FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 20 nov 2014, 22:01

emirzlaTu je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Bujrum, samo se javi na vrijeme za kontakt. Svaki dobronamjeran gost ce se osjecati kao kod kuce. ;)

Tacno tako .... kad mozemo repku gledati i navijati zajedno , zasto nebi popili pivu , na stranu sportski rivalitet , nekada treba ruku na srce i priznati da su se pitari prvi pobunili kad smo ispali iz lige na onaj nacin , kad su se nasi vracali iz rodoca sa kombijem , sreli su dva busa pitara koji su ni manje ni vise ponudili fukare pivom ..... a onako mnogo brojniji mogli su pregaziti nase momke !!!

Te informacije malo ko zna , ali 100% su istina .... jednostavno ne treba uvijek biti negativac , treba nekada vidjeti stvari sa vedrije strane .

Ja imam rodjake teske pitare , bili su na gostovanje u njemackoj , vec sam ih pozvao da mi budu gosti .... momci koji postuju i vole tuzlu , a iskreno simpatisu slobodu !!!
Naravno,mala smo mi zemlja da se mrzimo ovoliko medjusobno...treba gradit dobre relacije,i uvjeren sam da ce nam uzvratit gostoprimstvo na Kosevu...
Upravo tako, i njihova uprava je izasla u susret nasem Azmiru, sa namjerom da Slobodu vratimo gdje joj je mjesto, Pitari su sami prozivali Strumfove da su pickice zbog prodaje utakmice, ali i nekako mi je uvijek Sarajevo bilo draze od tima sa Sugavice. Jos mnogo toma mi mozemo nauciti od njihove uprave i navijaca, realno.
Ljudi smo, sportsko rivalstvo na jednu stranu, ali ono ljudsko treba da preovlada. Ako sve ispadne kako zelimo sa nasom Upravom, za godinu-dvije mozda cemo s' pravom ici masovno na Kosevo i boriti se za bodove i sami vrh tabele, a tada zelim uzdignute glave i bez straha otici tamo i navijati za svoj klub, kao sto je to slucaj sa Celikom.

Sretno i jednima i drugima u nedjelju. Kao sto Staragarda rece: neka pobijedi losiji :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2014, 22:46

RUDARSKA2 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Bujrum, samo se javi na vrijeme za kontakt. Svaki dobronamjeran gost ce se osjecati kao kod kuce. ;)

Tacno tako .... kad mozemo repku gledati i navijati zajedno , zasto nebi popili pivu , na stranu sportski rivalitet , nekada treba ruku na srce i priznati da su se pitari prvi pobunili kad smo ispali iz lige na onaj nacin , kad su se nasi vracali iz rodoca sa kombijem , sreli su dva busa pitara koji su ni manje ni vise ponudili fukare pivom ..... a onako mnogo brojniji mogli su pregaziti nase momke !!!

Te informacije malo ko zna , ali 100% su istina .... jednostavno ne treba uvijek biti negativac , treba nekada vidjeti stvari sa vedrije strane .

Ja imam rodjake teske pitare , bili su na gostovanje u njemackoj , vec sam ih pozvao da mi budu gosti .... momci koji postuju i vole tuzlu , a iskreno simpatisu slobodu !!!
Svakako brate slazem se..samo eto kao sto.kazes malo ko zna to...svaka im cast na tome..ali to je uglavnom tako kod ljudi koji odu na gostovanja, koji razumiju navijacku furku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 21 nov 2014, 00:01

ajde ne pricajte gluposti......u namjeri da ispadnete pametni pricate 95 % stvari izmisljenih...... prica rekla -kazala......

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 nov 2014, 01:09

KrojcicaHills je napisao/la:ajde ne pricajte gluposti......u namjeri da ispadnete pametni pricate 95 % stvari izmisljenih...... prica rekla -kazala......
stari ti tacno kad ne znas sta bi napisao , udaris po negativi nekoj .... ovo gore napisao su cinjenice , ne znam zasto bezati od toga ???

ovo sto se navijaca tice je istina milion posto a ne REKLA - KAZALA . a sto se tice odnosa klubova predsenik sarajeva ovaj Selimovic je prvi kritikovao ekipe koja su na namjestile ipadanje , branio nas argumentima na svim televizijama i u avazu .... portalima .

odnosi ce uvijek biti naruseni izmedju navijackih grupa , manje vise izmedju svih grupa su naruseni i tu nema pun lizanja .... ali ja kazem normalnog , iskrenog navijaca sarajeva , ne mrzim n najmanje !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 nov 2014, 01:36

bilo bi lijepo jednom napraviti zaokret,gledati u buducnost,i ostaviti se proslosti od koje nema fajde,nama pogotovo.
izgraditi jedan normalan odnos,kako medju klubovima,tako i na tribini.nemora se niko ba grliti i sliniti,ali jedan korektan odnos je moguc..
ako je istina ono sto se sprekulise iza zavjese duet selimovic-ibrakovic i husic vec uveliko spremaju saradnju izmedju klubova..ukoliko ostane na celu slobode,a sve su prilike da hoce,put tusnja bi na polusezoni trebalo krenuti nekoliko igraca sarajeva,medju kojima su bekic i stoper mitrevski..o tome ce uveliko zavisiti i prelazni rok pitara.
jaka sloboda,u cilju je prije svega nama,akobogda da se rijese neke stvari do ljeta,sledece godine bio bi to sudar dvije igracki,i finansijski,najjace ekipe u drzavi,i najposjecenije utakmice...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 21 nov 2014, 02:28

wienultras je napisao/la:bilo bi lijepo jednom napraviti zaokret,gledati u buducnost,i ostaviti se proslosti od koje nema fajde,nama pogotovo.
izgraditi jedan normalan odnos,kako medju klubovima,tako i na tribini.nemora se niko ba grliti i sliniti,ali jedan korektan odnos je moguc..
ako je istina ono sto se sprekulise iza zavjese duet selimovic-ibrakovic i husic vec uveliko spremaju saradnju izmedju klubova..ukoliko ostane na celu slobode,a sve su prilike da hoce,put tusnja bi na polusezoni trebalo krenuti nekoliko igraca sarajeva,medju kojima su bekic i stoper mitrevski..o tome ce uveliko zavisiti i prelazni rok pitara.
jaka sloboda,u cilju je prije svega nama,akobogda da se rijese neke stvari do ljeta,sledece godine bio bi to sudar dvije igracki,i finansijski,najjace ekipe u drzavi,i najposjecenije utakmice...
Ako će ići na posudbu u Slobodu pod uslovom da ne igraju utakmice protiv FKS, onda može! :mrgreen:

I svaka čast tom Husiću ako se tako bori da klub stane na noge! :thumbup: Naravno da takvu priču treba podržati svaki normalan čovjek, kamo li navijač, samo naprijed! :thumbup:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 nov 2014, 10:11

Posto su culi da je polovini igraca noga na polusezoni oni ce se potruditi kao nikad u zivotu kako bi ih mozda neko uzeo za proljece...
Padati ce golovi ko na traci, kosarkaski rezultat uz pobjedu Slobode...
Eto sad...
& $ ?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 nov 2014, 11:38

Da li je moguće da nema snimka press konferencije? :facepalm: Ibretim se već 15 minuta, vidim da su neki portali već objavili ponešto sa press konf. a snimka nema ni na mapi. :damn:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 21 nov 2014, 12:15

Pošto će igrati Mićo od početka, očekujem da konačno damo taj hebeni go da mu hebem sve ( mislim golu) :mrgreen:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 nov 2014, 12:32

NKMramor je napisao/la:Da li je moguće da nema snimka press konferencije? :facepalm: Ibretim se već 15 minuta, vidim da su neki portali već objavili ponešto sa press konf. a snimka nema ni na mapi. :damn:
O tome ti ja govorim, domaci mediji su nam k'o dlake. Od toliko njih, kojima sam poslao mail, niti jedan se nije udostojio da odgovorio, nebitno sta i kako.
Ali doci ce vrijeme kada ce i njima trebati neki vid podrske ili pomoci, kako bih im odbrusio i nagovorio se, uhh.

Ne razumijem samo kako ona RTV7 nista ne pokusava, obzirom da su se nametali za vrijeme Cire i pratili gostujuce tekme uzivo putem radija, ubirali simpatije i stali na tome. A mogli su daleko vise se eksponirati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 nov 2014, 13:01

Ma ..bo medije bez volje da rade nešto. Više volje imam ja za te neke stvari nego osobe kojima je eto to u opisu posla i koje su plaćene za to. Za takve postoji jedan lijep termin: džabahljebaroši! :salut:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 nov 2014, 13:37

kakve to sastanke odrzavaju iz bivseg vrha grupe. hoce Azmira da sjebu, kao frajer se kladio na poraze Slobode zadnje utakmice :lol: hoce da ga istuku kad dodje :urnebes:
Sloboda Tuzla

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 nov 2014, 13:49

:lol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2014, 14:49

fukaratz je napisao/la:kakve to sastanke odrzavaju iz bivseg vrha grupe. hoce Azmira da sjebu, kao frajer se kladio na poraze Slobode zadnje utakmice :lol: hoce da ga istuku kad dodje :urnebes:
Zalosno u PM,cudna je ova Tuzla :shock: :shock: :shock:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 21 nov 2014, 15:09

Ja navijam za Slobodu četrdeset godina i idem na utakmice,ovo ako se desi nikad više neću otići na utakmicu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 nov 2014, 15:11

Banujem se sam na odredjeno vrijeme. Sta sve ovdje neces procitati. :lolno:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 nov 2014, 15:13

fukaratz je napisao/la:kakve to sastanke odrzavaju iz bivseg vrha grupe. hoce Azmira da sjebu, kao frajer se kladio na poraze Slobode zadnje utakmice :lol: hoce da ga istuku kad dodje :urnebes:
Izgleda ti momci kao i oni iz onog kafica nisu upuceni ko su sve Azmirovi prijatelji, mnogo se bre zajebaju :D. Pored toga sto covjek sve to zna i ko mu sve podmecei i ko to sve finansira, covjek je stalozen.....svaka mu cast.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 nov 2014, 15:19

Probisvjet je napisao/la:Banujem se sam na odredjeno vrijeme. Sta sve ovdje neces procitati. :lolno:
To od tebe ne ocekujem....ipak si ti glas razuma. Da li treba na ovoj temi dozvoliti da preovladava glas iz onog kafica i par p(l)acenika koji bi da prave s.r.a.n.j.a na Sjeveru.
🔴⚫️

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 21 nov 2014, 15:33

Pozdrav momci jel mi može neko napisati prezimena igrača na koje sutra ne računate. :wave:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 nov 2014, 15:38

Garfield je napisao/la:Pozdrav momci jel mi može neko napisati prezimena igrača na koje sutra ne računate. :wave:

Prijatelju nema na koga da racunamo, jer ili su povrijeđeni ili usrani. Kako cujem mogao bi nam mali Skulic zaigrati od pocetka u vrhu napada i drago mi je . :clap:

P.S Svaki navijac Sarajeva sto se mene tice dobro dosao ako hoce pivu da popijemo i slicno stojim na raspolaganju uvijek , kao sto rece treba stati i zaokret malo napraviti sa ljudima koji su to zasluzili.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.