Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
to je tvoje vidjenje stvari,objektivno to niko ne moze dokazati da je tako ili nije tako
E Evropi i Juznoj Americi jeste, u Sjevernoj Americi, Aziji, Okeaniji ne...Donnie Darko je napisao/la:Ne govorim o subjektivnom dojmu, iliti pojedinačnom (pun intended).
Fudbal je objektivno veći od svih ostalih sportova zajedno.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- ASD
- Kontakt:
Najuspjesnija drzava u regionu je Slovenija, imaju takmicare koji god sport upalis na TV-u.
Srbija i Hrvatska su odlicne, u nekim sportovima top, ali nisu rasprostranjene kao Slovenija.
BiH je odron, ono objektivno, svi smo toga svjesni.
Srbija i Hrvatska su odlicne, u nekim sportovima top, ali nisu rasprostranjene kao Slovenija.
Ne znam dje si to izvuko. Hrvatska bolja u rokometu, nogometu i vaterpolu za nekoliko nivoa, kosarka li la (u to se i ne razumijem). Na olimpijadi uvijek uzmemo najvise zlata od svih u regionu, imamo i boks strasno jak, a i ostale borilacke vjestine su tu. Cak i u zimskom sportu gdje bi Slovenija trebala biti debelo jaca imamo odlicne skijase, hokejase. A i njemacki portal je izvuko podatak da je Hrvatska najuspjesnija sportska zemlja u odnosu na broj stanovnika.ASD je napisao/la:Najuspjesnija drzava u regionu je Slovenija, imaju takmicare koji god sport upalis na TV-u.
The Nobles ⚔
- ASD
- Kontakt:
Mogu ti do sutra nabrajati takmicenja gdje Hrvatske ili Srbije uopste nema, a Slovenci su solidni.Dena94 je napisao/la:Ne znam dje si to izvuko. Hrvatska bolja u rokometu, nogometu i vaterpolu za nekoliko nivoa, kosarka li la (u to se i ne razumijem). Na olimpijadi uvijek uzmemo najvise zlata od svih u regionu, imamo i boks strasno jak, a i ostale borilacke vjestine su tu. Cak i u zimskom sportu gdje bi Slovenija trebala biti debelo jaca imamo odlicne skijase, hokejase. A i njemacki portal je izvuko podatak da je Hrvatska najuspjesnija sportska zemlja u odnosu na broj stanovnika.ASD je napisao/la:Najuspjesnija drzava u regionu je Slovenija, imaju takmicare koji god sport upalis na TV-u.
Sto se tice hokeja, daleko je Hrvatska od odlicne, Slovenija jeste odlicna.
U zimskim sportovima se Hrvatska svodi na par pojedinaca, dok je Slovenija ozbiljna zemlja, ako ne vjerujes meni bujrum pitaj sportiste iz Hrvatske koji su ucestvovali na igrama sta misle o tom poredjenju.
Mnogo glupa i nepotrebna tema.
Hrvatska je najsportskija nacija svijeta. Drzava od 4,5 miliona ljudi koja je davala sampione u kosarci , rukometu, atletici,tenisu,skijanju,plivanju,boksu.... Fudbal niti pomenuti necu.
Hocu reci , bespredmetno je diskutovati. Hrvatska i tacka.
Hrvatska je najsportskija nacija svijeta. Drzava od 4,5 miliona ljudi koja je davala sampione u kosarci , rukometu, atletici,tenisu,skijanju,plivanju,boksu.... Fudbal niti pomenuti necu.
Hocu reci , bespredmetno je diskutovati. Hrvatska i tacka.
tz tz tz tz tz tz
Zivimo u eri najboljeg sportiste i najboljeg fudbalera svih vremena s ovih prostora?!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:Zivimo u eri najboljeg sportiste i najboljeg fudbalera svih vremena s ovih prostora?!![]()
mislis na đokovića?,vrlo vjerovatno da je najbolji sportista na podrucju nekadasnje drzave,za modrica ne bih znao
marconato je napisao/la:Zivimo u eri najboljeg sportiste i najboljeg fudbalera svih vremena s ovih prostora?!![]()

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Da, mislim na obojicu!filip13 je napisao/la:marconato je napisao/la:Zivimo u eri najboljeg sportiste i najboljeg fudbalera svih vremena s ovih prostora?!![]()
mislis na đokovića?,vrlo vjerovatno da je najbolji sportista na podrucju nekadasnje drzave,za modrica ne bih znao
Nisam gledao Džajića, Šekularca, Sušića...ali ovi sto je Modrić kroz karijeru postigao mu daje potpuno za pravo da ponese tu "titulu"!
4 pehara LŠ, finale i najbolji igrac SP-a, ponajbolji veznjak x godina unazad, trenutno ponajbolji igrac svijeta...
Da! O tome sam pisao još 2015. ali ispostavilo se da većina još uvijek nije bila spremna na tu činjenicu.marconato je napisao/la:Da, mislim na obojicu!filip13 je napisao/la:marconato je napisao/la:Zivimo u eri najboljeg sportiste i najboljeg fudbalera svih vremena s ovih prostora?!![]()
Nisam gledao Džajića, Šekularca, Sušića...ali ovi sto je Modrić kroz karijeru postigao mu daje potpuno za pravo da ponese tu "titulu"!
4 pehara LŠ, finale i najbolji igrac SP-a, ponajbolji veznjak x godina unazad, trenutno ponajbolji igrac svijeta...
Clutch je napisao/la:Modrić je najkvalitetniji igrač kojeg je Balkan dao, ikad.
ASD je napisao/la:Misimovic je za njeg Maradona.Clutch je napisao/la:Modrić je najkvalitetniji igrač kojeg je Balkan dao, ikad.
Golove kakve je Pjanic davao, Modric moze samo na igricima davati a i to sa nekim drugim igracem, ne sa sobom.
Centre forward je napisao/la:Znači Balkan, ne samo bivša Juga. Golemo ti je to dečko. Hmmm, Modrić ne bi mog'o prismrdit' najboljoj postavi bivše SFRJ (ikad).Clutch je napisao/la:Modrić je najkvalitetniji igrač kojeg je Balkan dao, ikad.
Faraon iz Visokog je napisao/la:Clutch je napisao/la:Modrić je najkvalitetniji igrač kojeg je Balkan dao, ikad.
dscile je napisao/la:Morao sam prvenstveno odgovoriti da bih rekao da je ovo jedan od najsmijesnijih upisa koje sam procitao na ovom forumuModrić je najkvalitetniji igrač kojeg je Balkan dao, ikad.![]()
Danas, 3 godine kasnije, o tome je suvišno diskutovati. Svijet za sebe čovjek.Wandelanoite je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA Pa nije ni među 15.Clutch je napisao/la:Modrić je najkvalitetniji igrač kojeg je Balkan dao, ikad.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Apsolutno.marconato je napisao/la:Zivimo u eri najboljeg sportiste i najboljeg fudbalera svih vremena s ovih prostora?!![]()
Hrvatska definitivno. Ne bih znao reci sta se desava sa Srbima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta se desava?Sabinho je napisao/la:Hrvatska definitivno. Ne bih znao reci sta se desava sa Srbima.
- ASD
- Kontakt:
Poslije 3 godine rekao bih da se dosta toga promijenilo, Modric je sigurno i bolji i vece ime nego tada sto je bio.
Vjerovatno najuspjesniji fudbaler sa ovih prostora svih vremena, ali da je najbolji o tome bi se moglo diskutovati.
Po meni bilo dosta boljih u onoj drzavi, mada to je tesko porediti jer se dosta drugaciji fudbal igrao, neke druge kvalitete su se gledale, a danas se neke skroz druge gledaju.
Sto se tice ovog prvenstva, bio je dobar ali da se besto posebno isticao, i nije.
Lovren, Rebic, Rakitic, Perisic i posebno jedan covjek (Mandzukic) su bas odigrali vrhunski. Ostatku ekipe se nema sta progovoriti.
Po meni je nagradu dobio tim za prikazano, a on ju je dobio kao vodja ekipe, nesto kao Ribery u Bayernu prije par sezone, a nije bio najbolji ni u Bayernu.
Vjerovatno najuspjesniji fudbaler sa ovih prostora svih vremena, ali da je najbolji o tome bi se moglo diskutovati.
Po meni bilo dosta boljih u onoj drzavi, mada to je tesko porediti jer se dosta drugaciji fudbal igrao, neke druge kvalitete su se gledale, a danas se neke skroz druge gledaju.
Sto se tice ovog prvenstva, bio je dobar ali da se besto posebno isticao, i nije.
Lovren, Rebic, Rakitic, Perisic i posebno jedan covjek (Mandzukic) su bas odigrali vrhunski. Ostatku ekipe se nema sta progovoriti.
Po meni je nagradu dobio tim za prikazano, a on ju je dobio kao vodja ekipe, nesto kao Ribery u Bayernu prije par sezone, a nije bio najbolji ni u Bayernu.
Modric ni u snu nije najbolji fudbaler sa ovih prosotra svih vremena.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slažem seBrokula je napisao/la:Modric ni u snu nije najbolji fudbaler sa ovih prosotra svih vremena.
Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije najbolji.
Vec daleko najbolji.
Vec daleko najbolji.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Nije najbolji.
Vec daleko najbolji.
Ako ćemo samo ostati u Hrvatskoj , nije mi ni do koljena Prosinečkom , a kamoli ostalima....
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 17 jul 2018, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
#factsDonnie Darko je napisao/la:Nije najbolji.
Vec daleko najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.