AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Iduće kolo Juventus-Lazio i Milan-Napoli, eto šanse da uz pobjedu Juventusa i nas dodatno učvrstimo treću poziciju (naravno to sve pod uslovom da dobijemo sutra Torino i Bolognu u zaostaloj..).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
U očekivanju neke vijesti o mogućim pojačanjima ili barem o konačnoj prodaji Luiz Adriana dočekao sam bar jednu dobru vijest, da De Sciglio zbog povrede neće biti u timu sutra.
ma kakva titula ljudi dragi... 
pa čak i ako juve uspije zijaniti ovu sezonu (a lično mislim da neće, mada ko to može znati u januaru), roma ili napoli su ti koji će se okititi titulom, a ne milan... za nas će biti uspjeh nekako završiti u top 5 i obezbjediti evropsko takmičenje, sve ostalo je ravno čudu.
meni je i top 3 ravno čudu, a kamo li šta drugo...
pa čak i ako juve uspije zijaniti ovu sezonu (a lično mislim da neće, mada ko to može znati u januaru), roma ili napoli su ti koji će se okititi titulom, a ne milan... za nas će biti uspjeh nekako završiti u top 5 i obezbjediti evropsko takmičenje, sve ostalo je ravno čudu.
meni je i top 3 ravno čudu, a kamo li šta drugo...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E **** sadbadel62 je napisao/la:Juve izgubio, ja se još nadam tituli.
Sa obzirom na situaciju mislim da možemo učestvovati u borbi za TOP 5 ravnopravno, Liga prvaka bi bila zaista odličan rezultat, a titula je nerealna po svim parametrima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- senadrosoner
- Kontakt:
Daj Boze da se izbori i evropska liga,ako nesto ne rijese sad u prelaznom roku (a mislim da nece) ovaj tim nece imat' snage za top 5.
Ac.Milan 2001-2024!
- senadrosoner
- Kontakt:
Vezni red veceras
Pasalic-Loccateli-Bertolacci
Sta reci?
Jos nista ne radi se na dovodjenju pojacanja u januaru i dalje samo se o onom iz Evertona prica.
Pasalic-Loccateli-Bertolacci
Sta reci?
Jos nista ne radi se na dovodjenju pojacanja u januaru i dalje samo se o onom iz Evertona prica.
Ac.Milan 2001-2024!
- nextterrain
- Kontakt:
Možda je ovaj vezni red najbolji trenutno što Milan može ponuditi, plus-minus Kucka koji igra promjenjivo ove sezone i uopće nije toliko loš vezni red koliko mi ga ovdje predstavljamo, Pašalić i Loca su mladi igrači i uz to što su pokazali su dobri i mogu izrasti u WC igrače pogotovo Locatelli. Protiv Bertollacija apsolutno nemam ništa protiv možda nije ono što smo očekivali, ali vjerujem u njega i kao što je on izjavio da mu je Montella bio trener u Rominoj primaveri i da zna kako ga najbolje iskoristiti i to mu je zadnji voz u Milanu, ako ne može Montella neće nitko. Vrijeme će pokazati, mislim nisam ni ja zadovoljan ovim veznim redom, ali nećemo sad podcjenjivat momke koji ginu za svaku loptu ove sezonesenadrosoner je napisao/la:Vezni red veceras
Pasalic-Loccateli-Bertolacci![]()
Sta reci?
- IlProfessore
- Kontakt:
Samo neka Nianga na klupi 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Veceras abd da dobijemo, pa onda pada i Napoli.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Sranje ja na poslu ali moci cu bar zadnjih pola sata odgledati.
FM!
FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Ne znam za prognozu, ali po onom drugom poluvremenu u cetvrtak se vidjelo da smo bolja i kvalitetnija ekipa. Tako da ocekujem motivisanost i tri boda za prikljucak vrhu tabele. O prognozama za kraj sezone je mnogo rano, polako, samo nek oni nastave ovako gurati. Vise nego dobro za sad, maksimum od ove ekipe. Daj Boze nekog pojacanja ali.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Veceras Jack zabija dvaput, te Bacca, Suso i Loca po jedan
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
nema bodova :salut:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je jedna od onih utakmica kad ne znam šta očekivati.Torino su dobili ove sezone već dvaput, to je dokaz da ta ekipa nije jača od ovog Milana i da se sa njima može igrati, no, opet, radi se o ekipi koja ima kvalitet i može odigrati bilo kad iznad svojih mogućnosti i dobiti bilo koga u ligi.Samo da ne bude loša predstava kao protiv Genoe a sve ostalo je podnošljivo. Ali mislim da će ipak svi igrači datu 120% od sebe i onda im je teško šta i zamjeriti pa i u slučaju poraza.
Danas opet izuzetno mlad tim na terenu sa prosjekom od 24 godine. Što je opet fino za vidjeti.
Danas opet izuzetno mlad tim na terenu sa prosjekom od 24 godine. Što je opet fino za vidjeti.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 16 jan 2017, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
OFFICIAL: Luiz Adriano signs for Spartak Moscow
Sretno ljudino
Sretno ljudino
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrači Torina više igraju rukama nego nogama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sreće ove od gola jbt život. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.