Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Ja bih njega najviše volio vidjeti u Bundesligi, neki solidan bundesligaš gdje će se odmah nametnuti i onda lagano razvijati, ako se pokaže onda neka ide u neki top klub, tek je nedavno napunio 22 godine, da za tri-četiri godine napravi vrhunski transfer neće mu biti kasno, nešto kao što je Pjanić uradio.
On mene po pokretima na terenu i toj nekoj motorici strašno podsjeća na Seju Salihovića (nisu isti tip igrača, niti ista pozicija, al' nebitno) koji je uvijek onako djelovao ne baš brzo al' je godinama igrao u Bundesligi na krilu, beku (nekada i u veznom redu), napravio odličnu karijeru, postao legenda jednog stabilnog bundesligaša, super karijera uglavnom.
Btw u startnoj postavi je protiv Gorice danas.
On mene po pokretima na terenu i toj nekoj motorici strašno podsjeća na Seju Salihovića (nisu isti tip igrača, niti ista pozicija, al' nebitno) koji je uvijek onako djelovao ne baš brzo al' je godinama igrao u Bundesligi na krilu, beku (nekada i u veznom redu), napravio odličnu karijeru, postao legenda jednog stabilnog bundesligaša, super karijera uglavnom.
Btw u startnoj postavi je protiv Gorice danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Opet masio ogromnu priliku protiv Gorice
Evo asistencija za igrača nad kojim je napravljen penal, u rupe mišovi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Menadžer Marko Naletilić zagonetan
Gojak je podbacio u Lisabonu, koliko to može utjecati na cijenu?
- Gojak će napraviti dobar transfer. E sad, neće to utjecati jer svakome se dogodi da odigra loše. Znam da Gojaka prate, puno je pokazao.
Golman Benfice brani i za Grčku ali Gojak vjerovatno neće dobiti minutažu da još jednom promaši protiv njega.
Osveti ga Pjanić ovom golmanu sa 30 metara 

Nema ga danas ni u protokolu u finalu kupa protiv Rijeke, valjda se oporavi do reprezentativnog okupljanja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- ArtVandelay
- Kontakt:
Betis, Lille, Schalke ili Werder Bremen. Gdje ce ova momcina, pitanje je sad?
Cijena: 15 miliona eura.

Cijena: 15 miliona eura.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Bundesliga idealna sredina za Amera
- ArtVandelay
- Kontakt:
Tekashi je napisao/la:Bundesliga idealna sredina za Amera
Werder ili Schalke?

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Werder. Schalke je krcat dobrim igracima i tesko da ce igrati u prvoj postavi.ArtVandelay je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Bundesliga idealna sredina za Amera
Werder ili Schalke?
zar bi bilo koji od 4 navedena kluba, igraca platio 15 miliona i onda ga drzao na klupi, sumnjam.
Tesko da ce ijedan od ova 4 izdvojiti 15 miliona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Werder ima dobre igrače u veznom redu, Schalke u veznom redu ima hrpu drvosječa i tu bi Gojak mogao doći do izražaja.
zato i kazem ali kada bi vec neko od njih platio toliko, sansu za igru bi sigurno imao.emir79 je napisao/la:Tesko da ce ijedan od ova 4 izdvojiti 15 miliona.
To je to, jer je 15 miliona veliki novac za ove klubove.babino je napisao/la:zato i kazem ali kada bi vec neko od njih platio toliko, sansu za igru bi sigurno imao.emir79 je napisao/la:Tesko da ce ijedan od ova 4 izdvojiti 15 miliona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Ponos Torina
- Kontakt:
Lille i Betis bi bili idealni u roku od 2 godine bi otisao negdje drugo za velike pare,naravo ukoliko bude zapeo i dobro radio..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Na kraju ce otici u Istanbul
Ako zaigra protiv Italijana barem neće dozvoliti da ga tuku već će on nih. To još samo za Bešića vrijedi od naših veznih igrača.