FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 29 nov 2009, 21:53

Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon :D :D :D
Još je i Barca pobjedila (da malo prcamo Jamesa), predivno.... Još samo da Boston pobjedi večeras. Triling za rođendan!!! 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 nov 2009, 21:55

vidi opet kolektivno svršavanje nakon samo jedne pobjede i to protiv strašne ekipe kao što je hanover. nakon ovoga polijetanja moglo bi doći do prisilnoga ateriranja u torinu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2009, 21:57

dr.adnan je napisao/la:Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon :D :D :D
Još je i Barca pobjedila (da malo prcamo Jamesa), predivno.... Još samo da Boston pobjedi večeras. Triling za rođendan!!! 8-)
Sretan rodjus. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dabogda kadionica bankrotirala zbog tebe. Valjda je poklon uredu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 nov 2009, 22:02

dr.adnan je napisao/la:Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon :D :D :D

Sretan rođendan.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2009, 22:06

Djesi doktore :D k'o da juce bi onaj tvoj tLinajesti geburstag. Opet cekas trecu ekipu, da ti se sve poklopi :P
Sve najbolje :) i ubuduce malo vise pisi, a manje kopiraj ;)

@bh hrvat
Zemljak, pa dje si ti? O kakvom to vrhuncu govoris :mrgreen: Svrsetak se zna, kol'ko dozvolimo, tol'ko ce trajati :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2009, 22:13

I jos..... Kako sam mogao zaboraviti. Boumjohann je novi Effenberg. ;) ;) ;) Momak je jednostavno zasluzio pocetnu postavu. Tako malo mu treba da toliko puno pokaze.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2009, 22:18

omerbavarac je napisao/la: @Geronimo: Brate jel se nesto odnosilo na mene????? Nesto sam veceras grohnuo, pa mi nesto neda da razmisljam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne kontam Omere, na sta mislis? Mislim da sam bio dovoljno jasan, prema kome sam upucivao post. 8-)

edit: zakasni ti omere :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2009, 22:22

geronimo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: @Geronimo: Brate jel se nesto odnosilo na mene????? Nesto sam veceras grohnuo, pa mi nesto neda da razmisljam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne kontam Omere, na sta mislis? Mislim da sam bio dovoljno jasan, prema kome sam upucivao post. 8-)

edit: zakasni ti omere :D
Heh, sorry, vidio sam poslije. Izbrisao sam pitanje...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne mozes postati, jer je prije tebe neko postao, a ti u medjuvremenu izmijenis post... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 nov 2009, 22:23

geronimo je napisao/la:
Djesi doktore :D k'o da juce bi onaj tvoj tLinajesti geburstag. Opet cekas trecu ekipu, da ti se sve poklopi :P
Sve najbolje :) i ubuduce malo vise pisi, a manje kopiraj ;)

@bh hrvat
Zemljak, pa dje si ti? O kakvom to vrhuncu govoris :mrgreen: Svrsetak se zna, kol'ko dozvolimo, tol'ko ce trajati :lol:

ne mogu komentirati utakmicu jer u to vrijeme bio engleski derbi,ali sudeći po ovome postalo je normalno za bayern da se pobjeda protiv hanovera ili kotbusa proglašava feštom. gdje su ona vremena kada su bavarci tukli mančester ili real. bojim se za njih da je to teški perfekat. ono dobronamjerna konstatacija

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 nov 2009, 22:26

Zbog ovog danasnjeg bogatog fudbalskog programa u najjacim ligama, zaboravio sam na ovu utakmicu. A valjda je to i razumljivo. :mrgreen:

Uuuuuu 0:3!!! :shock: Vidim euforija vlada i vec se upisuju bodovi u naredne tri utakmice. :mrgreen: Jel vas ona Ciganka sa teme Arsenala poducavala matematiku? :lol:

Aj cestitke! :D Malo veselja i ovdje nije na odmet.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 nov 2009, 22:31

Sretan Rođendan dr.Andane

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2009, 22:36

bh hrvat je napisao/la:
ne mogu komentirati utakmicu jer u to vrijeme bio engleski derbi,ali sudeći po ovome postalo je normalno za bayern da se pobjeda protiv hanovera ili kotbusa proglašava feštom. gdje su ona vremena kada su bavarci tukli mančester ili real. bojim se za njih da je to teški perfekat. ono dobronamjerna konstatacija
ma nije bas festa, nego nam ipak drago da uz dobru igru ostvare i dobar rezultat. nije samo tebi nejasno, zbog cega je Bayern tu gdje jeste. ali je razlika medju nama, sto mi prizeljkujemo futur prvi i futur drugi, a tebi drago sto mislis da je Bayo u perfektu.
u ona vremena kad smo gazili sve redom, pa i real i manu, internet mnogima nije bio dostupan :mrgreen:
eto malo i samokritike 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 nov 2009, 22:42

bojim se da od tog futura neće biti ništa pogotovo otkada je crveni rak došao na predsjedničku stolicu. njemu je vazniji debeli pozitivni konto na računu nego novosvojeni pehari u vitrini. teško vama kad vam je ola najbolji igrač

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 nov 2009, 22:51

Nema to veze, samo da ne propadne Bayern kao recimo BVB. Da jednostavno nestane par godina iz vrha Bundeslige. Šalu na stranu, polahko, vrijeme će ako Bog da pokazati najbolje.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2009, 22:58

bh hrvat je napisao/la:bojim se da od tog futura neće biti ništa pogotovo otkada je crveni rak došao na predsjedničku stolicu. njemu je vazniji debeli pozitivni konto na računu nego novosvojeni pehari u vitrini. teško vama kad vam je ola najbolji igrač
ma nije bas tako, Olic je doveden kao izvrsni jocker, sto on u biti i jeste. kad se vrate glavne uzdanice, vjeruj mi, da necemo toliko Ivicu spominjati ;)
ulijevi uspjesi i porazi su poznati svima, ne samo Bayernovim navijacima. ali neka je nama njega, sve sto radi, radi u troskoku :? tako da ce se rezultati viditi, kad-tad!

Tras - danke, danke :P
Vom Jäger zum Gejagten

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 30 nov 2009, 00:06

Drago mi je zbog vas....Vise bi vas opet volio vidjet u 1/8 finala nego Juventusa.. 8-) 8-)
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2009, 00:09

ajmo Van Gall pokori Torino i sve ti je oprosteno :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2009, 00:12

Dolaskom Ulija na mjesto predsjednika, dodje i rezultat. Kaiser je ocigledno bio uzrok losim rezultatima. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 00:15

HAhhaha, moguće, moguče.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 nov 2009, 00:30

Rz88 je napisao/la:Nema to veze, samo da ne propadne Bayern kao recimo BVB. Da jednostavno nestane par godina iz vrha Bundeslige. Šalu na stranu, polahko, vrijeme će ako Bog da pokazati najbolje.
Ma ne moze Bayern propasti , iako mi nebi bilo nimalo zao, malo je nerealno uopste pricati o tome. Mozda mogu imati par losih sezona i slicno, ali Bayern je uvijek Bayern. Pogotovo gledajuci Bundesligu u kojoj bukvalno svako moze pobjediti svakog i to "ladno" znaci da ni ova sezona nije gotova za Bavarce - daleko od toga, iako opet naglasavam ja bih volio da jeste :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.