Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Yucca » 28 apr 2018, 23:26

Chinaglia@ :urnebes: :urnebes: :D :D :tokralju: :tokralju:

Brate ti si kralj,sto prisjedas na muku sinterovcima na njihovoj temi :lol: :lol: :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ARMINX
Kontakt:

Post Postao/la ARMINX » 28 apr 2018, 23:27

Admir_Sa je napisao/la:
ARMINX je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Umjesto da se igra 10 na 10, ovima se daju neki dodatni životi i onda pričaju o nekoj dominaciji. I tako im je kroz istoriju....
Plakanje dozvoljeno, cak i pozeljno.
Mom timu ovaj rezultat savršeno odgovara, al za razliku od vas neki ovde obraza imaju
Ti imas tim? Ti ovdje dodjes samo kad Juventus igra. Da ih popljujes. :)

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 28 apr 2018, 23:30

Juventus okrenuo tekmu, svaka im čast na tome, vratiti se sa 1-2 u gostima nije mala stvar. Ali do toga ne bi vjerovatno ni došlo da je isključio Pjanića kao što je trebao. Ne mogu da vjerujem da niko od ovih objektivnih navijača Juventusa nije napisao da je Pjanić trebao biti isključen, po njima je to normalno. Ono ako nije zuti karton onda ja ne znam šta je, još dade zuti D'ambrosiju za prigovor
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 apr 2018, 23:30

Nije moglo bolje :opaopa:
:opaopa:
1946

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 apr 2018, 23:33

Bobadilla je napisao/la:Juventus okrenuo tekmu, svaka im čast na tome, vratiti se sa 1-2 u gostima nije mala stvar. Ali do toga ne bi vjerovatno ni došlo da je isključio Pjanića kao što je trebao. Ne mogu da vjerujem da niko od ovih objektivnih navijača Juventusa nije napisao da je Pjanić trebao biti isključen
I da ga je isključio bilo bi 10 vs 10 tako da to ne možemo tvrditi, gol smo dali iz prekida kao i vi, a i drugi haman autogol kao i vi.
Ja bih mu dao drugi žuti, ne zato što je bio grub start pretjerano jer nije bilo namjere po meni, ali da zbog akumulacije 2 oštrija faula nakon kartona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 28 apr 2018, 23:34

Sutra repriza pa ce dat pjanketu drugi žuti,ja im reko :kafa:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 28 apr 2018, 23:35

Pogba je napisao/la:
Biscione je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijači
Pa te postove što čitaš su klasični akcija-reakcija postovi. Evo ja prvi ne guštam već psujem kao kočijaš Allegriu za ovo včrs.
Sretno u ligi europe,@Biscione, od srca. :thumbup:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 28 apr 2018, 23:36

Čist karton i za Pjanića, naravno, ali na kraju to nije presudilo, jer ništa nismo igrali. Juventus je bio na konocpima i igrač više se nije ni osjetio, samo je nekom ludom srećom uzeo...

Kako, ne znam, samo ne želim da izgubimo Scudetto na ovaj način kad smo ga držali jednom rukom i za mene lično ogroman bi bio. Ne razumijem ove kojima nije bitna titula.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 apr 2018, 23:37

Pogba je napisao/la:
Biscione je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijači
Pa te postove što čitaš su klasični akcija-reakcija postovi. Evo ja prvi ne guštam već psujem kao kočijaš Allegriu za ovo včrs.
Psujem i ja. Najvise od svega mi je krivo sto nismo zabili bar dva komada iz ofsajda jer pazi lika, kaze "ovakve stvari" se nama dogodile sa Realom. Pazi mozga sta on poredi,neki faul Pjanica u kojoj minuti i kod kakvog rezultata,sa 3-0 na Bernabeu sa Realom,par sekundi prije kraja. :clap:
Juventus je mudo od ekipe vec neko vrijeme i da su veceras izgubili bi bilo pravo ogledalo stanja u ekipi trenera koji je na celu liste odgovornih,poraz bi bio ok,klasika,imas protivnika na koljenima i umjesto da ga dokusuris ti skidas gace kazes "ajde sada malo ti". Ali eto udje neka luda lopta Cuadrada i Higuain koji je patetican igrac nekako ga zabije i Juventus odnese pobjedu. I ti genije krivis Orsata i Pjanica i sta ti ja znam. :lol:

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 28 apr 2018, 23:37

Biscione je napisao/la:
A de mi reci jel moguce nedobiti ni zuti karton za ovo .. znam da je skrojz druga utakmica

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 28 apr 2018, 23:41

Bobadilla je napisao/la:Juventus okrenuo tekmu, svaka im čast na tome, vratiti se sa 1-2 u gostima nije mala stvar. Ali do toga ne bi vjerovatno ni došlo da je isključio Pjanića kao što je trebao. Ne mogu da vjerujem da niko od ovih objektivnih navijača Juventusa nije napisao da je Pjanić trebao biti isključen, po njima je to normalno. Ono ako nije zuti karton onda ja ne znam šta je, još dade zuti D'ambrosiju za prigovor
Rekao sam da je bio zuti.
S tim da ja nisam objektivan u vezi Pjanica, tako da... :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 apr 2018, 23:41

Hvalim te Boze sto je Spaletti otisao iz Rome.Koliko nam je samo ovakvih tekmi usrao svojim izmjenama.

Da se nije i veceras preseravao barem bi bod uzeli.
Yebote Higuain zabi i jos jednom ubi Napulj u pojam.Sad ga mrze jos vise :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2018, 23:42

ARMINX je napisao/la:
Pronadji zadnji komentar? Ja sam samo konstatovao istinu da je juventus poguran od strane sudije za čisto isključenje. Koji bi rez bio onda pitaj boga, al je ovo neoboriva činjenica koju većina simpatizera juventusa zaobilazi
nema potpisa

ARMINX
Kontakt:

Post Postao/la ARMINX » 28 apr 2018, 23:45

Admir_Sa je napisao/la:
ARMINX je napisao/la:
Pronadji zadnji komentar? Ja sam samo konstatovao istinu da je juventus poguran od strane sudije za čisto isključenje. Koji bi rez bio onda pitaj boga, al je ovo neoboriva činjenica koju većina simpatizera juventusa zaobilazi
Nevezano za zadnji komentar, pratim tvoje pisanje godinama. I uvijek se svodi na isto. Popljuvati Juventus ma protiv koga igrali.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2018, 23:48

Znaci ako sam napisao da je sudija pogurao juventus i svak živ vidio da je ono bilo za drugi žuti to je pljuvanje? Ovde u zadnje 2-3 godine nisam ostavio više od 10-15 komentara...
nema potpisa

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 apr 2018, 23:49

kako pobogu nije presudilo, inter ih je stisnuo skoro čitavo drugo poluvrijeme i da su se izjednačile snage poslije crvenog kartona vjerujem da bi u najgorem slučaju izvukli bod, yebemu taj igrač više na terenu je neuporediva razlika koja je presudila na kraju.

ma ustvari možda bi isto završilo, sve je to šbbkbb, ali poenta je da je za ono trebao biti poslan u svlačionicu i da je to veliki propust sudije s obzirom na sve okolnosti.

milanski klubovi prema svemu sudeći opet puše LŠ :lolno:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 28 apr 2018, 23:50

Admir_Sa je napisao/la:
ARMINX je napisao/la:
bio je drugi zuti bez ikakve dileme. Gdje si inace kad sudije naprave kardinale greske kontra Juventusa. Izvuces se iz "rupe" svi znamo kada. Kad budes pravedan bice tek ozbiljno shvaćen
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ARMINX
Kontakt:

Post Postao/la ARMINX » 28 apr 2018, 23:51

Admir_Sa je napisao/la:Znaci ako sam napisao da je sudija pogurao juventus i svak živ vidio da je ono bilo za drugi žuti to je pljuvanje? Ovde u zadnje 2-3 godine nisam ostavio više od 10-15 komentara...
Kako god, nije vise vrijedno naseg vremena. Poz.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2018, 23:54

Nedved11 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
ARMINX je napisao/la:
bio je drugi zuti bez ikakve dileme. Gdje si inace kad sudije naprave kardinale greske kontra Juventusa. Izvuces se iz "rupe" svi znamo kada. Kad budes pravedan bice tek ozbiljno shvaćen
Pa kada su te situacije dosta rijetke...
nema potpisa

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 apr 2018, 23:56

Znači 20 postova je bilo koje mogu citirati: "Lopovi, gasi ligu, Orsato, VAR", itd, itd, nakon ovoga:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.