Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Alen1987
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Alen1987 » 02 okt 2013, 23:00

EnzoFerrari je napisao/la:Znaci Ligra Prvaka, 180 minuta protivnici prave jednu akciju - gol, jedan slobodan udarac gol, i jedna greska gol. Tri situacije 3 gola u 180 minuta.Strasno, ne kontam kako mozemo to dozvolit.
Pa šta bi tek da vam protivnici naprave više akcija, primali bi po 3 , 4 gola jel :lol:
Ne paničite, ništa nije izgubljeno, neće Real tako lahko dobiti Juvea, možda baš najbolje partije protiv Reala prikažu igrači, zbog motiva igranaj protiv takvog kluba,a i zbog želje da se iskupe za ova 2 kiksa. Penal za Juve je bio smiješan, ono je klasično ostavljanje noge, i na onaj način bi se moglo u svakoj utak. iznuditi 10 penala.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 okt 2013, 23:01

Ma hajd ako ima išta pozitivno to je da smo još uvijek drugi na tabeli. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 02 okt 2013, 23:01

Yucca je napisao/la:Slijedece dvije tekme protiv Reala ce nam pokazati gdje smo ako budem igrali sa 3-5-2 bolje da ostanemo u Torinu :roll:

Edit: DDR@ Roma ce osvojiti titulu haj sad uzivaj u 6 pobijeda kluba za koji navijas nas ostavi da raspravljamo o Juveu :arrow:

Pa slobodno vi navijajte i bodrite Vaš klub, ali spustite se malo na zemlju, čast izuzecima....Svaki kiks Juventusa i vi nakon toga osvajate. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 okt 2013, 23:03

Trequartista je napisao/la:Ma hajd ako ima išta pozitivno to je da smo još uvijek drugi na tabeli. :lol:
:mrgreen:

Inače, jedna stvar (izuzev te 3-5-2 formacije od koje Conte sigurno neće odustati) me kopka. Zašto Juventus kreće u meč sa 10 igrača? Zar nije bolje početi sa Quagliarelom, a da Vučko sjedi na klupi. Ovako se samo džaba potroši jedna izmjena, jer Crnogorac mi u svakom pogledu izgleda k'o najslabija karika kada su pitanju bilo kakvi ofanzivci. Znam da je danas izašao zbog povrede, al' govorim i za druge mečeve. Meni lično Juventus x puta bolje izgleda kada nema Vučka. :?

Penal čist k'o suza, al' preglup. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 okt 2013, 23:10

Trequartista je napisao/la:Ma hajd ako ima išta pozitivno to je da smo još uvijek drugi na tabeli. :lol:
I ona poznata, imamo isto bodova kao i lani u ovo vrijeme, čak si možemo dopustiti još jedan remi. :lol:

Real je trenutak istine, iako ni njih ne moramo dobiti, ali moramo ovu buraniju pobjeđivati fakat, smiješno je da već 4-5 mečeva primamo broj golova iz isto toliko udaraca prema golu.

Protiv Reala ćemo biti pravi, to garantujem, a večeras kao što i naslutih na temi Serie A, nisam iznenađen kiksom, opet.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 okt 2013, 23:13

Conte i Juve će se dići aBd i potvrditi snagu, odmah da kažem za ove kritičare. Mi i kad nismo u formi, a nismo nešto naraočito od početka sezone, ne gubimo, većinom pobijeđujemo. Biće bolje 100% aBd, ova ekipa nije zaboravila igrati fudbal preko noći. Voljni momenat i koncentracija se moraju popraviti i forma ključnih igrača kao što je Pirlo i Licht, a hoće siguran sam u to i onda će mašina da nastavi da melje....

Nisam zabrinut, bio bih da smo izgubili, ali može i mora bolje. Pokazat ćemo opet da imamo kvalitet, kao i prošle sezone.

FORZA JUVENTUS!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 okt 2013, 23:15

Aaa strucnjaka sto se okupise za 90 minuta za ne povjerovat, samo mi nije jasno sto piskarate ovdje na forumu. Nego dajem ruku da ce Juve dici Real Madrid narednu tekmu :!:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2013, 23:17

Vučko je i po meni, bolje igrao kada uđe u većini tekmi. :roll:

Buffon - kod golova mislim da nije ništa mogao, dva puta ostavljen na cjedilu i dva komada
Barzagli - solidan večeras, borac i ratnik, u oba navrata ni on nije mogao popraviti stvar
Bonucci - ipak se u.kenjao od blizine starog vuka Drogbe
Chiellini - loša forma, borio se ali i griješio
Pirlo - malo se trgnuo pred kraj, a inače odigrao malo je reći osrednje
Licht - nije loš bio nadam se da nije izašao zbog neke povrede
Asamoah - driblinzi, driblinzi, driblinzi, drifdjfhjrfoizi, driblikdjkdhjnzi, dribličaporeklnzi... i tako dalje, imao par centaršuteva solidnih ali to nije popravilo utisak
Vidal - ratnik i borac, na momente mi djelovao umorno, smiren kod penala
Pogba - mali se borio koliko je mogao, ima još prostora za napredovati
Tevez - nije odigrao na nivou kojem može, solidan bio, mislim da ga je sputavala rovitost iz derbija
Vučinić - malo pokazao, brzo se povrijedio, nadam se da nije mnogo loše

Llorente - treba dobiti veću minutažu definitivno, odmah je bio opasan kad je ušao, šteta za onu zadnju šansu
Quagliarela- nije imao ''haubičkih'' večeras ali svaka čast na iskustvu
Isla - nogom napucati u tur i adio mare

Conte - morao bi nešto mijenjati u sistemu, prve godine najveća prednost je bila to što protivnici nisu znali do zadnjeg momenta koja će postava i u kakvoj formaciji izaći, ove sezone u većini tekmi se nešto patimo, meljamo, prljamo i trljamo... istina da ni nema nešto igrača za famozne 4-3-3 ali nekad se mora ići malo na ''njuh'' i drčno s tom promjenom formacije... kad se sjetim samo one tekme sa zmijicama kad je promijenio istu i ubacio Delpu i Caceresa koji riješiše meč...

tevez-----llorente---- quaglia nimalo nije djelovalo za potcijeniti

a iza

pogba----pirlo----vidal

odmah smo bili mnogo opasniji
Zadnja izmjena: ramiral, dana/u 02 okt 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 02 okt 2013, 23:21

Mora Juve uzeti Reala u dvije tekme bar jednom... NIje ni Reala koliko se prica, popit' cemo ima krv, joj jedva cekam. :D Samo se nadam da Isla nece vise ni sekunde u vaznoj utakmici zaigrati...
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 okt 2013, 23:22

Vučinić i Lichsteiner povrijeđeni, valjda istegnuli mišiće. Kad je bal nek' je maskenbal.

Hoću Scudetto, Liga šampiona je bonus. :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2013, 23:23

Znači gledamo Islu protiv Milana ... :roll:

Napraviti će opet penal dajdžin'ce mi

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 okt 2013, 23:24

Samo dobijete Galatu tamo, i prolaz dalje... 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2013, 23:26

ramiral je napisao/la:Znači gledamo Islu protiv Milana ... :roll:

Napraviti će opet penal dajdžin'ce mi
Ono prošle godine nije vidjelo penala :mrgreen: . Isla jednostavno nema damu da bude veliki igrač, večeras par puta ima šansu da probije-ubaci, on doda većinom Vidalu koji je prvi do njega.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2013, 23:29

Nema on ništa, pogotovo protiv jačeg protivnika... ni centaršuta, ni šuta, ni drčnosti, niti agresivnosti... mogao je i mene sa 95 kg tamo Conte ubaciti da igram... mislim da je lik dostigao kritični nivo tolerancije za klub...

napolje, čim čim prije tim tim bolje, igra po sistemu ''samo neka nije do mene, dodaj prvom do sebe''

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 02 okt 2013, 23:32

gledam tekmu i patim oci i beze se nerviram i nemogu da vjerujem da odbrana koja je bila najbolja par sezona i vazila za jednu od najboljih u evropi ovakve golove i ismijavanja dozvole,konte debil 4 kola iste greske odbrane i on to mirno gleda,ima klupa ubaci mladi kadar koji hoce dokazivanja pa debili nek sjede na klupi,mi akciju nemozemo sastaviti pirlo procita dnevni avaz dok odigra pas,tevez neda lopte,bonuci pokusava naci dugim loptama napadace i svaka duga kilometar od igraca,asa vazda isti fazon cutuk postavi ispred njega i uzet ce mu loptu,centarsuteva je bilo na teveza i kvaljarelu a oni mali sprem stopera,kad je usao ljorente onda se pokusava po zemlji,neznam sta vise reci osim da mi je jadno gledati ovu ekipu kako igra,bolje da sad ispadnu,sta mislite kad dode jaca ekipa sta ce biti kad nam galata iz 2 suta dadne 2 gola,a jace ekipe ce imati vise suteva i ne zelim da pomislim sta bi se moglo da desi,i za kraj nek nam je Bog na pomoci,ako se ne popravi ova igra u sljedecem mecu nek se i konte spakuje sa pojedinim igracima i nek ih vodi sa sobom
Vatra

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2013, 23:35

Ma kakvo pakovanje Contea ljudi moji... poraz (ovo večeras je za mene ravno istom), mora doći pa bio plod loše igre ekipe ili jednostavno prejakog protivnika i on je sastavni dio svega toga.

Idemo dalje, neće Realu biti lahko protiv Juventusa.

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 okt 2013, 23:36

Steta sto nismo pobjedili, od pocetka sezone prakticki sami sebi dajemo golove! Mora se to popraviti, odbrana mora imati vise koncentracije!
Koji je levat Isla, ni malo mi se ne svidja njegova igra, najveca krivicu snosi za primljen drugi gol, nije se vratio da pokrije svog igraca!

Vjerujem da ce se igraci dici i da ce pokazati kvalitet i volju!
Bravo Fabio Q trenutno on i Tevez su u najboljoj formi, pozitivno me Fabio iznenadjuje!
Llorente treba vise igrati

Idemo dalje!
1946

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 02 okt 2013, 23:37

ramiral je napisao/la:Ma kakvo pakovanje Contea ljudi moji... poraz (ovo večeras je za mene ravno istom), mora doći pa bio plod loše igre ekipe ili jednostavno prejakog protivnika i on je sastavni dio svega toga.

Idemo dalje, neće Realu biti lahko protiv Juventusa.

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
ma ja :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 okt 2013, 23:39

Ma otkinut će Copenhagen i Galati bod, eto vidjet ćete, doći će to sve na svoje.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2013, 23:41

Conte je nama potreban (on je jedan od zaslužniji što se Juve vratio, tamo gdje mu je mjesto), samo da ne bude tvrdoglav može mi pisati ko god šta hoće, ali on je pokazao 100 puta do sad da je tvrdoglav kao magarac :mrgreen: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.