Jel' ovdje lik koji je dobio tortu? Čovjeku rođendan danas i 'ladno ga zasladi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj Suljić je sve pokušao da se probije do mene, ali jednostavno nije mogao od djece i curica.
Zarobili ga.
#divovi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nijemoustapha je napisao/la:Joj Suljić je sve pokušao da se probije do mene, ali jednostavno nije mogao od djece i curica.Zarobili ga.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kako je bilo mozeli mi neko u par recenica reci za BordoDay? 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Bio sam dobrih sat i pol, dva. Na žalost, posao. Bilo extra. Imo sam fotosešn sa većinom igrača
Osim Diatte, Torlaka, i hmm.. ne znam, nebitno. Ovo je nova tradicija
Kako je bilo na kraju ? Utisci?
Osim Diatte, Torlaka, i hmm.. ne znam, nebitno. Ovo je nova tradicija
Kako je bilo na kraju ? Utisci?
4.10.2009.
Drug ako se ovo odnosi na mene a jeste kod mene je posao takav da radim u takvoj sluzbi koliko imas naloga da odradis i ti si slobodan nema kod nas radnog vremena ogranicenog nismo mi u administraciji(07-30-15-30)
Bitno je da ste se vi dobro proveli a meni ko je kriv kad sam morao na posao..
Bitno je da ste se vi dobro proveli a meni ko je kriv kad sam morao na posao..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke na uspješno organizovanom projektu našoj Upravi. Bilo je veoma vruće, nadam se da se igrači nisu previše potošili na silno fotografisanje
, sutra će nam trebati svježine.
Važno je da smo sve to organizovali, da je odziv navijača bio dobar i da je konačni cilj ispunjen. Uvijek može bolje, ali većih zamjerki nemam. Trebalo bi ovo godišnje organizovati, možda čak i za svaki rođendan kluba što bi dodatno iniciralo raju da se odazove i pomalo dizati na još jedan veći nivo, na većem prostoru i sa još više sadržaja.
Lijepo je bilo, nadam se još boljim i sličnim manifestacijama, a sutra sve ovo začiniti sa tri nova boda aBd.
SARAJEVO ŠAMPION!
Važno je da smo sve to organizovali, da je odziv navijača bio dobar i da je konačni cilj ispunjen. Uvijek može bolje, ali većih zamjerki nemam. Trebalo bi ovo godišnje organizovati, možda čak i za svaki rođendan kluba što bi dodatno iniciralo raju da se odazove i pomalo dizati na još jedan veći nivo, na većem prostoru i sa još više sadržaja.
Lijepo je bilo, nadam se još boljim i sličnim manifestacijama, a sutra sve ovo začiniti sa tri nova boda aBd.
SARAJEVO ŠAMPION!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Sutra bordo braco da napunimo fino Sjever sto je logicno ko je na njemu
I istok, zapad ima da grmi!!
, jedva cekam sutrasnji dan aBd. 
I istok, zapad ima da grmi!!
Devils jarane sve sam rekao u postu ma super je bilo ali vjeruj mi nema riječi za to moram neku sliku opronaći da postavim

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 sep 2012, 17:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Bas mi je drago radi tebe i ostale raje.sekac je napisao/la:Devils jarane sve sam rekao u postu ma super je bilo ali vjeruj mi nema riječi za to moram neku sliku opronaći da postavim
moze li tko upratiti tko bolje prati jel tko od igraca Travnika dobio uzti karton? Pet igraca im je imalo jedan zuti pa ako je makar jedan dobio bice protiv nas oslabljeni...ili je to bila prijateljska na otoci..
Znaci bilo nas je puno.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Jel se to iz Zenice se javljas..Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa pa paranoja, 5 bodova nije malo, pa pa paranoja, zato vam je tol'ko stalo, pa pa paranoja, ove sezone vam se crno pise, pa pa paranoja, odj ebi nam s teme vise.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
Pa bas i nije ako cemo realno....cutler12 je napisao/la:Znaci bilo nas je puno.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?![]()
Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
paranoja sto ces koji ku.rac stalno na njihovoj temi ?? stalno ih provociras mislio sam da si normala al dokazo si da si glup pusti se njih !!Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
brate bez uvrede...sta ti imas davati info iz prve ruke kad sam bio tamo..cuj info iz prve ruke ..kao da se ovo desavalo na Madagaskaru jbt...haahahHypnose je napisao/la:Pa bas i nije ako cemo realno....cutler12 je napisao/la:Znaci bilo nas je puno.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?![]()
Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
FK SARAJEVO.
Uprava je trenutno nas najveci ponos!
Danas je Said svojim dolaskom napravio dar-mar.Jednostavno od A.Škore grad Sarajevo nije imalo popularnijeg sportiste.Sviđalo se to nekom ili ne,ali su danas autogram od Saida trazili i navijaci Zelje.
Stipu ga ba, vidiš da je neki kampanjacmma_hz je napisao/la:brate bez uvrede...sta ti imas davati info iz prve ruke kad sam bio tamo..cuj info iz prve ruke ..kao da se ovo desavalo na Madagaskaru jbt...haahahHypnose je napisao/la: Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
Zadnja izmjena: Pašalić, dana/u 29 sep 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.