astra1922 je napisao/la:eto necemo puno ocekivat pa nek nas iznenadeznal neko kad ce mesi zaigrat
čim se oporavi

astra1922 je napisao/la:eto necemo puno ocekivat pa nek nas iznenadeznal neko kad ce mesi zaigrat
kad mu neko zasviraastra1922 je napisao/la:eto necemo puno ocekivat pa nek nas iznenadeznal neko kad ce mesi zaigrat
kako si samo opasan nemogu da vjerujem svaka cast uuuuuu pogledajte mene ja sam opasni svenseven je napisao/la:zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svojumirza_rd je napisao/la:hahaha drug nemoj dzabe tu prosipat citava tribina cast pojedincima i to je bilo samo u jednom trenutku a zasto niste skadirali kad su navijaci skandirali "hajmo cijeli stadion" tad niko nistaastra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima
greska da je njihova samo pogledaj ovo " onclick="window.open(this.href);return false; i nismo ukrali tako svi rade u BiH tu sto si ti postavio pjevaju Horde Zla Sarajevo " onclick="window.open(this.href);return false;Bosanski zmaj je napisao/la:Pohvala danas za navijace sa bacanjem papira u teren,konacno malo neke inovacije kod nasih navijaca.A vidim da ste ukrali i pjesmu od navijaca Boca Juniorsa, meni jedna od najomiljenijih navijackih,iako vec kopirate druge drago mi je da ste izabrali ovu pjesmu.
Evo i clip:
" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala jos samo da opravda te tvoje pohvale bilo bi super al nadam se da hoceTaRgEt_ je napisao/la:Cestitam na potpisu Gavarica dobili ste odlicnog igraca.
Vjeruj mi da hoce , igrac je tipa Rahimica ne vidi se na terenu nesto posebno ali protivnicke napade zaustavlja , pravi destruktivac dok nije ni los naprijed .Fatko je napisao/la:hvala jos samo da opravda te tvoje pohvale bilo bi super al nadam se da hoceTaRgEt_ je napisao/la:Cestitam na potpisu Gavarica dobili ste odlicnog igraca.
to vec koriste horde zla...Bosanski zmaj je napisao/la:Za Fatka:
Evo jedan moj prijedlog posto si vodja navijaca, tebi se obracam,bilo bi dobro da na stadion dovedete one trubace koji sviraju po gradu,da se dogovorite sa Upravom da oni imaju besplatan ulaz,napravili bi sjajnu atmosferu na stadionu,to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi.Inace navijanje je bilo bolje nego prije i samo tako nastavite.Ovu pjesmu najvise pjevaju navijaci Boce, a znam da ih mnogi kopiraju,pa tako da mi je drago da je i kod nas u Gradaccu dosla na red.
Ova pjesma bi bila idealna da se jos izvodi sa trubama:
Pa to sam i napisao : "to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi"omladinacmionica je napisao/la:to vec koriste horde zla...Bosanski zmaj je napisao/la:Za Fatka:
Evo jedan moj prijedlog posto si vodja navijaca, tebi se obracam,bilo bi dobro da na stadion dovedete one trubace koji sviraju po gradu,da se dogovorite sa Upravom da oni imaju besplatan ulaz,napravili bi sjajnu atmosferu na stadionu,to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi.Inace navijanje je bilo bolje nego prije i samo tako nastavite.Ovu pjesmu najvise pjevaju navijaci Boce, a znam da ih mnogi kopiraju,pa tako da mi je drago da je i kod nas u Gradaccu dosla na red.
Bosanski zmaj je napisao/la:Pa to sam i napisao : "to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi"omladinacmionica je napisao/la:to vec koriste horde zla...Bosanski zmaj je napisao/la:Za Fatka:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.