FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
85
46%
3. Sredinu tabele
32
17%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 184

Mamba21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamba21 » 22 sep 2021, 22:38

11 igrača, igra već 4 ili 5 utakmica igra, 2 izmjene po utakmici.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 22 sep 2021, 22:38

SF6 je napisao/la:
22 sep 2021, 22:30
svrakino1921 je napisao/la:
22 sep 2021, 22:25
Dobro smo mi i prosli
Ko nas vodi
Ko nam igra
I naravno ko nam sudi
Peljto je naš. Bio pored mene na istoku protiv Veleža.

Igrači preloši, trener ništa bolji.
Ne bih volio da imamo jaču ekipu a da nas Ivković vodi, ovako meh...
Volio bih da dobije otkaz a da nas Mulalić preuzme.
Ma na kojem istoku si ti bio

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 sep 2021, 22:39

Protiv Leotara u nedjelju u 17h.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 22 sep 2021, 22:42

Cestitat ljudima dovidjenja prijatno.Ovaj Ivkovic veze nema sa vezom.Ljudi placu sto bekric nije igro protiv veleza?igro je sta je pokazo?prvi go je ofsajd 100% nisu ni oni tolki bauk kolko smo mi losi..Mulalica treba vratit.potreban je stilic i rama ovoj ekipi. :problem:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 22 sep 2021, 22:43

Biće teško protiv Leotara, imaju dvije pobjede vezane, mi bez desnog beka.. očajna forma ovih što stalno igraju. Mekić danas upropastio 4,5 polukontri i opet bolji od Hajdarevića

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 22 sep 2021, 22:43

Ako se ne pobjedi Leotar, mislim da ce sve otic u qrac, jos Radnik dobi Zrinjskog, Leotar dobro igra, Prijedor dosta opasan sa brzanerima ..

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 22 sep 2021, 22:44

Rama nikom nije potreban.. Mozda jedino da ga izdajemo za snimanje nekih raklama..
Pročepit će negdje.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 22 sep 2021, 22:45

Od Ivkovica sam ocekivao da ce vise forsirati mlade igrace. Da ce od nekog nesto novo izvuci i da ce Zeljo imati koga prodati. Aki sve sto covjrk uradi, uradi naopako. Sve on fino prica, kulturan i vidi se da je normalan covjek.
Ali sta da mu kazem, kad kaze da je dobar osjecaj u sarajevskom derbiju kojeh izgubis. Jebote osjecaj tvoj.
Od mladjih malo su sanse dobili Vrhovac, Malic, Subasic i to ljutom nevoljom jer nema ko drugi da udje.

Ivkovicu treba suditi po rezultatima koji su uzasni. Mladi igraci van rostera, od silnih pojacanja jedino Crncevic valja. Mislim da bi to bilo to. Sretno Tomo !

Naravno dio krivice nose mahalci, znate na koga mislim. I tu nema pomoci. Rak kluba igraci-navijaci.

Proci cemo valjda nekad kroz ovu krizu sto nam je Amar Osim priredio. Tri godine je dosao nakon Misketa, da srede klub. Oni su ga doveli pred gasnjem. Ostavio je rasulo u administraciji,klub bez mladih igraca,sponzora, uzasan roster na nivou 8-12 ekipe ove smijesne lige. Hvala svima koji su mu pomogli !!
Zadnja izmjena: timpramosavePla, dana/u 22 sep 2021, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 22 sep 2021, 22:45

Shodno (ne)kvalitetu sa kojim raspolažemo znalo se da su nam utakmice protiv Leotara i ova u kupu mnogo važnije od ove večeras.
Na žalost teško da smo danas mogli sa ovim polufudbalerima nešto više.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 sep 2021, 22:46

slika

tomo karinjosu mrtvi kad ti kloc Mujezinović odigra citavu tekmu koji horor za oči mati mila

zali boze navijaca koji vas prate levatine

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 sep 2021, 22:47

Imali smo dominaciju u prvom poluvremenu, šanse nismo iskoristili. Primili smo gol kojeg nismo smjeli. U nastavku se nismo najbolje snašli. Nažalost, taj drugi gol je odlučio utakmicu", rekao je Ivković i dodao je:

"Bio sam zadovoljan igrom ekipe, bez straha. Fali nam ta razlika u kvalitetu. Ima tu igrača koji mogu dati više, ali to ne čine".

O derbiju je rekao:

"Odličan je derbi, ovo su trenuci za koje živimo. Pravi derbi", rekao je Ivković.

Ovaj
Il je lud
Il se zayebaje sa nama
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Koja bolan sansa
Mustafa fulio komplet loptu
:urnebes:

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 22 sep 2021, 22:47

TheTruth34 je napisao/la:
22 sep 2021, 21:32
Steta,iz cistog ofsajda primamo,valjda preokrenemo u drugom,aako ne,nek se pozdravljaju sa Ivkovicem.
U prvom smo kao nesto i igrali,drugo je horor.Kaze trenercina dominirali u prvom sa osmijehom.Nadat se da je od sutra bivsi.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 sep 2021, 22:48

timpramosavePla je napisao/la:
22 sep 2021, 22:45
Od Ivkovica sam ocekivao da ce vise forsirati mlade igrace. Da ce od nekog nesto novo izvuci i da ce Zeljo imati koga prodati. Aki sve sto covjrk uradi, uradi naopako. Sve on fino prica, kulturan i vidi se da je normalan covjek.
Ali sta da mu kazem, kad kaze da je dobar osjecaj u sarajevskom derbiju kojeh izgubis. Jebote osjecaj tvoj.
Od mladjih malo su sanse dobili Vrhovac, Malic, Subasic i to ljutom nevoljom jer nema ko drugi da udje.

Ivkovicu treba suditi po rezultatima koji su uzasni. Mladi igraci van rostera, od silnih pojacanja jedino Crncevic valja. Mislim da bi to bilo to. Sretno Tomo !

Naravno dio krivice nose mahalci, znate na koga mislim. I tu nema pomoci.

Proci cemo valjda nekad kroz ovu krizu sto nam je Amar Osim priredio. Tri godine je dosao nakon Misketa, da srede klub. Oni su ga doveli pred gasnjem. Ostavio je rasulo u administraciji,klub bez mladih igraca,sponzora, uzasan roster na nivou 8-12 ekipe ove smijesne lige. Hvala svima koji su mu pomogli !!
Opet Amar. Godina 2075. Amar kriv. Nabroji frajer tri mlada igraca koja dobijaju sansu, pljuje po Amaru a ne zna jad jadni da sva tri potpisao Amar :rol: :rol: :rol:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 22 sep 2021, 22:48

Kad te razbije trećeligaš iz Srbije.
Kad amateri iz Ilijaša igraju sa tobom neriješeno.
Kad Bužim bolje od tebe igra.

Zar stvarno mislite da ćemo proći ovu prvu rundu kupa? Ko će gol zabiti? Koji igrač?

A za Leotar X je ko pobjeda
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 22 sep 2021, 22:48

Utakmica ko utakmica pobjedila je najlosija bolja ekipa.
Mi imamo skromnog trera, sa joa skromnijim igracima.
4.utakmice nismo gola dali i sada da nesto ocekujemo.
Luka nije lopte primio, i ono sto je primip nije imo kome proslijedit.
Losa smp ekipa.
Valjda izguramo do zime a onda se moramo igracki pojacat.
P.S. ja sam za vikend na Grbavici, a vi.
Idemo ih podrzati kakvi god da su nasi su

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 22 sep 2021, 22:49

Allaha vam jel vi momci mislite da kad bih doso Mulalic da bi on to kao sredio?
Pa kad smo imali „jak“ tim, tuzlaci nas tukli u kupu i izgubili Titulu!!
Kad gledam Talente poput Boje, odrona Subasica i penzionera Bekrica koji jedva hoda onda bgm nemoze pomoc ni Sir Alex Ferguson
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 sep 2021, 22:49

Standardno i očekivano, barem sa moje strane, pisao sam danas da su individualno jači od nas što je i presudilo večeras (Bodulov gol).

Generalno nismo loše stajali večeras do njihovog gola, ali onda nastane horor kada trebaš stisnuti i napasti nekoga. Da je onaj mahao ofsajd kao što je trebao kod gola kona ko zna kako bi se utakmica završila, ali helem nije sad to poenta.

Imali smo na 0-0 dvije odlične šanse, prvo Bojo umjesto da šuta loptu iz prve on je nešto smiruje i izblokiraju ga, onda kasnije Mustafi naprave šansu sa vrha šesnaesterca lopta u laganom pokretu, on nalijeće na nju (nikog ispred njega nema) dakle može birati u koju će je stranu poslati i on je pošalje na jug Manijacima.

I te dvije šanse su slika i prilika naše igre u ovoj sezoni, muku mučiš da nešto napraviš i onda to ne znaš realizovati.

Svaka nam je tekma haman ista i ne znam šta više pričati po pitanju naše igre.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 22 sep 2021, 22:51

plavousrcu je napisao/la:
22 sep 2021, 22:48
timpramosavePla je napisao/la:
22 sep 2021, 22:45

Naravno dio krivice nose mahalci, znate na koga mislim. I tu nema pomoci.

Opet Amar. Godina 2075. Amar kriv. Nabroji frajer tri mlada igraca koja dobijaju sansu, pljuje po Amaru a ne zna jad jadni da sva tri potpisao Amar :rol: :rol: :rol:
Realno uzasna tri igraca je potpisao. Covjek koji drzi klub kao taoc, svojim tuzbama. A i trenutno je na platnom spisku. On je ove sve igrace i potpisao, izizev Mekica i Crncevica. Fantastican posao.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 sep 2021, 22:52

Verum je napisao/la:
22 sep 2021, 22:36
I tako ja setam cuku, a kamata kaplje 😎
Ukopo nas je brkato qovno za 100i rodjendan. Sve su ovo posljedice kamatara i njegovi poltrona. DaBogda im zadnje bilo..

:evil: :evil: :puke:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 22 sep 2021, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 sep 2021, 22:52

Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca:
Sudija: Peljto Irfan (Sarajevo)
A1: Ibrišimbegović Senad (Travnik) | A2: Beljo Davor (Mostar)
Delegat: Gvozden Haris (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Mrković Rusmir (Sarajevo

Zar vi mislite da smo mogli gore nesto vise sa ovakvom klapom

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 34 gosta.