Ovo je tema F.K. Sarajevo i necu da ulazim ni u kakve nacionalne rasprave. Ja nisam ni Bošnjak, ni Hrvat, ni Srbin. Ja sam 100% Bosanac. A bosanac moze biti katolik, musliman, pravoslavac, jevrej itd. Hrvatom, Srbinom, Italijanom, Amerikancem.. mogu smatrat čovjeka koji je rođen u Hrvatskoj, Srbiji, Italiji pa sad primjera radi zivi u BiH. Ako tebi piše u ličnoj karti mjesto rođenja Široki Brijeg koji u BiH, a ti sebe nazivas pripadnikom druge nacije to je neki kompleks.Barney Stinson je napisao/la:moze jedno pitanje ako ja napisem da sam hrvat a ti napises da si bosnjak je li to nacionalizam... jer citajuci ove postove gdje god se napise rijec hrvat proglasava se nacionalizmomEnZo_85 je napisao/la:Ovaj gore "škripar" sto zeli da bude veći Hrvat nego Stjepan Mesić, a inače je Bosanac-Hercegovac htio to ili ne upravo je banovan s foruma sportsport.ba. Konacno je banovan s foruma, pa vi samo nastavite s tim nacionalizmom![]()
A sto se tice nacionalizma ako se spomene kao sto rece gore Hrvat, Bošnjak, Srbin ok, al ako na svaki mogući način i u svakom postu neko veliča drugu državu provocirajući ostale, onda je to širenje mrznje na ovom forumu, kao sto je ovaj banovani napisao Bog i Hrvati. Samim tim sto samo kod klubova većinom iz zapadne Hercgovine svaki klub ima predznak "hrvatski" dovoljno govori ko najvise provocira širi nacionalnu netrpeljivost. Ovo je tema
F.K Sarajevo i necu da pravim offtopic i zalazim dublje u politiku pozz svim dobronamjernim ljudima