa terena. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 24 okt 2013, 20:08

tuzlak1987 je napisao/la:Nije to da Juventusa za koji navijam već zbog sistematskog unistavanja ovog sporta..Prvenstveno od strane organizacije i Spanaca u zadnjih 10 godina.

Kako 95%, to je trend u zadnjih 10 godina, nije uvijek bilo. Pogledajte utakmicu lige prvaka iz devedestih i imati cete da vidite nesto potpuno drugo. Jedina nacija koja je preferirala to od sezdesetih pa dalje je Spanija. Cija je reprezentacija bila do pocetak 21. vijeka po tome sto je izrezirala par namjestaljki i par historijskih gluma koje su im donosile penale. Italijani su uvijek igrali muski fudbal, kao i Svabe te Englezi.

Ne znam pricalo se u zadnje vrijeme kao "da mi je samo da u ovoj ligi ima sudjenje kao u Njemackoj". Ispalo je u zadnje vrijeme sa svim tim pricama o namjestanjima u cvajti i ugovorenim rezultatima, preko probusene mreze do ovog da su isto komicni
Nemam obicaj napisati nesto ovako ali:Jarane glup si.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:11

Nisam ja glup vec ste vi licemjeri i kukavice...

A ti da sudis meni o tome jesam li ja pametan ili glup. Velike su sanse da sam skolovaniji od tebe, dosta velike.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 24 okt 2013, 20:12

Ma ti svejedno nemas pojma.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:14

A vi ste kukavice koje ce da placu kada im se nesto slicno desi...Zivi bili pa vidjeli

Sad cekamo da vidimo ko ce biti naredna ekipa koja ce biti zakinuta u LP.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 okt 2013, 20:16

tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ja glup vec ste vi licemjeri i kukavice...

A ti da sudis meni o tome jesam li ja pametan ili glup. Velike su sanse da sam skolovaniji od tebe, dosta velike.
niko dovoljno obrazovan i edukovan neće svoje sugovornike nazvati gmazovima. To što imaš okačeno na zidu je samo papir koji kaže da si utuko 4 godine života preživajući suhoparne informacije, pa me i ne čudi što imaš takav stav. Nisi učevniji ako moraš da kažeš da si učevniji.

I da, tvoje fudbalsko znanje je goli qrac.
naprijed rejal

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 24 okt 2013, 20:18

tuzlak1987 je napisao/la:Sad cekamo da vidimo ko ce biti naredna ekipa koja ce biti zakinuta u LP.
Juventus opet, nadamo se. Moraju platiti cijenu onog penala protiv Liverpoola kad je onaj Poljak fauliran na 38 metara a ovaj svirao penal. Onda lagano pustit Galati u Madridu i rijesit se bjelosvijetskih lopova :kava:

A sad cu ti ozbiljno reci da si zrtva urbanih legendi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:25

RickBlaine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sad cekamo da vidimo ko ce biti naredna ekipa koja ce biti zakinuta u LP.
Juventus opet, nadamo se. Moraju platiti cijenu onog penala protiv Liverpoola kad je onaj Poljak fauliran na 38 metara a ovaj svirao penal. Onda lagano pustit Galati u Madridu i rijesit se bjelosvijetskih lopova :kava:

A sad cu ti ozbiljno reci da si zrtva urbanih legendi.
To cemo jos da vidimo. To sto imate kukavicki mentalitet, tu vam nema pomoci. Vi mozete proci dalje ali ovo osvojiti necete jer ekipu ne cini samo novac vec i neke druge stvari koje taj grad Madrid, navijaci i igraci Reala nemaju usadjeno u sebi.

A to da sam ja zrtva urbanih legendi, nisam. To sto se vi dicite titulama kupljenim novcem fasistickog diktatora vam ja nisam kriv. To sto vam drzava oprasta dugove sto nema nidje u Evropi, ekipa koja nikad nije nista uradila bez novca i niti ce. Kao ni ta reprezentacija koja do ovog stoljeca nije napravila nista.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 24 okt 2013, 20:27

tuzlak1987 je napisao/la: A to da sam ja zrtva urbanih legendi, nisam. To sto se vi dicite titulama kupljenim novcem fasistickog diktatora vam ja nisam kriv. To sto vam drzava oprasta dugove sto nema nidje u Evropi, ekipa koja nikad nije nista uradila bez novca i niti ce. Kao ni ta reprezentacija koja do ovog stoljeca nije napravila nista.
Haha.

Jesi se ti to gore maloprije dičio diplomom srednje kuharske, djece ti?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 okt 2013, 20:28

tuzlak, pricas o real madridu, najvecem fudbalskom klubu svih vremena, pokazi postovanje ili napusti temu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:30

Najveci kako za koga. Najveci ne znaci samo imati trofeje vec i neke druge stvari.

Meni je najveci United. Postujem ih i cijenim..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 okt 2013, 20:31

Bravo Tuzlak, sto se Uniteda tice.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 okt 2013, 20:31

apsolutno je nebitno ko je prema tvom misljenju najveci, cinjenice su sasvim druga stvar druze

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 24 okt 2013, 20:32

Arbeloa17 je napisao/la: Haha.

Ne. On je diplomirani psiholog, vidis da na osnovu par redova kucanog teksta zna da smo svi mi kukavice. To nije ni malo lako prepoznati.
A to da sam ja zrtva urbanih legendi, nisam. To sto se vi dicite titulama kupljenim novcem fasistickog diktatora vam ja nisam kriv. To sto vam drzava oprasta dugove sto nema nidje u Evropi, ekipa koja nikad nije nista uradila bez novca i niti ce. Kao ni ta reprezentacija koja do ovog stoljeca nije napravila nista.
Kakav samosamar :shock:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:35

LenBias je napisao/la:apsolutno je nebitno ko je prema tvom misljenju najveci, cinjenice su sasvim druga stvar druze
cinjenica je da bi ovaj klub bez ogromnih investicija bio nesto potpuno drugo. Nikad niste znali napraviti nesto bez ulozenog novca i dovodjenja sa strane.

A United to jeste, United je izgubio citavu ekipu. Torino je izgubio citavu ekipu pa se nikad nije oporavio kao United. To je velicina, a ne kupovina flopa za 100 mil.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 okt 2013, 20:37

tuzlak1987 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:apsolutno je nebitno ko je prema tvom misljenju najveci, cinjenice su sasvim druga stvar druze
cinjenica je da bi ovaj klub bez ogromnih investicija bio nesto potpuno drugo. Nikad niste znali napraviti nesto bez ulozenog novca i dovodjenja sa strane.

A United to jeste, United je izgubio citavu ekipu. Torino je izgubio citavu ekipu pa se nikad nije oporavio kao United. To je velicina, a ne kupovina flopa za 100 mil.
svaka cast, nemas pojma, nastavi dalje slobodno

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:39

RickBlaine je napisao/la:
Arbeloa17 je napisao/la: Haha.

Ne. On je diplomirani psiholog, vidis da na osnovu par redova kucanog teksta zna da smo svi mi kukavice. To nije ni malo lako prepoznati.
Kakav samosamar :shock:
Da da, a vi znate jos vise. Ja mogu znati da ste kukavice jer se dicite necim cime ne trebate, branite nesto za sto ne bi volili da se vama desi. Kukavice i licemjeri vrhunski i nista vise.

A to za vaseg diktatora nije urbana legenda. To je cinjenica, zadnji fasisticki diktator u Evropi koji je snagu promovisao tako sto je ulagao u Real. A da u isto vrijeme dok je Real uzimao te silne titule Spanska repka bila niko i nista.
Zaduzeni ste, a drzava pokriva. Da je neki klub u drugoj zemlji zaduzen toliko ne bi prosao kao vi vec mnogo gore. Ne bi dovodio sigurno igrace od 50-100 mil.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 okt 2013, 20:40

tuzlak, bez zezanja, mene stvarno fascinira kakve ti gluposti pises dok glumis tog nekog postenjacinu :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2013, 20:41

LenBias je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

svaka cast, nemas pojma, nastavi dalje slobodno
Argument?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 okt 2013, 20:43

argument je citanje tih dosadnih stvari koje bez ikakvog razloga i smisla vrtis kao pokvarena plosa

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.