Brate ti si kralj,sto prisjedas na muku sinterovcima na njihovoj temi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ti imas tim? Ti ovdje dodjes samo kad Juventus igra. Da ih popljujes.Admir_Sa je napisao/la:Mom timu ovaj rezultat savršeno odgovara, al za razliku od vas neki ovde obraza imajuARMINX je napisao/la:Plakanje dozvoljeno, cak i pozeljno.Admir_Sa je napisao/la:Umjesto da se igra 10 na 10, ovima se daju neki dodatni životi i onda pričaju o nekoj dominaciji. I tako im je kroz istoriju....
I da ga je isključio bilo bi 10 vs 10 tako da to ne možemo tvrditi, gol smo dali iz prekida kao i vi, a i drugi haman autogol kao i vi.Bobadilla je napisao/la:Juventus okrenuo tekmu, svaka im čast na tome, vratiti se sa 1-2 u gostima nije mala stvar. Ali do toga ne bi vjerovatno ni došlo da je isključio Pjanića kao što je trebao. Ne mogu da vjerujem da niko od ovih objektivnih navijača Juventusa nije napisao da je Pjanić trebao biti isključen
Sretno u ligi europe,@Biscione, od srca.Pogba je napisao/la:Pa te postove što čitaš su klasični akcija-reakcija postovi. Evo ja prvi ne guštam već psujem kao kočijaš Allegriu za ovo včrs.Biscione je napisao/la:Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijačiMarvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
Psujem i ja. Najvise od svega mi je krivo sto nismo zabili bar dva komada iz ofsajda jer pazi lika, kaze "ovakve stvari" se nama dogodile sa Realom. Pazi mozga sta on poredi,neki faul Pjanica u kojoj minuti i kod kakvog rezultata,sa 3-0 na Bernabeu sa Realom,par sekundi prije kraja.Pogba je napisao/la:Pa te postove što čitaš su klasični akcija-reakcija postovi. Evo ja prvi ne guštam već psujem kao kočijaš Allegriu za ovo včrs.Biscione je napisao/la:Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijačiMarvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
A de mi reci jel moguce nedobiti ni zuti karton za ovo .. znam da je skrojz druga utakmicaBiscione je napisao/la:Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijačiMarvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
Rekao sam da je bio zuti.Bobadilla je napisao/la:Juventus okrenuo tekmu, svaka im čast na tome, vratiti se sa 1-2 u gostima nije mala stvar. Ali do toga ne bi vjerovatno ni došlo da je isključio Pjanića kao što je trebao. Ne mogu da vjerujem da niko od ovih objektivnih navijača Juventusa nije napisao da je Pjanić trebao biti isključen, po njima je to normalno. Ono ako nije zuti karton onda ja ne znam šta je, još dade zuti D'ambrosiju za prigovor
Pronadji zadnji komentar? Ja sam samo konstatovao istinu da je juventus poguran od strane sudije za čisto isključenje. Koji bi rez bio onda pitaj boga, al je ovo neoboriva činjenica koju većina simpatizera juventusa zaobilaziARMINX je napisao/la:
Ti imas tim? Ti ovdje dodjes samo kad Juventus igra. Da ih popljujes.
Nevezano za zadnji komentar, pratim tvoje pisanje godinama. I uvijek se svodi na isto. Popljuvati Juventus ma protiv koga igrali.Admir_Sa je napisao/la:Pronadji zadnji komentar? Ja sam samo konstatovao istinu da je juventus poguran od strane sudije za čisto isključenje. Koji bi rez bio onda pitaj boga, al je ovo neoboriva činjenica koju većina simpatizera juventusa zaobilaziARMINX je napisao/la:
bio je drugi zuti bez ikakve dileme. Gdje si inace kad sudije naprave kardinale greske kontra Juventusa. Izvuces se iz "rupe" svi znamo kada. Kad budes pravedan bice tek ozbiljno shvaćenAdmir_Sa je napisao/la:Pronadji zadnji komentar? Ja sam samo konstatovao istinu da je juventus poguran od strane sudije za čisto isključenje. Koji bi rez bio onda pitaj boga, al je ovo neoboriva činjenica koju većina simpatizera juventusa zaobilaziARMINX je napisao/la:
Kako god, nije vise vrijedno naseg vremena. Poz.Admir_Sa je napisao/la:Znaci ako sam napisao da je sudija pogurao juventus i svak živ vidio da je ono bilo za drugi žuti to je pljuvanje? Ovde u zadnje 2-3 godine nisam ostavio više od 10-15 komentara...
Pa kada su te situacije dosta rijetke...Nedved11 je napisao/la:bio je drugi zuti bez ikakve dileme. Gdje si inace kad sudije naprave kardinale greske kontra Juventusa. Izvuces se iz "rupe" svi znamo kada. Kad budes pravedan bice tek ozbiljno shvaćenAdmir_Sa je napisao/la:Pronadji zadnji komentar? Ja sam samo konstatovao istinu da je juventus poguran od strane sudije za čisto isključenje. Koji bi rez bio onda pitaj boga, al je ovo neoboriva činjenica koju većina simpatizera juventusa zaobilaziARMINX je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.