Pile87 svaka cast za stampu
Volim te Željo!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
koji si pacenik sa tim "gradskim"fczeljo je napisao/la:Baš hoću da kažem, elemenat koji me najviše oduševio je ta gradska atmosfera. Nije bila krkanska pijanka, već pravi gradski šmek.izzo je napisao/la:Proslava dostojna imena najveceg kluba u državi![]()
Ivica Osim, veeeeliki gospodin kao i sin mu, Smajlović takođe i ostali.
Kako je lijepo vidjeti da danas naš klub može na svojoj proslavi okupiti Ivicu Osima, Nikolu Nikića, Mišu Smajlovića, Boru Kontića, Seju Sexona, Refika Šabanadžovića, Branka Đurića, Muhameda Konjića, Zdenku Jelića, Envera Hadžiabdića...da dalje ne nabrajam. Jako sam ponosan na ovaj događaj, jer kad čovjek vidi na jednom mjestu sve te ljude koji su gradili Želju u svakom, ne samo sportskom smislu, može biti samo ponosan na tu veličinu.
Ima na ovoj večeri i političkih i nacionalnih i sportskih protivnika, ali kad je Željo u pitanju svi su skupa. Željo je ponovo pokazao da je daleko iznad mahalskih, nacionalnih, političkih,vjerskih i državnih torova. Željo je životna filozofija što Pile reče!
Nek nam je sa srećom i da ispunimo Grbavicu u subotu! Imamo -10 stepeni, -5 bodova, a ako Bog da, na ljeto +20 stepeni i bar +5 bodova.
idi kupaj se.FIFA/UEFA je napisao/la: koji si pacenik sa tim "gradskim"
sto se ogranicavas kao ljudsko bice?
da je ivica razbio casu od pod rekao bi vidi kralja... sine ne ogranicavaj se... bice i tebi i drugima lakse
I ja se evo sad pitam. Koji će mi taj belaj?Avanes je napisao/la:Sto se uopste trudis da mu objasnis?
dushy je napisao/la:Prvenstvo u subotu i nedjelju ce biti odgodeno, sve utakmice, nece se igrati, pomjerice se 16 kolo za sljedeci vikend, info iz prve ruke