Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Dimitrov
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vettel
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bilirubin46
- Kontakt:
Opasne komplekse nabih forumasima. Neka fino. 

Svugdje se povecavaju plate samo kod nas obrnuto. Jadni rudari.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prema pušačima i pušačicama nargile imam, ne mogu nekoga smatrati ozbiljnim ako kaže da puši nargilu, odma mi po automatizmu izaziva sumnju u njegovu ličnost, još ako se slika tamo i objavljuje storije iz takvih mjesta kako dudli ono crijevo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja imam predrasude prema ljudima koji vise u kladionici. Prema radnicama respect, posao kao posao.
Jarane, kao obrazovan čovjek ne bi smio tek tako generalizirati stvari. Dobro ti jasko kaže. Znači svako ko puši nargilu je ološ jel?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 14:11Prema pušačima i pušačicama nargile imam, ne mogu nekoga smatrati ozbiljnim ako kaže da puši nargilu, odma mi po automatizmu izaziva sumnju u njegovu ličnost, još ako se slika tamo i objavljuje storije iz takvih mjesta kako dudli ono crijevo, mislim o čemu pričamo znam kakva su ta mjesta i ko se sve kreće tamo, jer nam najveći broj slučajeva koje imamo a tiču se maloljetnika i djece upravo bude povezan na jedan ili drugi način sa tim mjestima, tim mjestima i društvenim mrežama.
Vjeruj mi da je normalna drzava i ljudi prvi bi sutra protestovao i fakat rekao jesu ovi normalni cuj smanjenje al kakvih sam se prica naslusao i od uposlenika iz rudnika tj sta rade i kako pare izvlace dobro je njima i marka plata cas sa izuzecima a realno **** vise tu pricu ima izuzetaka sto se ne dignu i ne pociste ...
-
- Kontakt:
ma Hilton
Inace te postujem kao forumasa ali bukvalno nemas pojma o cemu pricas. Ja idem na nargilu, sa mnom u drustvu cesto budu uspjesni ljudi, fakultetski obrazovani.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 14:11Prema pušačima i pušačicama nargile imam, ne mogu nekoga smatrati ozbiljnim ako kaže da puši nargilu, odma mi po automatizmu izaziva sumnju u njegovu ličnost, još ako se slika tamo i objavljuje storije iz takvih mjesta kako dudli ono crijevo, mislim o čemu pričamo znam kakva su ta mjesta i ko se sve kreće tamo, jer nam najveći broj slučajeva koje imamo a tiču se maloljetnika i djece upravo bude povezan na jedan ili drugi način sa tim mjestima, tim mjestima i društvenim mrežama.
Bukvalno ne znas kakva su to mjesta i ko sve tamo izlazi. Odes tipa na čaršiju u Libris i vidis da sve ovo sto pricas nema veze s vezom. Izadji malo iz tih svojih predrasuda. Bas me od tebe to cudi zbog tvoje profesije.
Samo neka troše 37% manje ulja i kupuju jeftiniji krompir.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sumnjam u ličnost samo onih koji imaju bilo kakve predrasude. Donositi sud na osnovu toga igra kladil’ se neko, kakvu muziku sluša, pušil nargilu, radi li u kladionici ili kao konobarica je preglupo.
Treba širiti vidike, upoznavati razne vrste ljudi.
Treba širiti vidike, upoznavati razne vrste ljudi.
Don't hate what you don't understand.
- ASD
- Kontakt:
Moja iskustva sa curama koje rade u kladionici su pozitivna.
Većinom su to žene/cure na mjestu.
To im je posao i za naše uslove zna biti dobar posao.
Radije bih naravno da mi žena radi u Williamsu nego u Bingu.
Većinom su to žene/cure na mjestu.
To im je posao i za naše uslove zna biti dobar posao.
Radije bih naravno da mi žena radi u Williamsu nego u Bingu.
- tutankamon1905
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa kako ću nekog ko se slika sa crijevom u ustima doživiti drugačije nego neozbiljno, taman da je doktor nauka.Finn je napisao/la: ↑09 nov 2021, 14:22Jarane, kao obrazovan čovjek ne bi smio tek tako generalizirati stvari. Dobro ti jasko kaže. Znači svako ko puši nargilu je ološ jel?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 14:11Prema pušačima i pušačicama nargile imam, ne mogu nekoga smatrati ozbiljnim ako kaže da puši nargilu, odma mi po automatizmu izaziva sumnju u njegovu ličnost, još ako se slika tamo i objavljuje storije iz takvih mjesta kako dudli ono crijevo, mislim o čemu pričamo znam kakva su ta mjesta i ko se sve kreće tamo, jer nam najveći broj slučajeva koje imamo a tiču se maloljetnika i djece upravo bude povezan na jedan ili drugi način sa tim mjestima, tim mjestima i društvenim mrežama.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja i govorim zato što sam upoznao, doduše većinom žene, kad mi same priznaju da je njima glavni cilj izaći u tu nargilhanu, napucati se i našminkati, objaviti dobar stori i da ih drugi vide, kaže zna provesti 3-4 sata samo šminkajući se i sređujući kući pred ogledalom radi tog storija i tako iz dana u dan

I to hajde da su djeca od 15-16 god, nego to faklutetski obrazovane djevojke, ili studentice

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako izadje negdje na muziku a prije toga se šminka i napuca, onda je normalna ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:32Ja i govorim zato što sam upoznao, doduše većinom žene, kad mi same priznaju da je njima glavni cilj izaći u tu nargilhanu, napucati se i našminkati, objaviti dobar stori i da ih drugi vide, kaže zna provesti 3-4 sata samo šminkajući se i sređujući kući pred ogledalom radi tog storija i tako iz dana u dan![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedno je izaći jednom sedmično, a drugo kad svaki jbni dan to radi, i ništa drugo u životu nema osim toga. Glavni cilj napucati profil na IGu i objaviti dobar stori, kako ćeš nekog takvog doživjeti ozbiljnojasmin10 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:33Ako izadje negdje na muziku a prije toga se šminka i napuca, onda je normalna ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 15:32Ja i govorim zato što sam upoznao, doduše većinom žene, kad mi same priznaju da je njima glavni cilj izaći u tu nargilhanu, napucati se i našminkati, objaviti dobar stori i da ih drugi vide, kaže zna provesti 3-4 sata samo šminkajući se i sređujući kući pred ogledalom radi tog storija i tako iz dana u dan![]()

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sigurno i alkohol pije, a svinjetinu ne jede.crvenocrni je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:15Evo moja zena radi u kladionici preko 10 godina, u medjuvremenu se prijavljivala na milion nekih konkursa ali nista naravno bez veze, a i sa vezom nista. Odem po nju samo kad ima vise pazara ili u jesen/zimu nekad cesce kad je magla posto je postalo normalno praviti ceku, oteti pare i u dosta slucajeva prebiti radnicu i na kraju ne odgovarati za to. Posti svaki ramazan. A usput radi jos jedan posao. Bas me interesuje misljenje 'strucnjaka' na ovo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- ASD
- Kontakt:
Williamsu, lakši posao.
Bolje i u Premieru nego u Bingu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.