Mi imamo svercersko dno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sve su kriminalci ali hajmo se sada praviti da je Elvedin Begic bolji od Vice bio i da nije mahno 550 hiljada od karata i par miliona na aerodromu.invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:08
Ljudi ovdje govore lose za sda balije, a sve da ne bi ko sta lose reko o cetniku vicu...brane ga zivotom
Treba Kabirija postaviti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:03Bilo je to i prije samo sada Osimov kruzni sistem dosao do Srbina.
Prije se nije primjecivalo jer je Ciro napravio tim za buducnost pa niko nije obracao paznju jer su dobro igrali.
Baš sam zbog ovoga i pitao da li se prenose kartoni na baraž jer mi nije jasno zašto nije uradio baš to što si napisao.
Ako ne dobiju protiv Slovacke, dobit ce u prvoj utakmici baraza i onda ih nemas u finalu ako prodjes.
Brane ga životom jer su mu oni sada koalicioni partneri, baš kao što trojkaški botovi brane Dodika i Čovića, a pljuju po Komšiću, tako i ovdje na sportskom forumu imamo plaćenike koji botuju za chetalje Vicu i Savu. Uhodana je to mašinerija dušmana i državnih neprijatelja čiji je krajnji cilj da potpuno obesmisle ovu državu i da nam potpuno ogade ovu reprezentaciju!invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:08galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:06Slažem se! Što je najgore, više se ne nerviram, potpuno mi je svejedno kako ćemo odigrati taj baraž! Kult reprezentacije je potpuno uništen!tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:03
Bilo je to i prije samo sada Osimov kruzni sistem dosao do Srbina.
Prije se nije primjecivalo jer je Ciro napravio tim za buducnost pa niko nije obracao paznju jer su dobro igrali.
Ljudi ovdje govore lose za sda balije, a sve da ne bi ko sta lose reko o cetniku vicu...brane ga zivotom
Covjek je dobar u prici i naplati clanarina.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:07Doganu dati reprezentaciju da vidimo strucnjaka. Cuj nije problem trcanje.![]()
Zato trebas podrzat Vicka i ovaj kadar u savezu sa Durakovicem i slicnim. Nema izgovora da te Luksemburg nakanta pa makar iz nase lige igraci igrali,samo trazite nekakve razloge a znamo ko je krivtuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:15Sve su kriminalci ali hajmo se sada praviti da je Elvedin Begic bolji od Vice bio i da nije mahno 550 hiljada od karata i par miliona na aerodromu.invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:08
Sreca eto samo mu sto je imao Dzeku od 28 godina, Ibisevica, Misimovica, Pjanica od 22 godin, Begovica, Rahimica.. pa malo dobri rezultati i sve ekstra.
Isto kao Sloboda kad pobjedi tri utakmice pa zaborave ljudi da nisu placene 3 plate. To je nas mentalitet.
Ovo je totalno glupa odluka. Nadam se samo da je nenamjerna.Wanderson je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:20Ako ne dobiju protiv Slovacke, dobit ce u prvoj utakmici baraza i onda ih nemas u finalu ako prodjes.
To dovoljno govori o selektoru i strucnom stabu.
Kako se čini lik je obični šupljator. Fare je bolje odigrao sa Portugalom u gostima.
Kako je najlakse pobjediti? da se protivnik preda?..ne nego da ga uvjeris da se nema za sta borit...slomise se radeci to...al neka im ceracemo se jos, predaje nema pa makar sam stajaogalia95 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:22Brane ga životom jer su mu oni sada koalicioni partneri, baš kao što trojkaški botovi brane Dodika i Čovića, a pljuju po Komšiću, tako i ovdje na sportskom forumu imamo plaćenike koji botuju za chetalje Vicu i Savu. Uhodana je to mašinerija dušmana i državnih neprijatelja čiji je krajnji cilj da potpuno obesmisle ovu državu i da nam potpuno ogade ovu reprezentaciju!invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:08