Još kad popiješ ide četveronoškeHZ_ilidzaa je napisao/la: Mogu mislit kako je tesko pjesacit do Gornje Maoče

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Još kad popiješ ide četveronoškeHZ_ilidzaa je napisao/la: Mogu mislit kako je tesko pjesacit do Gornje Maoče
Ma neda se ,večeras kad nisam dobio neću nikad ,jbm li ISlanđanima i Mađarima mater ,sve moraju usrati u zadnjim sekundama .Henry je napisao/la:Hajde vidjecemo sta za sutra.Ako ne dobijem sutra ima da dudlam kurku umjeso kafe citav raspust.legenda reala je napisao/la:Pa jbg ,da si me poslušo za Norvežane ,al ti ne vjeruješ meni ,iako ti je na Norvešku bila duplo veća kvota i sigurna bilaHenry je napisao/la:legendo
dao Vori manje golova al yeba me Francuska
Nisu svi.alacious je napisao/la:Sta je ovo,svi pospali![]()
Nista onda,odo' i ja u krevet
Ko još igra to sranjeHan!$;Lfc je napisao/la:Šta uraditi da zaustavim lag na CS-u? Na svakom serveru je ping preko 120, naravno odmah me izbaci iz server, prije 3 sedmice je počelo naglo sa ovako velikim pingom, prije je sve bilo uredu. Ako neko zna, neka mi pomogne, samo nemoj te govoriti komande za konzolu "rate 10000" i dr. Već ako ima nešta da se obriše ili doda za stopiranje ovog laganja, hvala.
harebianconero je napisao/la:Nisu svi.alacious je napisao/la:Sta je ovo,svi pospali![]()
Nista onda,odo' i ja u krevet
LudLo 4 je napisao/la:Raja mozel neko naci,il mozda igra ono bingo sto ima u kladionicama da neko igra na netu,kazu ima na fb,al' mene nesto izbaci,neko mi rece ima na wwinu al' ne mogu naci,pa imate li vi kakvih informacija ?
imal neko
Za cuke sam čuo da imaju,za bingo ne znam.LudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Raja mozel neko naci,il mozda igra ono bingo sto ima u kladionicama da neko igra na netu,kazu ima na fb,al' mene nesto izbaci,neko mi rece ima na wwinu al' ne mogu naci,pa imate li vi kakvih informacija ?
imal neko
Imaš još 2 dijela, The book of love i Hole in one, ako ih nisi pogledao.Unknown Genius je napisao/la:Upravo pregledao 6 dijelova "američke pite". Počeo sam sinoć oko 21h ja mislim, uz male prekide sad završih.
Jedva čekam ovaj najnoviji dio, ima već trailer na yt.
Zato sto je pesma beton.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto sam opsjednut ovom pjesmom![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Nisu ove pesme toliko popularne u Beogradu koliko su u Sarajevu.Sad kada sam bio i Zek Zek i ova Goga se pustaju po jedno 3 puta za 2 sata u kaficima.ŠB_Fidelis je napisao/la:Da vam pravo kazem, podjednako su ocajne.Mada me devil vise iznenadjuje. Pa kako bolan, u gradu greha? Pa vi bi to ovamo trebali izvoziti, a ne se sami time baviti. Tako je bar bilo kad sam zadnji put bio u Beogradu.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Slatinash_7 i 7 gostiju.