ovaj zonfa
ili top ten, onaj novi model all white
osim sporflife, jer tu nije bilo brojeva, ja jucer bio

I sta mislite o onim reebok tenama?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Eh dobro jeMaestro^^ je napisao/la:Bola imas finih stvari. Nike , adidas , tako to i sve ti je po 100 KM od Nike-a i Adidas-a , cini mi se.anonimni je napisao/la:niko meni ne odgovorianonimni je napisao/la:usput, ima li kakvog izbora u Mostaru u tom Deichmannu ?
ima pravo finih tena. od svih prodavnica, ta mi se najvise svidjelaanonimni je napisao/la:niko meni ne odgovorianonimni je napisao/la:usput, ima li kakvog izbora u Mostaru u tom Deichmannu ?
Ne znam baš je li povoljnije, ima i na e-Bayu stvari sa besplatnom dostavom (uključiš opciju "free shipping only") plus dosta drugih prednosti. Ali većinom je ta besplatna dostava "navlakuša", jer će više ljudi platiti $50 za neku stvar sa "besplatnom dostavom", nego $40 + $10 za dostavu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zavisi od cijene toga što naručiš, nekad znaju malo i zakinuti, a nekad i dobro prođešNarin je napisao/la:Kako si prošao što se tiče carine? Jesu li te "oderali" ili? Najgore je kad ti je carina,kao što je već neko gore rekao,70% cijene robe koje naruciš.., al' opet kad izračunaš puno je povoljnije u odnosu na ebay ili slične jer tamo plaćaš i dostavu, uz carinu
nadam se da će tako biti i kod nas od četvrtkajasmin10 je napisao/la:ima pravo finih tena. od svih prodavnica, ta mi se najvise svidjelaanonimni je napisao/la:niko meni ne odgovorianonimni je napisao/la:usput, ima li kakvog izbora u Mostaru u tom Deichmannu ?
Naručujem oveDex je napisao/la:![]()
Devilovo masloOtelo je napisao/la:Svaki put kad udjem na temu samo se Nike postavlja![]()
Koliko su ove lafe ?nate je napisao/la:imao sam iste kao te na slici, ali puno mi se vise sviđaju ove:
nate je napisao/la:de mi samo recite..jel se vama sviđaju ove cizme
Meni su bezze, al ja preferiram martinke( sa željezom po mogućnosti)nate je napisao/la:de mi samo recite..jel se vama sviđaju ove cizme
Imam identicne , tako da mi se svidjaju.nate je napisao/la:de mi samo recite..jel se vama sviđaju ove cizme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.