Ma covjek je vise starac. Bezveze se najavljuje, nek uziva u penziji.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ovdje će se više žaliti ako se ne ode na pripreme u Španiju,nego za samim trenerom,koji i nije ništa pokazao
-
- Kontakt:
Nije bitan trener i spanija i bilo sta drugo , vec sto smo postali sinonim za šprdanje.
- dubioza144
- Kontakt:
Sad ne mozemo igrace privuc ni na fazon priprema u Spaniji
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma nije problem odlaska ove arapske ublehe, nego što smo mi kao klub cirkus. I to više nije sporadična, nego redovna pojava (Cerić). Postali smo jadan, bijedan, neozbiljan, diletantski klub. Izborit ćemo mi opstanak, ali zadugo nećemo biti neki faktor u najgoroj ligi Evrope. Pa ovo je gore nego kada smo bili druga savezna liga u SFRJ.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:40On nije skontao da nema neogranicen budzet i da se ovdje igra fudbal (kao i svugdje na svijetu), a ovdje je to poprilicni zajeban sport. Vjerovatno je mislio otpustiti i dovesti novih 15 igraca, taj dio nas klub nikada i sad nije mogao ispostovati.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:35Najjace je to da stvarno igraci glume trenere i igraju kako zele i hoce.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:30U klubu je sve naopako.
Uprava, navijaci, igraci, treneri uloge su pomjesane. Ovdje navijaci donose pare, uprava usmjerava, igraci su treneri..
Samo pogledaj izjave trenera (nasih) nismo ispostovali dogovora kako ce ispostovati kad igraju kako zele.
Ovo sad nam je karta za direktno putovanje u federalku.
I ni cim on nije zasluzio povjerenje, a ni to da se uradi.
Igraci rade sta hoce jer uprava i administracija kluba ne postoji. Sve ih raspustiti sto prije.
Meni ovo daje nadu da cemo ostati u ligi. Vjeruj brate da se ti i ja svadjamo na klupi ko je gori Basic ili Mulalic da bi osvojili vise bodova od ove ublehe. Hotic je za njega fudbal izmislio.
Živim za dan da se privatizujemo.
- MocMahale444
Neko ce pomisliti da se salis ali stvarno Demir je za ovog celavog brabonjka Spaleti.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:40On nije skontao da nema neogranicen budzet i da se ovdje igra fudbal (kao i svugdje na svijetu), a ovdje je to poprilicni zajeban sport. Vjerovatno je mislio otpustiti i dovesti novih 15 igraca, taj dio nas klub nikada i sad nije mogao ispostovati.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:35Najjace je to da stvarno igraci glume trenere i igraju kako zele i hoce.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:30U klubu je sve naopako.
Uprava, navijaci, igraci, treneri uloge su pomjesane. Ovdje navijaci donose pare, uprava usmjerava, igraci su treneri..
Samo pogledaj izjave trenera (nasih) nismo ispostovali dogovora kako ce ispostovati kad igraju kako zele.
Ovo sad nam je karta za direktno putovanje u federalku.
I ni cim on nije zasluzio povjerenje, a ni to da se uradi.
Igraci rade sta hoce jer uprava i administracija kluba ne postoji. Sve ih raspustiti sto prije.
Meni ovo daje nadu da cemo ostati u ligi. Vjeruj brate da se ti i ja svadjamo na klupi ko je gori Basic ili Mulalic da bi osvojili vise bodova od ove ublehe. Hotic je za njega fudbal izmislio.
Arapska goFna kako ne kontate te levate lopove monstrume nanulicu im yebem, bahata goFna pa odmah sam vam rekao za levate.
Na sve to dodas ove nase NEHLJEBOVICE pisi propalo.
Nek nam je dragi Allah na pomoci, inace dok ne ode pomocni a mi u federalku ovo se nece smiriti.
Savez, nasi nehljebovici i pomocni. Eh to je problem Boga mi.
Sad ce se namjerno pustiti prica amar vs senad (nigdje veze) dok se odugovlaci s vremenom da ostanemo donji i uzmu taj yebeni pomocni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Panatanaikos
Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb

Prodat ćemo se mi za 1 KM kako je krenulo, kao one propale firme…
Gasi ovo,nema vise smisla.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- dubioza144
- Kontakt:
Bazdarevicu vrijeme jee
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Mozda ugovor ostane vazeci sa Arapima. Ne vidim da su druge timove vezali svojim trenerima..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovi će nas ugasiti za sva vremena.
Kakva Uprava, kakav sportski direktor, kakva skupština i na kraju, kakvi fudbaleri..
Da vas je najveći dušman sastavljao, ne bi vas bolje sklopio.
Yebem li vam majke redom.
Kakva Uprava, kakav sportski direktor, kakva skupština i na kraju, kakvi fudbaleri..
Da vas je najveći dušman sastavljao, ne bi vas bolje sklopio.
Yebem li vam majke redom.
-
- Kontakt:
Arapi ostaju
-
- Kontakt:
Pa svi koji su se ispišali po njemu i njegovom arapskom fudbalskom znanju su ovdje sikanirani i usutkivani, ali eto kada je vec ovdje i obavezao se na nesto ne moze otici preko maila nakon pet utakmica i par igraca koje je otjerao, tuzio bih ja ovo arapsko govvno pa da vidimo ondalet3 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:41A taj famozni fond ko biva bio dosao i spustio sidroperodeformero je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:35Cuj poslao mail da ne dolazi, Rustemovic uzeo stvari i rekao da nece vise da igra, pa imaju li ovi ljudi neke ugovore, obaveze, nesto?! Znaci li ovo da i taj famozni fond dize sidro i odlazi![]()
I cemu ovoliko negodovanje ? jbt ko da je Guardiola otisao, pa je sad neki crnjakotisao lik koji je u 4 utakmice uzeo 1 bod i to golom Selimovica u 94 minuti.
Svi alarmi su trebali davno biti upaljeni, ali mi se cini da je kasno i da se iz ovog necemo izvuci narednih 10 godina.
- dubioza144
- Kontakt:
Sad kad legnu pare od Amira Evrope, Bekric sef struke pripreme u Konjicu 

Sve tjerati,samo nam Bekrica nedirajte
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Neću da budem prost, ali kako je moguće da smo ovako nisko pali u pm…
Treba biti pozitivan u ovim teškim vremenima, kako stvari stoje i iduće sezone nećemo igrati sa Slobodom, šućur Allahu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.