Odakle ces naručiti?Pogba je napisao/la:Naručujem ove, dosta je smeća iz naših prodavnica.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odakle ces naručiti?Pogba je napisao/la:Naručujem ove, dosta je smeća iz naših prodavnica.
http://www.scenepreston.com/31-nike-sb-footwear" onclick="window.open(this.href);return false;Dex je napisao/la:Pomozi i nama koji želimo Nike Stefan Janoski SB
Au, hvala na odgovoru. Umalo da uzmem neki proizvod.Neutral je napisao/la:Not orginal, barem sam 99% siguran.
http://shop.fcbayern.de/en/301/0/-fc-bayern-Clothes--/
Moram reći da izgledaju jako lijepo.
Inače jedan momak ima svoj šop gdje printa majice i trenerka, dukseve itd. Zalijepi i izgleda kao orginal i prodaje ih po 50km, trenerke po 90 itd. Na piku transakcije mu idu ludo
Ebay, za mjesec dana su ovdje iz USA, jedino sam skeptik oko brojeva, ako mi budu male, ima ovdje forumaša koji će ih kupiti.Narin je napisao/la: Odakle ces naručiti?
hanniz je napisao/la:
Ima li šta bolje od ovog?
Ako su u pitanju SB Janoski, onda to samo znači da su odlične jer se ne sjećam da je išta na ovom forumu pomirilo forumaše kao te tene.the scouser je napisao/la:Jes' lako na ovoj temi zavest jednoumlje, jedan postavi odjevni predmet/tene, drugi citira, treći kaže "jao kako je dobro" i onda svi to furaju. Pa mislim, wtf
hanniz je napisao/la:
Predobre su i ove.Dex je napisao/la:hanniz je napisao/la:
Imaju ove
Nije prvi, a ni drugi put da kolektivno ejakulira raja na isti odjevni predmet. Nekako infantilno ako mene pitaš. Al' eto, svakom svoje.Pogba je napisao/la:Ako su u pitanju SB Janoski, onda to samo znači da su odlične jer se ne sjećam da je išta na ovom forumu pomirilo forumaše kao te tene.the scouser je napisao/la:Jes' lako na ovoj temi zavest jednoumlje, jedan postavi odjevni predmet/tene, drugi citira, treći kaže "jao kako je dobro" i onda svi to furaju. Pa mislim, wtf
odo odma kad uhvatim vremena da kupim jedne ovakve. jednostavno su vrhNarin je napisao/la:Između tih i ovih :
Ja sam više naginjao ka ovim,ali one što sam ja postavio neki dan,a što je sada hanniz postavio,isto su odlične,možda čak i bolje za održavanje nego ove.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.