NeshaFCB je napisao/la:
Šta vi mislite?
Ja mislim da si ti mučki provokator

Zar je to bitno uopće?
Al, eto, ako će ti srce biti na mjestu, to je Srbija. Kao što veli Magica, Srbija je dominantna u kolektivnim sportovima.
Iako se radije divim sportskim postignućima Slovenaca gdje postoji red i organizacija.
Ali, ja bih radije postavio pitanje; kakvu sportsku infrastrukuturu imaju države u regiji? Ima li tu mjesta za hvalisanje i samopromociju? How yes no.
Ili, kako to da sportaši u pojedinačnim sportovima vježbaju u skučenim, vlažnim i smrdljivim prostorima i dvoranama, bez adekvatne opreme, bez ikakve pomoći od države, lokalne zajednice, a ostvaruju vrhunske rezultate čijim perjem se onda svi hvalimo, slavimo uspjehe dok oni u tišini vježbaju 365 dana..
Svaka čast kolektivnim sportovima, ali (govorit ću iz kuta hrvatskog navijača i hrvatskog sporta jer njega i najviše pratim), osobno, jedna srebrna medalja gimnastičara Filipa Udea vrijedi kao sve kolektivne zajedno. Možda, uz Janicu Kostelić, i najveće i najimpresivnije dostignuće jednog hrvatskog sportaša, pored takve strašne konkurencije u gimnastici, sportu gdje jedni Ameri i Kinezi ulažu toliko koliko mi možemo samo sanjati, ma ni zamisliti... Ustvari, sad sam malo i otišao s teme, al koga briga
Tipičan i očigledan kompleks malih naroda, kakvi su Hrvati i Srbi (i ostali EX Yu narodi da se razumijemo, kako da ne, itekako) jest da se natječu u svemu, da se pokažu da su najbolji, najljepši, najsposobniji itd... Al, uvijek ostaju i žive sa tim kompleksom, potpuno nebitni u realnom svijetu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"