Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Iskreno ovaj potez mi nije jasan,nije mi logican a i ne svidja mi se.
Alania na celu sa Gazzevim kao predsednikom jeste ambiciozno krenula u projekat,ali dozivela je kolaps samim cinom da je na trenersku klupu stavljen sin Valery Gazzeva,Vladimir.Ocajno vodjenje ekipe,istina satrali su Tereka na pocetku sezone ali ostalo je sve bilo veoma vlako.Pokusalo se sa smenom Vladimira te je na klupu seo Valery pa obavlja dve funkcije ali je u 4 meca koliko je bio na klupi od dolaska doziveo tri poraza i neresen rezultat.Istina bila su to tri vrlo teska meca Rubin kuci,Terek gost,Lokomotiv kuci i na kraju Kuban gost gde je i uzeo bod.Sada sledi Rostov kuci i verujem da je to prva pobeda Alanie nakon duzeg vremena.
Ognjen je po meni pogresio u par stvari.Prva je ozbiljnost kluba.Krasnodar je finansijski mnogo stabilnija ekipa,vrlo ambiciozna i koja uz malo ulaganja zeli da napravi uspeh.Po meni ide to u dobrom pravcu.Sredina tabele,samo 4 boda od Spartaka koji je na mestu koje vodi u Evropu,vrlo zdrava atmosfera u ekipi i sto je najvaznije dosta skladna ekipa.Nema tu nekih velikih imena koje se izdvajaju kao prve zvezde u ekipi,a opet timski fenomenalni.Ko je gledao pre par kola mec protiv Tereka kuci kada su ih dobili 3:0 zna o cemu pricam,ili pre toga sam ih gledao protiv Dynama kuci 2:0 su dobili.Wanderson,Joazinho,Tubic,Andjelkovic,Drincic...
Druga stvar je sto Alania ni izbliza ne radi ono sto prica.Mislim da sam negde citao i da su finansijski na klackalici i da Gazzaev nije ipak toliko sposoban predsednik kao sto je trener i da bi mogli uskoro da puknu,par igraca papreno placaju i da ako ispadnu u drugu ligu njih nema.Kasne pet bodova za Samarom koja je prva iznad crte,vrlo dostizno sa ekipom koju imaju i ostvarljivo ali pitanje je kazem koliko ce uspeti da izdrze,da li ce Gazzaev sam moci da prati funkciju predsednika i trenera.
Izuzetno me zanima umesto koga ce Vranjes da igra sada.Na desnom beku je kapiten kluba Tsarikaev,tu je i Khozin koji iako defanzivac ima sjajnu ofanzivu,a na stoperima ima par igraca kojim i Vladimir i Valery izuzetno veruju.Oginjen bi po kvalitetu trebao tu da ide ali videcemo.Njemu sretno,neka nam pokaze da gresimo po pitanju njegovog izbora ali moglo se i vrlo laksim putem stici do boljeg kluba.
Alania na celu sa Gazzevim kao predsednikom jeste ambiciozno krenula u projekat,ali dozivela je kolaps samim cinom da je na trenersku klupu stavljen sin Valery Gazzeva,Vladimir.Ocajno vodjenje ekipe,istina satrali su Tereka na pocetku sezone ali ostalo je sve bilo veoma vlako.Pokusalo se sa smenom Vladimira te je na klupu seo Valery pa obavlja dve funkcije ali je u 4 meca koliko je bio na klupi od dolaska doziveo tri poraza i neresen rezultat.Istina bila su to tri vrlo teska meca Rubin kuci,Terek gost,Lokomotiv kuci i na kraju Kuban gost gde je i uzeo bod.Sada sledi Rostov kuci i verujem da je to prva pobeda Alanie nakon duzeg vremena.
Ognjen je po meni pogresio u par stvari.Prva je ozbiljnost kluba.Krasnodar je finansijski mnogo stabilnija ekipa,vrlo ambiciozna i koja uz malo ulaganja zeli da napravi uspeh.Po meni ide to u dobrom pravcu.Sredina tabele,samo 4 boda od Spartaka koji je na mestu koje vodi u Evropu,vrlo zdrava atmosfera u ekipi i sto je najvaznije dosta skladna ekipa.Nema tu nekih velikih imena koje se izdvajaju kao prve zvezde u ekipi,a opet timski fenomenalni.Ko je gledao pre par kola mec protiv Tereka kuci kada su ih dobili 3:0 zna o cemu pricam,ili pre toga sam ih gledao protiv Dynama kuci 2:0 su dobili.Wanderson,Joazinho,Tubic,Andjelkovic,Drincic...
Druga stvar je sto Alania ni izbliza ne radi ono sto prica.Mislim da sam negde citao i da su finansijski na klackalici i da Gazzaev nije ipak toliko sposoban predsednik kao sto je trener i da bi mogli uskoro da puknu,par igraca papreno placaju i da ako ispadnu u drugu ligu njih nema.Kasne pet bodova za Samarom koja je prva iznad crte,vrlo dostizno sa ekipom koju imaju i ostvarljivo ali pitanje je kazem koliko ce uspeti da izdrze,da li ce Gazzaev sam moci da prati funkciju predsednika i trenera.
Izuzetno me zanima umesto koga ce Vranjes da igra sada.Na desnom beku je kapiten kluba Tsarikaev,tu je i Khozin koji iako defanzivac ima sjajnu ofanzivu,a na stoperima ima par igraca kojim i Vladimir i Valery izuzetno veruju.Oginjen bi po kvalitetu trebao tu da ide ali videcemo.Njemu sretno,neka nam pokaze da gresimo po pitanju njegovog izbora ali moglo se i vrlo laksim putem stici do boljeg kluba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Posto pratis rusku ligu, mozda si pogledao par posljedjih utakmica koje je Vranjes odigrao u Krasnodaru.Devil je napisao/la:Iskreno ovaj potez mi nije jasan,nije mi logican a i ne svidja mi se.
Protivnici jesu bili jaki ali je direktni krivac za 4 gola, nakon toga je preselio u rezerve. Pokusavam reci da tu nema sta puno da bude nejasno, je odgovor mozda prost, Vranjes nije dovoljno dobar da bude prvotimac Krasnodara, o kvalitetu Alanije nisam upoznat ali pozicija na tabeli i aproksimativna vrijednost tima govore da su slabiji....
Sent from my Commodore 64
Nisam gledao Vranjesa u akciji jos od meca sa Anzhiem kada je postigao gol i kada su ispusili 5:2 u gostima,tako da ne mogu da sudim o njegovim utakmicama kasnije.Vranjes definitivno nije los igrac,svako ima svojih padova u formi,ali ja iskreno ne verujem da je forma i (ne)kvalitet osnova njegove prodaje.On i Muslin su koliko znam bili u nekoj svadji jos pre pocetka sezona tako da i to moze biti jedan od razloga odlaska.
I ja sam mišljenja da je Vranjes dobar igrač......
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Nije problem u njemu kao igracu, nego njemu kao covjeku. Umislio je da je previse velik za Krasnodar, a na kraju zavrsi u losijem klubu. Da je sutio i da nije trazio transfer, i dalje bi bio standardan u Krasnodaru i uz dobre igre bi sigurno imao priliku da napusti klub u januaru ili na ljeto, ali za bolji klub. Sad ide u yebenu Alaniju uz dobru mogucnost da zavrsi u drugoj ligi, a i ako ostanu, zar neko stvarno misli da ce ga tek tako pustit nakon samo pola godine?AlenHalilovic je napisao/la:Sad najedamput nevalja, a kad nismo zamal primili gol u Grckoj radi njega svi su ga nosili na nebesema.
Isto kao Stilic, Ibricic i jos mnogi nasi igraci ranije, ponasa se moronski u vezi transfera.
Nasi navijacu su ga ufurali. Cito sam sve sta je se ovdje pisalo na ovoj teme, a kamoli na njegovom fb profilu. Ljudi su mu tako receno umalo zadudlali.
Naravno, bilo ih je koji su mrtvi ozbiljni tvrdili da je Vranjes bolji od Jonesa i Evansa. Ali ne moze on sebi dopustit da povjeruje u te gluposti.AlenHalilovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nije problem u njemu kao igracu, nego njemu kao covjeku. Umislio je da je previse velik za Krasnodar, a na kraju zavrsi u losijem klubu. Da je sutio i da nije trazio transfer, i dalje bi bio standardan u Krasnodaru i uz dobre igre bi sigurno imao priliku da napusti klub u januaru ili na ljeto, ali za bolji klub. Sad ide u yebenu Alaniju uz dobru mogucnost da zavrsi u drugoj ligi, a i ako ostanu, zar neko stvarno misli da ce ga tek tako pustit nakon samo pola godine?AlenHalilovic je napisao/la:Sad najedamput nevalja, a kad nismo zamal primili gol u Grckoj radi njega svi su ga nosili na nebesema.
Isto kao Stilic, Ibricic i jos mnogi nasi igraci ranije, ponasa se moronski u vezi transfera.
Nasi navijacu su ga ufurali. Cito sam sve sta je se ovdje pisalo na ovoj teme, a kamoli na njegovom fb profilu. Ljudi su mu tako receno umalo zadudlali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Te sto su tvrdili pod hitno pohapsiti
Kao sto sam i pretpostavljao finansijski razlozi su ono zbog cega je otisao u Alaniju.Na papiru mu je dala novce koje kako on kaze nije mogao da odbije.E sada se postavlja pitanje koliko ce Alanija to uspeti da ispostuje.Najvise zaradjuje od svih igraca u ekipi (i to on kaze).Isto tako jedan od razloga zbog cega je presao u Alaniju jeste to sto hoce da igra i da se jos vise nametne selektoru Susicu.Isto tako kaze da je odbio ponudu Galatasaraya koja je bila finansijski slabija od Alanie.Mnogo mi je nejasan lik. 
A cim ne zeli da prica o Muslinu,znaci da su oni jos uvek u nekoj vrsti svadje,bas kao sto sam i rekao u postu iznad.
A cim ne zeli da prica o Muslinu,znaci da su oni jos uvek u nekoj vrsti svadje,bas kao sto sam i rekao u postu iznad.
Ma ja njemu ništa ne vjerujem poslije onog kad je potvrdio da ima istine da ga hoće Man Utd i ne mogu da vjerujem da je dobio neku ponudu koja se ne može odbit, jer je on defanzivni igrač a takve ne placaju ko ofanzivce, i još dobre bi pare sigurno i u Turskoj zaradjivo igro bi LP ili EL i on kao odabere ekipu koja se bori za opstanak... Bez obzira na sve drag mi je igrač, i žao mi je zbog ovog al želim mu sve najbolje i zbog njega i zbog reprezentacije jer ima u njemu potencijala barem po onom dosad vidjenom.Devil je napisao/la:Kao sto sam i pretpostavljao finansijski razlozi su ono zbog cega je otisao u Alaniju.Na papiru mu je dala novce koje kako on kaze nije mogao da odbije.E sada se postavlja pitanje koliko ce Alanija to uspeti da ispostuje.Najvise zaradjuje od svih igraca u ekipi (i to on kaze).Isto tako jedan od razloga zbog cega je presao u Alaniju jeste to sto hoce da igra i da se jos vise nametne selektoru Susicu.Isto tako kaze da je odbio ponudu Galatasaraya koja je bila finansijski slabija od Alanie.Mnogo mi je nejasan lik.
Mozda je Ogi okorjeli kockar, duboko u dugovima pa otisao na brzaka uzeti pare
. Sto se tice postivanja ugovora, ne mogu biti gori od Turaka kako god okrenes..
Novinar:Da li je istina da vas već neko vrijeme prate skauti Barcelone?
Ognjen Vranješ:Da,nema smisla poricati,interes postoji i već su kontaktirali mog menadžera.To je sve što vam mogu reći o tome,vjerujem da ćete razumjeti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa jbg ako je tacna informacija koju je Avaz objavio pre dva dana da Vranjes potpisuje ugovor vredan milion godisnje to znaci da ce zaradjivati nesta preko 80000 KM na ime plate,a iskreno ne verujem da bi mu Galata dala 40000 mesecno.Zekoo je napisao/la:Ma ja njemu ništa ne vjerujem poslije onog kad je potvrdio da ima istine da ga hoće Man Utd i ne mogu da vjerujem da je dobio neku ponudu koja se ne može odbit, jer je on defanzivni igrač a takve ne placaju ko ofanzivce, i još dobre bi pare sigurno i u Turskoj zaradjivo igro bi LP ili EL i on kao odabere ekipu koja se bori za opstanak... Bez obzira na sve drag mi je igrač, i žao mi je zbog ovog al želim mu sve najbolje i zbog njega i zbog reprezentacije jer ima u njemu potencijala barem po onom dosad vidjenom.Devil je napisao/la:Kao sto sam i pretpostavljao finansijski razlozi su ono zbog cega je otisao u Alaniju.Na papiru mu je dala novce koje kako on kaze nije mogao da odbije.E sada se postavlja pitanje koliko ce Alanija to uspeti da ispostuje.Najvise zaradjuje od svih igraca u ekipi (i to on kaze).Isto tako jedan od razloga zbog cega je presao u Alaniju jeste to sto hoce da igra i da se jos vise nametne selektoru Susicu.Isto tako kaze da je odbio ponudu Galatasaraya koja je bila finansijski slabija od Alanie.Mnogo mi je nejasan lik.
No u Avazu stoji ova izjava
Odbio sam ponude Bešiktaša i Celte. Ipak, navikao sam na Rusiju i to je jedini razlog zbog čega sam prihvatio ponudu Alanije, koju sa klupe vodi Valerij Gazajev
Treba mu zabraniti da daje izjave za medije.Po njegovim izjavama tražilo ga je 20 ekipa, a on otišo u najgoru jer mu je lijepo u Rusiji

DRUG NEBI TI PUNCA
- ASD
- Kontakt:
Iako smatram da Vranjes nije za reprezentacije cinjenice su da je i na oficijalnoj stranici Uniteda bio prikazan kao jedno od mogucih pojacanja.Zekoo je napisao/la:Ma ja njemu ništa ne vjerujem poslije onog kad je potvrdio da ima istine da ga hoće Man Utd i ne mogu da vjerujem da je dobio neku ponudu koja se ne može odbit, jer je on defanzivni igrač a takve ne placaju ko ofanzivce, i još dobre bi pare sigurno i u Turskoj zaradjivo igro bi LP ili EL i on kao odabere ekipu koja se bori za opstanak... Bez obzira na sve drag mi je igrač, i žao mi je zbog ovog al želim mu sve najbolje i zbog njega i zbog reprezentacije jer ima u njemu potencijala barem po onom dosad vidjenom.Devil je napisao/la:Kao sto sam i pretpostavljao finansijski razlozi su ono zbog cega je otisao u Alaniju.Na papiru mu je dala novce koje kako on kaze nije mogao da odbije.E sada se postavlja pitanje koliko ce Alanija to uspeti da ispostuje.Najvise zaradjuje od svih igraca u ekipi (i to on kaze).Isto tako jedan od razloga zbog cega je presao u Alaniju jeste to sto hoce da igra i da se jos vise nametne selektoru Susicu.Isto tako kaze da je odbio ponudu Galatasaraya koja je bila finansijski slabija od Alanie.Mnogo mi je nejasan lik.
Jest u kolumni "paper talk", znaci gdje skupljaju sve spekulacije iz novina. Nema to veze sa klubom, pa nece Untied na zvanicnom sajtu objavljivat koga zele dovodit koga nece. To je jednostavno da skupe sve spekulacije iz novina, ne znaci da je istina sto se tu spominje.ASD je napisao/la:Iako smatram da Vranjes nije za reprezentacije cinjenice su da je i na oficijalnoj stranici Uniteda bio prikazan kao jedno od mogucih pojacanja.Zekoo je napisao/la:Ma ja njemu ništa ne vjerujem poslije onog kad je potvrdio da ima istine da ga hoće Man Utd i ne mogu da vjerujem da je dobio neku ponudu koja se ne može odbit, jer je on defanzivni igrač a takve ne placaju ko ofanzivce, i još dobre bi pare sigurno i u Turskoj zaradjivo igro bi LP ili EL i on kao odabere ekipu koja se bori za opstanak... Bez obzira na sve drag mi je igrač, i žao mi je zbog ovog al želim mu sve najbolje i zbog njega i zbog reprezentacije jer ima u njemu potencijala barem po onom dosad vidjenom.Devil je napisao/la:Kao sto sam i pretpostavljao finansijski razlozi su ono zbog cega je otisao u Alaniju.Na papiru mu je dala novce koje kako on kaze nije mogao da odbije.E sada se postavlja pitanje koliko ce Alanija to uspeti da ispostuje.Najvise zaradjuje od svih igraca u ekipi (i to on kaze).Isto tako jedan od razloga zbog cega je presao u Alaniju jeste to sto hoce da igra i da se jos vise nametne selektoru Susicu.Isto tako kaze da je odbio ponudu Galatasaraya koja je bila finansijski slabija od Alanie.Mnogo mi je nejasan lik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Možda je okorijeli flop pa mu je Vladikavkaz vrhunac u karijeri.samson je napisao/la:Mozda je Ogi okorjeli kockar, duboko u dugovima pa otisao na brzaka uzeti pare. Sto se tice postivanja ugovora, ne mogu biti gori od Turaka kako god okrenes..
Dylan Dog je napisao/la:Novinar:Da li je istina da vas već neko vrijeme prate skauti Barcelone?
Ognjen Vranješ:Da,nema smisla poricati,interes postoji i već su kontaktirali mog menadžera.To je sve što vam mogu reći o tome,vjerujem da ćete razumjeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Možda je okorijeli flop pa mu je Vladikavkaz vrhunac u karijeri.samson je napisao/la:Mozda je Ogi okorjeli kockar, duboko u dugovima pa otisao na brzaka uzeti pare. Sto se tice postivanja ugovora, ne mogu biti gori od Turaka kako god okrenes..
Kako tvrde ruski mediji , Barcelona je čak i ponudu od 20 miliona eura bila poslala Krasnodaru ali je Ogi otišao u Vladikavkaz da skupi para na brzaka , interes velikih klubova neće nestatiDylan Dog je napisao/la:Novinar:Da li je istina da vas već neko vrijeme prate skauti Barcelone?
Veliki respect za ovog momka !
Super tekma da sada, i pogotovo sjajan pristup !
Momak gine po desnoj strani, svaka mu cast
Super tekma da sada, i pogotovo sjajan pristup !
Momak gine po desnoj strani, svaka mu cast
Vranješ može dobiti prolaznu ocijenu ali i večeras je imao par izleta u prazno, pogotovo u drugom poluvremenu sreća pa Slovenci ne znaju a i Begović brani sve živo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo u drugom poluvremenu je ispao najmanje 3. puta, ali ono hladno ispao. Nije dovoljno trcat'. Moze puno bolje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.