Al gdje haha? Jedino sa neta naručiti,a na ovoj stranici čak nema ni broja mog od ovih tena,dok od onih drugih,tamnijih,ima broj.nate je napisao/la:odo odma kad uhvatim vremena da kupim jedne ovakve. jednostavno su vrh

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Al gdje haha? Jedino sa neta naručiti,a na ovoj stranici čak nema ni broja mog od ovih tena,dok od onih drugih,tamnijih,ima broj.nate je napisao/la:odo odma kad uhvatim vremena da kupim jedne ovakve. jednostavno su vrh
Devil ne nosi Stefan Janoski a jos manje mi se te patike svidjaju.Semsudin je napisao/la:Devilovo masloOtelo je napisao/la:Svaki put kad udjem na temu samo se Nike postavlja![]()
pa to sam i mislio. samo treab se raspitat i slicno. normalno da toga kod nas niakd nece bitNarin je napisao/la:Al gdje haha? Jedino sa neta naručiti,a na ovoj stranici čak nema ni broja mog od ovih tena,dok od onih drugih,tamnijih,ima broj.nate je napisao/la:odo odma kad uhvatim vremena da kupim jedne ovakve. jednostavno su vrh
Stefan ne nosi StefanaDevil je napisao/la: Devil ne nosi Stefan Janoski a jos manje mi se te patike svidjaju.
a **** te zivot,ko to kupuje ?Dex je napisao/la:Oko 200 km ja msm, al eto nisam siguran
Ne razumijem se ja u to buraz,sad cu ga na pik stavit odma hahaaDex je napisao/la:Vidiš da je Royales, znači Kate Middleton i tako te kraljice pi.c.ke materne![]()
Prvi put ti sigurno nece biti neki ugodjaj.Sve su dosta krute i moras ih pronosati par puta da se razgaze,prilagode tvom stopalu i onda,kao da imas tenkiće na nogama,nista ti vise ne smetaDevil je napisao/la:Danas prvi put u zivotu nosio Kanadjanke. Jbg stajao u snegu dva sata pa sam morao. I pravo da kazem nije mi neki ugodjaj.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 9 gostiju.