aqarius je napisao/la:bilo je tu elemenata za penal,ali mene nervira što čelik kada krene u napad,probiju bok ili sredinu i tip trči sam 30 metar i dođe do kaznenog a čitav tim Čelika ostao na svojoj polovini,niko i ne pomišlja da krene napred,gledaju u čovjeka ko telad,pa hebo te fudbal..pa ne kontam kako kontaš dati gol...formacija Čelika 8-2-1
Raonffa je napisao/la:Da ga nije povukao ovaj bi primio loptu i u najgorem slučaju uputio šut prema golu da ne kažem da bi je namjestio onom saigraču koji je bio okrenut prema golu da je pospremi u mrežu, po meni penal više jeste nego što nije.
Nije loša tekma sve u svemu.
Naravno da će navijačima Čelika smetati penal, kao i navijačima bilo kojeg kluba, nikad niko nije priznao da je bio penal
Tužna je situacija, ali sigurno vas niko iz Saveza ne "ukopava", riješit ćete i vi dugove kao što su učinili i Sarajevo i Sloboda.
Utakmica korektna, igra se oprezno, vidi se da Čelik jednostavno nije uigran, teško je po spremnosti porediti domaćina koji se okupio prije 15 dana i goste koji su to učinili prije 45. Kao što Spaho kaže: "Kako sezona prolazi, možemo očekivati sve bolji i bolji Čelik"