Kad sam vidio avatar morao sam dodati i Kovačića na ovu listu.Jericho je napisao/la:Oscar dos Santos Emboaba Júnior
veze momak nema..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kad sam vidio avatar morao sam dodati i Kovačića na ovu listu.Jericho je napisao/la:Oscar dos Santos Emboaba Júnior
veze momak nema..
sta si ti to na osnovu jedne utakmice zakljucio , čuj najbolji napadacLBJ MVP je napisao/la:Balonja se ovdje spominjao...![]()
Najbolji napadač na svijetu.Nije fulao penala u karijeri dakako
Ne na osnovu jedne utakmice...geoxx je napisao/la:sta si ti to na osnovu jedne utakmice zakljucio , čuj najbolji napadacLBJ MVP je napisao/la:Balonja se ovdje spominjao...![]()
Liverpool počesto sa transferima ubodeAeGon099 je napisao/la:po mom mišljenju JOE ALLEN, fakat mi nije jasno iz kojeg razloga je njega liverpool dovodio. momak blage veze sa životom nema.![]()
liverpool je igrao s nekim, ne mogu se tačno sjetit i bio je prenos preko sk. i baš poslije 4-5 konstantnih grešaka allena na sredini terena i komentator se počeo šaliti tipa
šta mislite ko je pogriješio, joe allen bi trebao dobiti bonus za svaki uspješan pas i slično.
LBJ MVP je napisao/la:Ne na osnovu jedne utakmice...geoxx je napisao/la:sta si ti to na osnovu jedne utakmice zakljucio , čuj najbolji napadacLBJ MVP je napisao/la:Balonja se ovdje spominjao...![]()
Neki zaključiše da je precijenjen jer se voli zajebavati izvan terena.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.